Да, определено се връщаме в 90-те години на миналия век... сега остава някой да ми каже какво точно да пиша или въобще да спра да пиша...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеднес си натоварих малко привилегии...трябваше повечко-но си мислих че ще видим цени под 1.45....ама нищо-малко свободен кешец никога не е излишен
-- Това тук ? - а
" - +111111
направо ме уби с тоя коментар"
Коментар
-
Иване какво визираш - нали в края на миналата година излезе класация ,че Армеец е най -доброто застрахователното дружество в България ?
За ЦКБ ? Клиент и акционер съм им ,не съм забелязал проблеми ???Last edited by Boicho Popov; 15.01.2016, 23:23.
Коментар
-
ivandavidov
Леле, тук троловете чак скрийншотове са почнали да пускат...
Параноя отвсякъде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от corruptedmarket101 Разгледай мнениеТова не знам. Имам представа в общи линии за реалната цена на холдинга по сегашнив фундамент и в момента ми е скъп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗаблуждаващ сигнал.Стабилизацията ще е на 1 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от corruptedmarket101 Разгледай мнениеНа графиката днес се очертава fake breakout, което може и да е знак за стабилизация към 1.45
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе са добре нещата тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеСънувах, че съм на дъното на морето и ловя риби, това какъв знак е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТоя изкара тежката артилерия,да слагаме каските.? Той може да я закара и на 60ст ако пусне всичко. Успех момци и здрави нерви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗа твое съжаление засега се движим към номиналчето....дето го пожелаваше по други позиции..
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеСънувах, че съм на дъното на морето и ловя риби, това какъв знак е?Осигурявай кеш и папакай - не си единствения
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеХимимпорт чества 10 г. от легендарното си ИПО през 2006 г. Не знам, но това може да се изиграе някакси си мисля. Едно 3 лв. не е зле
Коментар
Коментар