Първоначално изпратено от Garcilаso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Сега гледам - платили са ми половината само - не забелязах веднага това, заради лихвите от жабешките облизвации, които вчера се трупнаха в моята сметка.
Лесна е твойта, като ти притрябват пари, викаш ковчежника и му нареждаш да измисли някой нов данък
Или пък резваш главата на някой непокорен граф и му прибираш имота
Коментар
-
Първоначално изпратено от voyous Разгледай мнениеаз още днес получих дивидент по сметката, но не в цял размер. оказа се, че сега изплащат половината дивидент т.е. по 50 ст бруто, второ плащане с още толкова - до месец.
Прегледах подробно получената информация и се оказа, че мога да очаквам абсолютно същото.
Е, парите не дойдоха, но това не е проблем, нека постоят като уикенд депозит на друго име, пък в понеделник и в нашия двор ще огрее слънце.
Коментар
-
Ного ясно, че пръво на мене ще го платят, бе: та аз съм Императорът.
Вий - ще чакате до другата седмица.
Процентов - не можах да пъкна на сборището - нямаше как да ида хем там, хем на Медика, хем на Атера.
Сега гледам - платили са ми половината само - не забелязах веднага това, заради лихвите от жабешките облизвации, които вчера се трупнаха в моята сметка.Last edited by Императорът; 14.06.2014, 02:02.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеПуснаха ми мейл, че с вальор 13.06 ще си получа дивидента от Спиди, ама до края на работния ден пАре не додоха ....
С човеко е говорено, он казал, че ще види, па ти си чекай!
Освен това ми съобщават за някаква сума, която не можах да си обясня, как да я изчислили.
Аз очаквах нето 0,95 лв. на акция
Кой е в грешка?
Коментар
-
И при мен все още го няма. Така или иначе не съм се надявал толкова рано да го изплатят.
Целият дивидент ли е преведен, защото четох в документите възможност да го изплащат на части?
15%, това, което чух на ОСА-то беше, че до края на октомври очакват КЗК да се произнесе за придобиването на двете дружества и да се сключи сделката.
Коментар
-
Пуснаха ми мейл, че с вальор 13.06 ще си получа дивидента от Спиди, ама до края на работния ден пАре не додоха ....
С човеко е говорено, он казал, че ще види, па ти си чекай!
Освен това ми съобщават за някаква сума, която не можах да си обясня, как да я изчислили.
Аз очаквах нето 0,95 лв. на акция
Кой е в грешка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМишешкият дивидент: наличен.
Браво, Спиди, браво, Спиди.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеКой намазаVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТова промоцийка на Мажо ли бешеLast edited by 15%; 22.05.2014, 12:37.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАз клъвнах малко на 23 и малко, пък дали съм намазал времето ще покаже
Коментар
Коментар