Първоначално изпратено от DD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТук май няма кой да продава....
Според мен всички чакат конверсията, която "чука на врата" Какви са очакванията ви ?
Според мен конвертирането в обикновени има възможност да повиши ликвидността, но няма да събори цената под текущата и от тук на сетне топката е в мажоритаря това е истината !
Успех на всички !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение5-7% на ден е дейтрейдинг с висок ливъридж. За 3 месеца може да се получи успешно с малко късмет, както младежа се хвали през ден че прави 5-7% /200% за 3м/... ама в дългосрочен план - години... Ако има такъв трейдър, той трябва да е милиардер ...
какво имаш на предвид под "дългосрочно"
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВярвай ми, много такива съм виждал
Спазвам темпо с по сурови ограничения в риска.
Печалбите ги прибирам.
Участвам с фиксирана сума, многократно изработена.
Не мисля да променям нещо.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМалко хора си виждал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекакво имаш на предвид под "дългосрочно "
-----------------------------
иначе този паляк 200% профит не е направил през целия си живот - това е ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекакво имаш на предвид под "дългосрочно "
За седмица правя проценти колкото хакционери за година.
Точно от февруари до днес са ми 200%, но не и тук, палячо.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЧудесно, след 3 месеца пак ще говорим
Знаеш ли колко съм ги виждал такива като теб /и аз включително, ама още не съм срещнал човека, който дългосрочно му се получава/
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЧудесно, след 3 месеца пак ще говорим
Знаеш ли колко съм ги виждал такива като теб /и аз включително, ама още не съм срещнал човека, който дългосрочно му се получава/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНа запад си правя по 5-7% през ден два.
За три месеца доходноста ми е 200%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНа запад си правя по 5-7% през ден два.
За три месеца доходноста ми е 200%.
Коментар
Коментар