Първоначално изпратено от Свилен Колев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеСтановище на Съвета на директорите на Спиди АД във връзка с внесено коригирано търгово предложение към акционерите от Геопост СА. Директорите, които притежават пряко акции, не са решили дали ще приемат търговото - коментар като при предходното становище на СД.
Становище на СД
- 2 Харесвания
Коментар
-
Становище на Съвета на директорите на Спиди АД във връзка с внесено коригирано търгово предложение към акционерите от Геопост СА. Директорите, които притежават пряко акции, не са решили дали ще приемат търговото - коментар като при предходното становище на СД.
Становище на СД
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЯвно няма да има..
- 1 like
Коментар
-
Според мен, когато говорим за редовно ОСА, което се свиква всяка година за да приеме одитирания отчет за предходната финансова година задължително следва да има точка относно печалбата (със съответното предложение на СД). Какво ще е решението на акционерите е отделен въпрос. Може да решат да не разпределят дивидент, може да решат да отложат решението за извънредно ОСА по-късно през годината и т.н.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Според чл. 221, ал. 7 от Търговския закон общото събрание на акционерите „взема решение за разпределяне на печалбата, за попълване на фонд "Резервен" и за изплащане на дивидент“.
Т.е. какво ще се случи с печалбата, би следвало да мине през санкцията на общото събрание. Може би ще има друго събрание, по-късно през годината...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Над нещата съм и не ми дреме особено. Във форума има страшни звезди понякога - помня как колегата cam обяви преди година, март месец, че е продал над милион акции на химчето. И разби пазара, включително аз го отнесох стабилно. Колегата p_trade пък продаде няколко хиляди неохима и т.н. Та така. Жив, здрав и успешен!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Ти четеш ли изобщо?! Къде видя да казва че днес е продал 1000 бройки? Ей, на заяжданията нямате равни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Разкарал си 1000 бройки, и имаш още много? Излиза че почти целия ФФ е при теб А и днес всички сделки със Спиди са за малко над 1000 бройки. Странна работа...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар