Първоначално изпратено от PapilloN*
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеразходите за външни услуги са по-високи - доколкото разбрах от изплатени бонуси към външни фирми
дали всяко първо тримесечие е така?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеТова само по себе си е малко недостатъчно... Колко я смяташ средната цена на капитала?Last edited by Silver Fox; 17.04.2014, 11:51.Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Това само по себе си е малко недостатъчно... Колко я смяташ средната цена на капитала?
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеИнтересна позиция, и аз съм акционер от скоро тук.
При тази позиция определено растежа добавя стойност тъй като ROIC>WACC.
Дано да инвестират новия капитал (собствен+дълг) толкова добре, както са го правили досега.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗащо отскоро, И избяга от гагарин лиVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеИнтересна позиция, и аз съм акционер от скоро тук.
При тази позиция определено растежа добавя стойност тъй като ROIC>WACC.
Дано да инвестират новия капитал (собствен+дълг) толкова добре, както са го правили досега.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortissслед това огромно количество врътки, които си изписал във форума, дори и с 1 лев да беше стартирал - досега половин милион не ти мърдахаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениене съм се изразил правилно
човек, който се занимава с такъв бизнес на местно ниво,
не е някоя знкова личностПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНе се хвали, където не трябва. Точно от този протокол ти хванах портфейла, който пък се оказа доста мижав за ОГРОМНИТЕ врътки, които правиш на нашата борса от години.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекато видях кой беше вътреПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар