Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Мажоритарят реално продаде това което е планирал и сега търговията тук ще е рядка, защото 5 % ФФ отидоха в дългосрочни инвеститори и фондове. Към момента това вдига цената, но вероятно след време когато поради неликвидност интереса изчезне, ако няма котировки от мажоритаря и от фонодовете, Спиди ще се търгува като дялова инвестиция носеща дивидент с цел за изход 2020 година.Last edited by BigBear; 09.04.2014, 13:03.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеTo докато им се наканите на секси бързите мишоци те днес току виж почти станаха 25 лева и много предлагане под 30 те левчета няма та скоро не ми се мисли котата где ще да е ....
Не е препоръка за ПК на ЦК имам малко за спорта
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНямам акции, което не означава, че компанията не ми харесва.
Не е препоръка за ПК на ЦК имам малко за спорта
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеФорти, стана ли вече част от Спиди?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНе се хвали, където не трябва. Точно от този протокол ти хванах портфейла, който пък се оказа доста мижав за ОГРОМНИТЕ врътки, които правиш на нашата борса от години.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПрочети протоколът от миналата година и ще разбереш какво имам предвид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеУау, не ти липсва самочуствие. Явно имаш pешаващ глас в събpанията на Медика.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеУау, не ти липсва самочуствие. Явно имаш pешаващ глас в събpанията на Медика.
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение.... същият ден с час само разлика е сборището на Медика - а моето присъствие там понякога е решаващо.
Съжалявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДивидента си е задължителен и постоянно увеличаващ се ако мажо иска да го тача.
Конкретно в случая на Спиди тази компания е далеч от своя зрял стадий на развитие и opportunity cost-а на дози дивидент според мен е прекалено висок. По-добре щеше да бъде, ако компанията беше изградила по-ефективна корпоративна структура, която да бъде гарант, че събраните пари ще се изразходват по един ефективен и прозрачен начин.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБраво на Спиди. Искрено се надявам повече малки и средни компании да проумеят позитивите от използването на капиталовия пазар по един ефективен начин.
. В този ред на мисли, като една бързоразвиваща се компания не виждам особена логика да се изплащат дивиденти. .
Тия мисли може да са валидни другаде, но залагането на нашата сергия на почтеността на мажо е абсолютна кауза пердута за мене.
Просто твоите дивиденти с голяма доза вероятност ще отидат при неговите джипове и яхти.
Дивидента си е задължителен и постоянно увеличаващ се ако мажо иска да го тача.
Коментар
Коментар