хубава компания, но скъпа хартия - съжалявам без мен!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеНе съм купил, ще ми се по-ниско да докупя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеДано си купилLast edited by dici; 20.11.2014, 14:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
Мисля и имам, може да купя още, този тип бизнес ще расте! Но не препоръчвам нищо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеМислиш ли? Ще взема да те послушам и да видя. После ще пиша
Мисля и имам, може да купя още, този тип бизнес ще расте! Но не препоръчвам нищо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеИма потенциал тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеНормално,Тони качествените компании се оценяват и от пазара по-реално ..... За някой цената може и да се висока, за мен не е поради бъдещето,което се очертава за Спиди ......
Между другото най-много се надявам Спиди да не изпусне уникалния шанс,който има пред себе си,а именно да покаже как трябва да се управлява една компания от началото до момента в който бъде евентуално придобита от французите ...... От малка компания,която се разви до най-голямата в сектора си, след което последва излизане на капиталовия пазар, споразумение с голяма чуждестранна компания да бъде придобита ..... Надявам се и съм убеден,че след време Спиди ще бъде давана за пример как трябва да преминава жизнения път на компаниите, като излизане на борсата е само една стъпка от процеса .........
Дано пък и Елана се окажат прави ..... Все пак доста професионалисти работят там и дано след време думите,които говорят за компанията са били истина ..... Надявам се ......
Коментар
-
Нормално,Тони качествените компании се оценяват и от пазара по-реално ..... За някой цената може и да се висока, за мен не е поради бъдещето,което се очертава за Спиди ......
Между другото най-много се надявам Спиди да не изпусне уникалния шанс,който има пред себе си,а именно да покаже как трябва да се управлява една компания от началото до момента в който бъде евентуално придобита от французите ...... От малка компания,която се разви до най-голямата в сектора си, след което последва излизане на капиталовия пазар, споразумение с голяма чуждестранна компания да бъде придобита ..... Надявам се и съм убеден,че след време Спиди ще бъде давана за пример как трябва да преминава жизнения път на компаниите, като излизане на борсата е само една стъпка от процеса .........
Дано пък и Елана се окажат прави ..... Все пак доста професионалисти работят там и дано след време думите,които говорят за компанията са били истина ..... Надявам се ......
Коментар
-
Мисля че някои ИП(като Елана) прекалено залитат когато трябва да продадат някоя емисия. Хайде второто предлагане на спиди мина вече - стига с това Спиди са най-най!!!
ей го и на мастер класът пак - най-перспективната на бфб, най-най-
абе още помня преди как хвалехте Енемона, че даже още я виждам, като някой призрак в портфейлите на фондовете ви, ей!
п.п. ако арменеца не се бе полакомил и цената бе 18-19лв, можех да се съглася ама 25 лв - НЕ!Last edited by tony1975; 15.11.2014, 16:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеАко се доверим на графика публикуван на сайта на Елана , то това трябва да стане някъде в началото на декември (9-ти или 10-ти)...
Благодаря много!
Коментар
-
Ако се доверим на графика публикуван на сайта на Елана , то това трябва да стане някъде в началото на декември (9-ти или 10-ти)...Vanitas vanitatum...
Коментар
Коментар