Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениене че се заяждам ама ако не беше свалил цената по добре ли щеше да се чувстваш някакво вътрешно успокоение
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЧиче, кажи си прогнозата за утре?
Ще си позволя да те помоля да дадеш прогнози за след 3,6,9 месеца
Може и на лично
Дългосрочно - Софикс + 10 %
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗнам си , че си от хората скарани с елементарна етика , но ако беше само това щях да го преживея...
Колега ти си най малко скаран и с елементарната логика ,големи пропуски в математика и липса на всякаква колегиалност.....
При положение че съм обявил 10К в петрол ,десетина гагаринеца и няколко десетки булстратки са 18 % от портфеила ми....а другото е в кеш...
Ти показваш показна неграмотност вече 10 дни.......
върни се в първи клас и тогава пак се яви във форума за да даваш акъл.....
А избори ще има и Орешарски е министъра и премиера който качва борсата вече два пъти.....а Борисоф и горанов са премиера и министъра при който борсата няма да се качи ....
ред на номерата..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАко не беше последната сделка в 17ч, средната щеше да е приблизително толкова...
За да имат голям ръст утре, трябваше да предизвикат по-голям спад днес......
пп
Хиля се на себе си....Кво се правя на разбирач....То и спрелият часовник познава два пъти в денонощието...Та и аз - два дни познал и вече се правя на "Шефа".....
Ще си позволя да те помоля да дадеш прогнози за след 3,6,9 месеца
Може и на лично
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЩом казваш клакьори, клакьори. А ти с 1 600 лева в акции що се мъчиш. Забрави да напишеш кога ще има предсрочни избори. И Орешарски завинаги!
Колега ти си най малко скаран и с елементарната логика ,големи пропуски в математика и липса на всякаква колегиалност.....
При положение че съм обявил 10К в петрол ,десетина гагаринеца и няколко десетки булстратки са 18 % от портфеила ми....а другото е в кеш...
Ти показваш показна неграмотност вече 10 дни.......
върни се в първи клас и тогава пак се яви във форума за да даваш акъл.....
А избори ще има и Орешарски е министъра и премиера който качва борсата вече два пъти.....а Борисоф и горанов са премиера и министъра при който борсата няма да се качи ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениехаха ти сериозен ли си.
според мен можете да видите някакъв временен ръст когато мине много голям пакет докато не мине само ще се надъхвате тогава ще отскочи много бързо и за кратко 10-20-30% може и повече и после пак по пързалката...
не претендирам за правотата си ни най малко така че си играйте играта както смятате.
чакаля с 50 бона и не си мисля че се шегувам.Last edited by Grosss; 07.01.2016, 19:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение-2.5 %....
За да имат голям ръст утре, трябваше да предизвикат по-голям спад днес......
пп
Хиля се на себе си....Кво се правя на разбирач....То и спрелият часовник познава два пъти в денонощието...Та и аз - два дни познал и вече се правя на "Шефа".....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСбърка,утре цената ще е или 1,45 или 1.48.Ще олабят халката..
според мен можете да видите някакъв временен ръст когато мине много голям пакет докато не мине само ще се надъхвате тогава ще отскочи много бързо и за кратко 10-20-30% може и повече и после пак по пързалката...
не претендирам за правотата си ни най малко така че си играйте играта както смятате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениекак може да говориш такива думи тук се говори че това е ракета, и ще подскочи двойно за нула време. Натегната пружина която само чака да отскочи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение24 акции на цена в 1.374 в 17.00.14 часа, само и само да се свали цената с 2 %. Какъв ли психопат трябва да си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от corruptedmarket101 Разгледай мнениеАбе на големия холдинг му намалял net income с над 50% за 5 години, има 1% възвръщаемост на капитала, ама на който вече се е набутал все му се привижда вертикален скок над 2 лева! Естествено без фундамент, а заради идващата пролет!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТия двете ли? Твърдо нье.Last edited by Grosss; 07.01.2016, 18:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩе идеш при Еврохолд или Емка.Избор голям.The strongest stand last.
Коментар
Коментар