Това промоцийка на Мажо ли беше
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеКой намазаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Интересна търговия тук. Еланците продават на 23, но хората държат да си ги взимат над 24 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеИ аз останах доста доволен от събранието ..... Всички точки бяха приети ..... Дивидента ще си е 1 лв, както и обещанието да се разпределят 50 % от печалбата ...... Направи ми впечатление фокуса на г-н. Мектупчиян към оперативната част на бизнеса ..... Целта е да се развива бизнеса на първо място .... Доста работа ще има по бизнеса в Румъния, дано се справят ......Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
И аз останах доста доволен от събранието ..... Всички точки бяха приети ..... Дивидента ще си е 1 лв, както и обещанието да се разпределят 50 % от печалбата ...... Направи ми впечатление фокуса на г-н. Мектупчиян към оперативната част на бизнеса ..... Целта е да се развива бизнеса на първо място .... Доста работа ще има по бизнеса в Румъния, дано се справят ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеИмате ли представа кога ориентировъчно ще започнат да се търгуват правата и да се записват новите акции?
Коментар
-
Днес, който е бил на ОСА предполагам е останал доволен. Мениджмънтът отговаряше на въпросите на акционерите, споделиха и своята гледна точна за развитието на компанията, обясниха как ще протече сделката по придобиването на двете дружества и при какви параметри ще се финансира. Като цяло беше полезно, поне от моята гледна точка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАферим, драги: аз ще разкажа какво-що на сборището на Медика.
Щото вярно трябва да съм Спиди Гонзалес, та да посетя и трите сборища, турени в един ден през един час.
Не е препоръка за ПК на ЦК на мишоците нито за покупка на Хамъри
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениене е нещо особено
пс: Импе, ако няма драстична промяна на плановете аз съм на събранието и ще разказвам после, ако има и други които ще ходят да казват
Хайде и последно весели почивни дни,че и аз тръгвам на път ..... Поздрави
Коментар
Коментар