IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, определено се връщаме в 90-те години на миналия век... сега остава някой да ми каже какво точно да пиша или въобще да спра да пиша...

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
      днес си натоварих малко привилегии...трябваше повечко-но си мислих че ще видим цени под 1.45....ама нищо-малко свободен кешец никога не е излишен

- - Това тук ? - а

" - +111111

направо ме уби с тоя коментар"

Коментар

• Иване какво визираш - нали в края на миналата година излезе класация ,че Армеец е най -доброто застрахователното дружество в България ?
        За ЦКБ ? Клиент и акционер съм им ,не съм забелязал проблеми ???
        Last edited by Boicho Popov; 15.01.2016, 23:23.

Коментар

• Леле, тук троловете чак скрийншотове са почнали да пускат...

Параноя отвсякъде!

Коментар

• Първоначално изпратено от corruptedmarket101 Разгледай мнение
            Това не знам. Имам представа в общи линии за реалната цена на холдинга по сегашнив фундамент и в момента ми е скъп.
            На левче ще има раздвижване в търговията.Там ще е подкрепата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Заблуждаващ сигнал.Стабилизацията ще е на 1 лв.
              Това не знам. Имам представа в общи линии за реалната цена на холдинга по сегашнив фундамент и в момента ми е скъп.

Коментар

• Първоначално изпратено от corruptedmarket101 Разгледай мнение
                На графиката днес се очертава fake breakout, което може и да е знак за стабилизация към 1.45
                Заблуждаващ сигнал.Стабилизацията ще е на 1 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Не са добре нещата тук
                  Никак не са добре Кире.Не случайно няколко пъти споменах ме тая артия не ма кефи много.Трябва всеки път да се доверявам на инстинкта си.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                    Сънувах, че съм на дъното на морето и ловя риби, това какъв знак е?
                    Това означава че така наречения Флагман отива към дъното.Та той бил подводница не Флагман.Така както се потапя като нощо ще отиде на левче.Леле мале и това е една от водещите компании на БФБ.Това е трагично.Жалко за стотиците измамени вложители.

Коментар

• На графиката днес се очертава fake breakout, което може и да е знак за стабилизация към 1.45

Коментар

• Не са добре нещата тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Тоя изкара тежката артилерия,да слагаме каските.
                          10К са тежка артилерия ? Той може да я закара и на 60ст ако пусне всичко. Успех момци и здрави нерви.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            За твое съжаление засега се движим към номиналчето....дето го пожелаваше по други позиции..
                            Тоя изкара тежката артилерия,да слагаме каските.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                              Сънувах, че съм на дъното на морето и ловя риби, това какъв знак е?
                              Че ще има още много за ловене Осигурявай кеш и папакай - не си единствения

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                                Химимпорт чества 10 г. от легендарното си ИПО през 2006 г. Не знам, но това може да се изиграе някакси си мисля. Едно 3 лв. не е зле
                                За твое съжаление засега се движим към номиналчето....дето го пожелаваше по други позиции..

Коментар

Working...
                                X