IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиди АД (SPDY / 0SP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    преди малко като се влачех от къщи към работата и едвам пристъпвах напечен от слънчето и препърнен от обяда - гледам правят нов офис на Спиди - май на франчайз, като видях кой беше вътре

взеха да ми идват нови идеи
    кой беше вътре ?

Коментар

• преди малко като се влачех от къщи към работата и едвам пристъпвах напечен от слънчето и препърнен от обяда - гледам правят нов офис на Спиди - май на франчайз, като видях кой беше вътре

взеха да ми идват нови идеи

Коментар

• Мажоритарят реално продаде това което е планирал и сега търговията тук ще е рядка, защото 5 % ФФ отидоха в дългосрочни инвеститори и фондове. Към момента това вдига цената, но вероятно след време когато поради неликвидност интереса изчезне, ако няма котировки от мажоритаря и от фонодовете, Спиди ще се търгува като дялова инвестиция носеща дивидент с цел за изход 2020 година.
        Last edited by BigBear; 09.04.2014, 13:03.
        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Мажо да вземе да се активизира и да пусне някоя бройка, че цената ще отиде на 30лв в близко време и после няма да има купуване. Само фенове сме се събрали тук и никой не иска да продава

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
            To докато им се наканите на секси бързите мишоци те днес току виж почти станаха 25 лева и много предлагане под 30 те левчета няма та скоро не ми се мисли котата где ще да е ....
            Не е препоръка за ПК на ЦК имам малко за спорта
            ако визираш мен - не се каня

Коментар

Нямам акции, което не означава, че компанията не ми харесва.
              To докато им се наканите на секси бързите мишоци те днес току виж почти станаха 25 лева и много предлагане под 30 те левчета няма та скоро не ми се мисли котата где ще да е ....
              Не е препоръка за ПК на ЦК имам малко за спорта

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Форти, стана ли вече част от Спиди?
                Нямам акции, което не означава, че компанията не ми харесва.

Коментар

Не се хвали, където не трябва. Точно от този протокол ти хванах портфейла, който пък се оказа доста мижав за ОГРОМНИТЕ врътки, които правиш на нашата борса от години.
                  Форти, стана ли вече част от Спиди?
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Прочети протоколът от миналата година и ще разбереш какво имам предвид.
                    Не се хвали, където не трябва. Точно от този протокол ти хванах портфейла, който пък се оказа доста мижав за ОГРОМНИТЕ врътки, които правиш на нашата борса от години.

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
                      Уау, не ти липсва самочуствие. Явно имаш pешаващ глас в събpанията на Медика.
                      Прочети протоколът от миналата година и ще разбереш какво имам предвид.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
                        Или просто има необходимият брой хартишки и се превърнал в един своебразен "маджо"

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          .... същият ден с час само разлика е сборището на Медика - а моето присъствие там понякога е решаващо.

Съжалявам

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Дивидента си е задължителен и постоянно увеличаващ се ако мажо иска да го тача.
                            Тази пък тъпотия, къде я прочете? Дивидентът е задължителен едва, когато компанията е достигнала своя зрял стадий на развитие и генерирания свободен паричен поток не може да се инвестира по икономически ефективен начин.

Конкретно в случая на Спиди тази компания е далеч от своя зрял стадий на развитие и opportunity cost-а на дози дивидент според мен е прекалено висок. По-добре щеше да бъде, ако компанията беше изградила по-ефективна корпоративна структура, която да бъде гарант, че събраните пари ще се изразходват по един ефективен и прозрачен начин.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• За злочестина: без мен на сборище - същият ден с час само разлика е сборището на Медика - а моето присъствие там понякога е решаващо.

Съжалявам
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Браво на Спиди. Искрено се надявам повече малки и средни компании да проумеят позитивите от използването на капиталовия пазар по един ефективен начин.

. В този ред на мисли, като една бързоразвиваща се компания не виждам особена логика да се изплащат дивиденти. .

Тия мисли може да са валидни другаде, но залагането на нашата сергия на почтеността на мажо е абсолютна кауза пердута за мене.
                                Просто твоите дивиденти с голяма доза вероятност ще отидат при неговите джипове и яхти.
                                Дивидента си е задължителен и постоянно увеличаващ се ако мажо иска да го тача.

Коментар

Working...
                                X