Браво Варна така се играе мъжки времена...влявооо...време за мъже...ама истински
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
И кой ви е най големия страх след днешния и следващите дни ? Страх ви е да не изчезнем и се затрием всички ли ? Хайде малко по сериозно ! И след днешния и след утрешния ден пак ще има следващ ден и пак слънцето ще огрее ! Живота няма да свърши след днес и утре ! Аз почвам да се чудя на някои хора тук във форума криза никога ли не са преживявали ! Кризите минават и отминават, но живота не спира, разберете го това !
Взех си Хим Цкб и Дох и сега гледам мача
Кризата догодина
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Бъди сигурен че ще бъда тук дори и да не съм познал за да си посипя главата с пепел
ти каза -50% през септември или 40-45 ст. за ХИМ ...... аз ще кажа, че септември ще е +50% за един ХИМ или 1,20-1,40
да видим какво следва...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Сегашният спад на акциите отразява настоящите страхове за бъдещето - Утрешните страхове вероятно ще вещаят други неща и ще доведат до други цени на акциите
Мисля че все още не сме видели най големите си страхове и очаквам към средата на Септември голяма част от компаниите на БФБ да са записали значителни спадове спрямо днешна дата - заслужено или не просто в такива моменти логиката и фундамента губят смисъл
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Нема се плашиш, бруталното рали тепърва предстои...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Да така е.
И всички ще станем по-бедни.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Сегашният спад на акциите отразява настоящите страхове за бъдещето - Утрешните страхове вероятно ще вещаят други неща и ще доведат до други цени на акциите
Мисля че все още не сме видели най големите си страхове и очаквам към средата на Септември голяма част от компаниите на БФБ да са записали значителни спадове спрямо днешна дата - заслужено или не просто в такива моменти логиката и фундамента губят смисълLast edited by 0; 24.03.2020, 17:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
А този голям настоящ спад на борсата нали точно това бъдещо забавяне на икономиката отразява ! Ти до къде очакваш да падне, ако не си съгласен ?
Мисля че все още не сме видели най големите си страхове и очаквам към средата на Септември голяма част от компаниите на БФБ да са записали значителни спадове спрямо днешна дата - заслужено или не просто в такива моменти логиката и фундамента губят смисълLast edited by ledosvetlenie; 24.03.2020, 17:19.
Коментар
-
Ако позная няма да стана по богат ще стана по беден - За това искрено се надявам да се случи чудо и да не позная, но аз не виждам как ще се случи чудо
Имам директен поглед върху счетоводна къща и фирмите които обслужва и какво се случва с тях - Положението е трагично, а кризата все още не е обявена - До септември безработицата ще е над 10% а спада в БВП над 20% дори и вируса да изчезне утре, а той няма да изчезне поне още година
При това положение да очакваш акциите да се възстановят ми се струва пагубно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако позная няма да стана по богат ще стана по беден - За това искрено се надявам да се случи чудо и да не позная, но аз не виждам как ще се случи чудо
Имам директен поглед върху счетоводна къща и фирмите които обслужва и какво се случва с тях - Положението е трагично, а кризата все още не е обявена - До септември безработицата ще е над 10% а спада в БВП над 20% дори и вируса да изчезне утре, а той няма да изчезне поне още година
И всички ще станем по-бедни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
При тежки последствия ще познаеш.
Но дано да не познаеш.
Коментар
-
Бъди сигурен че ще бъда тук дори и да не съм познал за да си посипя главата с пепел
Но дано да не познаеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
отново уважавам прогнозата ти ...... ще те помоля в началото на октомври да пишеш пак в тази тема ...... сега приемаме, че цената е 80-90 ст. ..... значи тогава цената ще е 40-45 ст.
да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Не го забравям но не мисля, че си ми хваал мисълта. Не ме интересуват кой с кой се...... там, а какво правят и как и защо го допуснаха.
като се обърне каруцата ...... пътища много...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Не го забравям но не мисля, че си ми хваал мисълта. Не ме интересуват кой с кой се...... там, а какво правят и как и защо го допуснаха. А за българина знаем ако му кажеш излез, искам да си навън от 10 сутринта до 8 вечерта ще ти каже ти ли ще ми каже, аз пък ще си стоя у дома, а като му кажеш спри се бе стой си у вас малко че ще се изпотръшка сума и народ и не излизай между тия часове, отговора е пак същия тоя ли пък лъснатия ще ми говори и напук ще е навън
Та идеята ти с мерките съвпада с моята но реално ако си дойдат 50000 души къде ще ги сложиш да стоят за 2 седмици преди да ги пуснеш по където живеят? Не приемай мненията на другите все на нож. В един казан сме, все някой ще ни дръпне надолу
50 000 ги слагам на палатки ........ мислиш ли, че военните нямат палатки за 50 000 човека? .... навремето само наборната служба бе 100 000 човека от набор
при тежки положения когато ножа е опрял до кокала трябват силни мъже начело на държавата които не се интересуват какъв ще им е рейтинга и дали ще го изберат на следващите избори!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар