IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
    Сънувах, че съм на дъното на морето и ловя риби, това какъв знак е?
    Че си захапал грешната кукичка

Коментар

• Сънувах, че съм на дъното на морето и ловя риби, това какъв знак е?
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov
        Чух обезпокоителни слухове, че Химимпорт има сериозни проблеми с ЦКБ и Армеец. Някой да знае какво става с Армеец?
        И аз чух за проблеми.....

Имали много свободен кеш и се чудели къде да го вложат........

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Виждали сме я, но тогава пакета на Артио/май така се казваха / трябваше да се вземе евтино
          А сега на кого е пакета?
          На Джим Роджърс трябва да е.

Коментар

• днес си натоварих малко привилегии...трябваше повечко-но си мислих че ще видим цени под 1.45....ама нищо-малко свободен кешец никога не е излишен
            "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Много си новичък, и на половината на това сме я виждали...
              тогава ли продаде ?

Коментар

Ами като говориш за работи преди много лета,и като по-СТАР сигурно си я виждал и на доста по различна цена от тази?
                Last edited by dolce; 14.01.2016, 23:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  Виждали сме я, но тогава пакета на Артио/май така се казваха / трябваше да се вземе евтино
                  А сега на кого е пакета?
                  И по-скоро колко му остава?
                  The strongest stand last.

Коментар

А сега на кого е пакета?

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
                      То някой чака и на лев,ама под 1.32 не сме я виждали

Коментар

Земята вика форума на инвесторбг. Фундамента се променя, а какво си виждал или не си виждал на графиката няма никакво значение! Това е тъжната картинка. За съжаление тоя холдинг можеше да е адекватна структура, в която да си заслужаваше да се инвестира. На мен над 70 стотинки при сегашния фундамент ми е надценен.

Коментар

• Химимпорт чества 10 г. от легендарното си ИПО през 2006 г. Не знам, но това може да се изиграе някакси си мисля. Едно 3 лв. не е зле
                          Bulls on BSE

Коментар

Не се знае до къде ще иде.Може и на 1 лв кой знае.Забелязва се че интереса към тая артия изчезва при чужденците а след като тях ги няма кой ще я вдига Флагмана не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от corruptedmarket101 Разгледай мнение
                              Момчета, купили сте много кофти акция, която скоро ще е на 1.20

Коментар

• Първоначално изпратено от corruptedmarket101 Разгледай мнение
                                Момчета, купили сте много кофти акция, която скоро ще е на 1.20
                                Акцийката въобще не е кофти, кофти сме ние, че я купувахме на 12лв преди години Пазара никога не е бил виновен никому, никога няма и да бъде

Коментар

Working...
                                X