If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е един от факторите, беше, че Пенсионните бяха активни и правеха портфейли от акции - записвания от увеличения, директно от пазара купуваха и бяха като цяло фактор.
Последните 5 г. и специално 2015 г. (та и е момента) Пенсионните ги няма никакви на БФБ.
не разбра какво ти казах явно. Просто отбелязвам, че орешарски е бил на власт два пъти - и двата пъти борсата върви нагоре. Когато падна от власт - и борсата падна. Не знам има ли връзка, няма ли, просто отбелязвам. Факт е, че има и други обяснения за случилото се. Аз лично мога да твърдя, че най-много пари съм направил през двата периода на орешаркски. През двата периода на борисов - губя.
да се включа и аз по тази тема - нека не забравяме, че орешарски беше на власт и 2013-2014. какво се случи тогава с борсата? После края на 2014 дойде влади-умното и какво стана с борсата?
Това е един от факторите, беше, че Пенсионните бяха активни и правеха портфейли от акции - записвания от увеличения, директно от пазара купуваха и бяха като цяло фактор.
Последните 5 г. и специално 2015 г. (та и е момента) Пенсионните ги няма никакви на БФБ.
Монти, да кажеш че заради Орешарски се качват акциите е откровено шарлатанство. От 2004 до 2008 дори магаре да беше министър на финансите, пак пазара щеше да се качва по абсолютно независещи от него причини!
Горанов е трагедия, но Орешарски не е добра фея орисница!
да се включа и аз по тази тема - нека не забравяме, че орешарски беше на власт и 2013-2014. какво се случи тогава с борсата? После края на 2014 дойде влади-умното и какво стана с борсата?
Монти, да кажеш че заради Орешарски се качват акциите е откровено шарлатанство. От 2004 до 2008 дори магаре да беше министър на финансите, пак пазара щеше да се качва по абсолютно независещи от него причини!
Горанов е трагедия, но Орешарски не е добра фея орисница!
Я па ти, познавам го, предподавал ми е когато беше асистент на Стоян Александров. Готин тип, професионалист и т.н., но всичко свърши като взе да скача от партия в партия и да изпълнява поръчките на знаеш кои. Спирам да досаждам на хората. Приятен уикенд.
Работил съм с него и е един основоположниците на борда , добър финансов министър 2004-2008 г и добър преподавател в УНСС... ....
Спри се да пишеш за хора който не познаваш !
Я па ти, познавам го, предподавал ми е когато беше асистент на Стоян Александров. Готин тип, професионалист и т.н., но всичко свърши като взе да скача от партия в партия и да изпълнява поръчките на знаеш кои. Спирам да досаждам на хората. Приятен уикенд.
А ти да не си му сядал на малкото връхче, че ревеш толкова.
Работил съм с него и е един основоположниците на борда , добър финансов министър 2004-2008 г и добър преподавател в УНСС... ....
Спри се да пишеш за хора който не познаваш !
Ако не си трагичен ,щеше да си смешен...
това е перифразрано от един известен писател.....
А на Орешарски не можеш да му стъпиш и на малкото пръстче....ако това е нивото на умствения ти багаж показал в горния пост....
А ти да не си му сядал на малкото връхче, че ревеш толкова.
Орешарски, Пантуди Чобанов/сигурно го харесваш, предполагам, че и прическатата ти е като неговата/, Искров, Местан, Пеевски така качиха борсата та се не видя. Ако не бяха бутнали КТБ, нещата щяха да са съвсем други. Това че имаш 10 акции от Гагарин е похвално, велико, но не е интересно. Заедно с Булстрад прави 1 600 лева. Петрол си е вечно твой, може да го заведеш задбалансово. Виртуалния кеш си е твой. Харчи си го внимателно, че ще се наложи рано или късно да има съкращения в държавната администрация. За етика няма смисъл да отваряш дума, видно от твоите писания едва ли знаеш какво е това. Акъл нямам достатъчно и не съм си позволил да давам. И не се изявявам с малоумни писания с многоточия/един вид много знам, ама няма да ви кажа/ в теми за акции, които не притежавам. Що не ходиш да ревеш в темата за Петрол, нали имаш 10К!
Ако не си трагичен ,щеше да си смешен...
това е перифразрано от един известен писател.....
А на Орешарски не можеш да му стъпиш и на малкото пръстче....ако това е нивото на умствения ти багаж показал в горния пост....
Коментар