Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЧудесно, след 3 месеца пак ще говорим
Знаеш ли колко съм ги виждал такива като теб /и аз включително, ама още не съм срещнал човека, който дългосрочно му се получава/
-----------------------------
иначе този паляк 200% профит не е направил през целия си живот - това е ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНа запад си правя по 5-7% през ден два.
За три месеца доходноста ми е 200%.
Знаеш ли колко съм ги виждал такива като теб /и аз включително, ама още не съм срещнал човека, който дългосрочно му се получава/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНа запад си правя по 5-7% през ден два.
За три месеца доходноста ми е 200%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение5-7% на ден на западтова ако му викаш сигурно
За три месеца доходноста ми е 200%.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеАко ще и 50% да направи наведнъж, аз ще пропусна. Толкова тегаво и такава загуба на време беше последната година, че няма сила, която да ме върне. На запад си правя по 5-7% през ден два. Защо да развалям сигурното?това ако му викаш сигурно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеАко ще и 50% да направи наведнъж, аз ще пропусна. Толкова тегаво и такава загуба на време беше последната година, че няма сила, която да ме върне. На запад си правя по 5-7% през ден два. Защо да развалям сигурното?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеще хукне, ама с тия два строшени крака май само в реанимацията ще е, докато не вземат решение за ампутация или кремиране
дотогава тук е като в концлагер....
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЩе видиш ти, като хукне изведнъж, ще искаш да купиш, ама...ще хукне, ама с тия два строшени крака май само в реанимацията ще е, докато не вземат решение за ампутация или кремиране
дотогава тук е като в концлагер....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКато гледам какво е рехаво предлагането....
Да рехаво е предлагането, но пък търсенето е нулево..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЩе видиш ти, като хукне изведнъж, ще искаш да купиш, ама...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетази тема вече в графата на избушеняците ли е!???
не, че някой знае актуална, ясна и достоверна информация.... но все пак да питам в името на идеологията за Потъник!?The strongest stand last.
Коментар
Коментар