Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЩе почакаме и ще видим. Три месеца вися на 1.33-1.43. Една нощ в кеш може да промени много и нищо. Ако това е цената на обръщането, ще почерпите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение24 акции на цена в 1.374 в 17.00.14 часа, само и само да се свали цената с 2 %. Какъв ли психопат трябва да си!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСбърка,утре цената ще е или 1,45 или 1.48.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение24 акции на цена в 1.374 в 17.00.14 часа, само и само да се свали цената с 2 %. Какъв ли психопат трябва да си!
Или не разбирате какво става или сте клакьори .....на дадени ИП...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТи тоя оборот не го гледай, само аз превъртях един път днес и продадох пак. За утре реших да съм на кеш. Писна ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениелогически погледнато хим обикн. и хим прив са бита карта след оса 2016 г. и защо да ги дигат.....да ги купуват по скъпи ли а и дивидент ще дават.....
къщата само и само да спечели.Дигай цените и скивай сеир.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩе се вдигне,нямат избор.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩе се вдигне,нямат избор..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеСамо дето не се вдига.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДнес обема е 34000 бр.,значи това е пътя.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩе я вдигат всеки ден с по 4-5 ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТова е позиция за спекуланти ,като видят че няма хляб ,ще продават и ще гледаме слалом.......Last edited by aleks262; 07.01.2016, 18:06.
Коментар
Коментар