Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМонти сега разбра ли защо на Карък Каръков му викат че бил карък.
Иначе как е тръгнало хим 1,2 , зхбг -30 ст ,ссв под лефче....
Не е препоръка...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнениеТо хубаво ама не виждам алтернатива
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИма ли още неясноти относно посоката?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМен ми изглежда, като да свалят цената да вземат акциите на големия продавач по-евтинкоThe strongest stand last.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
А дано... ! Но това защищаване на цената на всяка цена на лефче......
Според мен ако има проблеми те няма да са само на банката .....
Аз съм клиент на ФИБ ,да беше питал софииския меннджмънт през пролетта на 2014 г. ...ами отличници.....то бербо ,то ути то боко ....
Всичко е прекрасно .....
Коментар
� -
ivandavidov
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКви са тези слухове?
Някой запознат да сподели на лично....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениетука доста се натопорчва работата с тези слухове дето се носят.......като прибавим и сътресенията на външните пазари и задаващата се криза......според мен се очертават доста трудни дни за по ликвидните позиции на БФБ....
песимистите говореха за цена около номиналза което аз нямах очаквания преди време понеже съм като цяло оптимист,но нещата не вървят на добре и нищо чудно да се окажат прави
Не е Препоръка!!!
Някой запознат да сподели на лично....
Коментар
�
Коментар