Първоначално изпратено от onakilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТоя изкара тежката артилерия,да слагаме каските.? Той може да я закара и на 60ст ако пусне всичко. Успех момци и здрави нерви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗа твое съжаление засега се движим към номиналчето....дето го пожелаваше по други позиции..
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеСънувах, че съм на дъното на морето и ловя риби, това какъв знак е?Осигурявай кеш и папакай - не си единствения
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеХимимпорт чества 10 г. от легендарното си ИПО през 2006 г. Не знам, но това може да се изиграе някакси си мисля. Едно 3 лв. не е зле
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеСънувах, че съм на дъното на морето и ловя риби, това какъв знак е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВиждали сме я, но тогава пакета на Артио/май така се казваха / трябваше да се вземе евтино
А сега на кого е пакета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМного си новичък, и на половината на това сме я виждали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМного си новичък, и на половината на това сме я виждали...Last edited by dolce; 14.01.2016, 22:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВиждали сме я, но тогава пакета на Артио/май така се казваха / трябваше да се вземе евтино
А сега на кого е пакета?The strongest stand last.
Коментар
Коментар