If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е една от най-ликвидните акции на БФБ или поне беше такава и като гледам какъв зор изпитва тук излизащия...., а за неликвидна позиция просто не ми се мисли.
В по неликвидна вероятно ще има кандидат за пакета му а тук няма
Това е една от най-ликвидните акции на БФБ или поне беше такава и като гледам какъв зор изпитва тук излизащия...., а за неликвидна позиция просто не ми се мисли.
не се пени, а прочети малко повече. Доверието в българските фирми, моето дете, лесно бе измерено през годините чрез нарастването на пазарната им капитализация през периода до 2007 и после 2013-2014, и след това чрез спада им през управлението на борисов 1 и бойко 2.
С хора които не могат да разберат елементарни макро истини нямам какво да си кажа. Ти така и не посочи какво конкретно е свършил
Орешарски.
Ти самия еидимо нямаш нинаква идея дали Орешарски е направил НЕЩО КОНКРЕТНО, с което да засили доверието в българските фирми! Със същия успех можеше да свържеш цвета на панталона ти с успеха ти на борсата.
Отделно гпвориш дали губиш или печелиш, което да го обвързваш с трвти лица е само изеинение пред жена ти.
не се пени, а прочети малко повече. Доверието в българските фирми, моето дете, лесно бе измерено през годините чрез нарастването на пазарната им капитализация през периода до 2007 и после 2013-2014, и след това чрез спада им през управлението на борисов 1 и бойко 2.
не разбра какво ти казах явно. Просто отбелязвам, че орешарски е бил на власт два пъти - и двата пъти борсата върви нагоре. Когато падна от власт - и борсата падна. Не знам има ли връзка, няма ли, просто отбелязвам. Факт е, че има и други обяснения за случилото се. Аз лично мога да твърдя, че най-много пари съм направил през двата периода на орешаркски. През двата периода на борисов - губя.
Ти самия еидимо нямаш нинаква идея дали Орешарски е направил НЕЩО КОНКРЕТНО, с което да засили доверието в българските фирми! Със същия успех можеше да свържеш цвета на панталона ти с успеха ти на борсата.
Отделно гпвориш дали губиш или печелиш, което да го обвързваш с трвти лица е само изеинение пред жена ти.
Коментар