If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
китай по стар комунистически метод първо в продължение на месец отричаше, че се е появил нов вирус!!! ... не забравай това, плийс
Не го забравям но не мисля, че си ми хваал мисълта. Не ме интересуват кой с кой се...... там, а какво правят и как и защо го допуснаха. А за българина знаем ако му кажеш излез, искам да си навън от 10 сутринта до 8 вечерта ще ти каже ти ли ще ми каже, аз пък ще си стоя у дома , а като му кажеш спри се бе стой си у вас малко че ще се изпотръшка сума и народ и не излизай между тия часове, отговора е пак същия тоя ли пък лъснатия ще ми говори и напук ще е навън Та идеята ти с мерките съвпада с моята но реално ако си дойдат 50000 души къде ще ги сложиш да стоят за 2 седмици преди да ги пуснеш по където живеят? Не приемай мненията на другите все на нож. В един казан сме, все някой ще ни дръпне надолу
Полки мерките които се взеха към момента срещу вируса нанесоха непоправима щета за икономиката
Ако утре вирусът изчезне от самосебе си - БГ няма да може да се оправи поне 3-4 години
До момента са починали 3-ма а за една седмица безработните са станали 7000 повече - Безумното управление е по опасно от чума и нанася трайни щети които в години на възход не личаха толкова но сега ще проличат с пълна сила
Само хора които нямат поглед върху реалната икономика си мислят че с изчезването на вируса проблемите в икономиката ще изчезнат
- "БГ няма да може да се оправи поне 3-4 години" ...... всеки има право на мнение ........ уважавам и твоето...
- "До момента са починали 3-ма а за една седмица безработните са станали 7000 повече" ........ вчера това имах на предвид като писах и за професора който каза на БНТ1, че 2009 са умрели 4000 млади българки от свински грип ..... не искам пак да се повтарям
- "си мислят че с изчезването на вируса проблемите в икономиката ще изчезнат" ...... това няма как да се случи ...... прекалено сме обвързани с европа за да се каже, че "сме остров на стабилността" - цитат на другаря гер_ГЕЯ стани_ШЕФ от 2008 година
смятам, че на първо място стои "живота на българите" и затова предлагам мерките по-долу ...... едва след това вече идва диалемата дали ще има пари за "айфон 25", "силикон в джуки, цици и дупе" и т.н. ..... за едно ядене все ще има ....... доста ще трябва да се върнат по родните си села!!!
Не искам да съм лош пророк но спадовете тепърва предстоят и към септември ще видим масово фирми на 50% от днешната стойност
Не е препоръка
отново уважавам прогнозата ти ...... ще те помоля в началото на октомври да пишеш пак в тази тема ...... сега приемаме, че цената е 80-90 ст. ..... значи тогава цената ще е 40-45 ст.
Ако утре вирусът изчезне от само себе си - БГ няма да може да се оправи поне 3-4 години ............ Не е препоръка
Да, след време вирусът ще бъде овладян, мерките ще дадат резултат, макар не в утрешния ден ...
След 3-4 години БГ ще е в Еврозоната, икономиката ни ще се промени частично и ще произвежда доста повече от 2019, а Софикс ще е прехвърлил 1200 пункта. Дакс, Дау и Ко. ще цепят нови върхове.
Апокалипсисът, предвещаван сега от някои не дотам успели "специалисти" и политици, няма да се случи и човечеството ще продължи своя прогрес, докато не се срещне с друга цивилизация,
а до тогава пей сърце ...
не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Болестта не се хваща веднга и не всеки път при тест,,
нали затова е тази карантина 14 дни в бивши поделения на МО и МВР ...... на много места по малко хора - има десетки обезлюдени селища по границите ни ....... който покаже признаци се отделя и изследва ..... ако трябва се слага на нова 14 дневна карантина ...... може и на военни палатки да ги дислоцират ..... дори и по месец да ги държат...
накрая може да съжаляват, че са се прибрали в България
елементарно е ....... китайците първи се сблъскаха с короната и се лутаха 2 месеца ...... черпейки китайския и световен опит мисля, че един месец ще ни е достатъчен за да се върнем към нормален ритъм на живот...
Полки мерките които се взеха към момента срещу вируса нанесоха непоправима щета за икономиката
Ако утре вирусът изчезне от самосебе си - БГ няма да може да се оправи поне 3-4 години
До момента са починали 3-ма а за една седмица безработните са станали 7000 повече - Безумното управление е по опасно от чума и нанася трайни щети които в години на възход не личаха толкова но сега ще проличат с пълна сила
Само хора които нямат поглед върху реалната икономика си мислят че с изчезването на вируса проблемите в икономиката ще изчезнат
Не искам да съм лош пророк но спадовете тепърва предстоят и към септември ще видим масово фирми на 50% от днешната стойност
''пациентче", от къде да ти дойде нов заразен при положение, че всеки който влиза в страната първо влиза в някоя казарма под карантина за 2 седмици (така както всички българи преди това са минали такава карантина пак 2 седмици) и едва след това, ако е здрав го изпращат към родното му село
''пациентче", но само не мислиш, но и не четеш, май?
Болестта не се хваща веднга и не всеки път при тест,,има и нелегално влизане в страната/имигранти,контрабандисти/
"Докторе" запри се малко ,че олекваш.Корона вирусаът е грип и трябва технологично време да се осъзнае,че е опасен.Няма етикет с надпис-опасен.Бъди сигурен,че след кризата хамериканците ще направят филм как спасяват света от висруса.Нищо ,че перуката искаше да купи само за тях ваксина и не помага по никакъв начин на съюзниците си.Няма друга страна която би се справила по-добре от Китай,Особенно пък либералните.Как мислиш-пълна карантина за 2 седмици и след това сме добре.Това не е морска вълна като отмине и свърши.Няма ли начин след това да се пръпне някой заразен.......от някъде и пак...?
''пациентче", от къде да ти дойде нов заразен при положение, че всеки който влиза в страната първо влиза в някоя казарма под карантина за 2 седмици (така както всички българи преди това са минали такава карантина пак 2 седмици) и едва след това, ако е здрав го изпращат към родното му село
''пациентче", но само не мислиш, но и не четеш, май?
китай по стар комунистически метод първо в продължение на месец отричаше, че се е появил нов вирус!!! ... не забравай това, плийс
"Докторе" запри се малко ,че олекваш.Корона вирусаът е грип и трябва технологично време да се осъзнае,че е опасен.Няма етикет с надпис-опасен.Бъди сигурен,че след кризата хамериканците ще направят филм как спасяват света от висруса.Нищо ,че перуката искаше да купи само за тях ваксина и не помага по никакъв начин на съюзниците си.Няма друга страна която би се справила по-добре от Китай,Особенно пък либералните.Как мислиш-пълна карантина за 2 седмици и след това сме добре.Това не е морска вълна като отмине и свърши.Няма ли начин след това да се пръпне някой заразен.......от някъде и пак...?
Полки, ако Китай се е лутал.... значи разбираш какво става с Италия, че и цялата Европа (Либерална, обичаща всички различни така да го кажа че иначе може да ме изтрият), то всъшност май повечето по високите етажи се масажират едни други там и са различни. Та заради ограничението на правата а"Абе как ще го направим това сега" има и ще има в пъти повече болни от Китай. Всичкото производство с Испания и Италия спира поне за месец и половина от вчера. От там Франция ще ги последва и после Германия, така че лятото ако започнем да си стъпваме на краката пак ще е ОК.
гледам, че и теб повечете те интересува кой как се масажира ...... а мен това не ме вълнува...
иначе всички плюете европата и се кланяте на раз_путин и северна корея, но никой не отива при тях да живее, нито им иска валутите, нито им кара колите и т.н.
Като изпозатворят след 2-3 седмици и тук всичко не ми се мисли...
аз исках по-радикални мерки при нас ..... затварят границите и поставят всичко под карантина за 2 седмици ....... забранява се да влизат чужденци .... българите които се прибират първо се поставят под карантина и после ги пускат по родните села ..... така за 2 седмици всичко приключва...
елементарно е ....... китайците първи се сблъскаха с короната и се лутаха 2 месеца ...... черпейки китайския и световен опит мисля, че един месец ще ни е достатъчен за да се върнем към нормален ритъм на живот...
Полки, ако Китай се е лутал.... значи разбираш какво става с Италия, че и цялата Европа (Либерална, обичаща всички различни така да го кажа че иначе може да ме изтрият), то всъшност май повечето по високите етажи се масажират едни други там и са различни. Та заради ограничението на правата а"Абе как ще го направим това сега" има и ще има в пъти повече болни от Китай. Всичкото производство с Испания и Италия спира поне за месец и половина от вчера. От там Франция ще ги последва и после Германия, така че лятото ако започнем да си стъпваме на краката пак ще е ОК. Като изпозатворят след 2-3 седмици и тук всичко не ми се мисли...
Eвала, ти направо спаси и туристическия сезон....купувай тогава албенката нищо че е балонеса в сравнение с всичко от света в сектора.
Мда, ама не, както казваше навремето един адаш, лека му пръст.
петко, и летен сезон ще има ..... и в морето ще се топна ..... но албенки не ми трябват => оставям ги за тебе
Eвала, ти направо спаси и туристическия сезон....купувай тогава албенката нищо че е балонеса в сравнение с всичко от света в сектора.
Мда, ама не, както казваше навремето един адаш, лека му пръст.
Eдно е какво ни се иска, а друго каква е реалността.
На Китай му бяха нужни 3 месеца тотална карантина като в пандиз, ама ние нали сме богопомазани викаш и за месец ще сме ок ..
аз пък мисля, че кризата с "Ковид-19" ще приключи за 2-3 седмици ...... след това и борсите ще тръгнат да възстановяват ....... после и икономиките ще ги последват...
Eдно е какво ни се иска, а друго каква е реалността.
На Китай му бяха нужни 3 месеца тотална карантина като в пандиз, ама ние нали сме богопомазани викаш и за месец ще сме ок ..
Коментар