Над нещата съм и не ми дреме особено. Във форума има страшни звезди понякога - помня как колегата cam обяви преди година, март месец, че е продал над милион акции на химчето. И разби пазара, включително аз го отнесох стабилно. Колегата p_trade пък продаде няколко хиляди неохима и т.н. Та така. Жив, здрав и успешен!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Ти четеш ли изобщо?! Къде видя да казва че днес е продал 1000 бройки? Ей, на заяжданията нямате равни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Разкарал си 1000 бройки, и имаш още много?Излиза че почти целия ФФ е при теб
А и днес всички сделки със Спиди са за малко над 1000 бройки. Странна работа...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Вероятно дивидент за шматките като нас няма да има, затова и разкарах 1000 бройки тези дни. Имам още доста, те ще си чакат търговото, а другите засега излизат от бфб и чакат по-добри времена. Прекрасно дружество - топ акцията на бфб, но купонът, за съжаление, и тук привършва, въпреки перфектните резултати и още по-прекрасни перспективиИзлиза че почти целия ФФ е при теб
А и днес всички сделки със Спиди са за малко над 1000 бройки. Странна работа...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче,ако Спиди даде дивид нт колко ще загубиш..Защо продаваш..
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Нещо се бавят с поканата за ОСА... май? Вероятно ще изчакат да видят колко от големите акционери ще приемат търговото и едва тогава ще решават за ОСА, респ. за дивидента. Знам, че според теб "кръглата" цена от търговото говори в посока, че работата е "колай", но... знае ли човек?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Най-вероятно никакъв - има си търгово на 80 кинта, въпросът е дали ще има и дивидент преди него, или няма да имаVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеКупени 1 465 бр. акции на цена от 80 лв. за близо 117 хил. лв.
Това какъв сигнал трябва да е ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
КФН не спря търговото заради цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПричината е , че цената скочи от 60 до 80 лева заради сделката и търговото и това не отговаря на дивидентната доходност и очаквания растеж..Разбира се историята е виждала всякакви балони..Интересно е зао мислиш, че цената ще е 80 лева и след търговото, какво ще я задържи толкова висока....
След това излезе консолидираният отчет за миналата година, където резултатите бяха изключително добри и по новата опция, цената дойде 75 до 78 лв.
Същото ще е и за напред. Цената ще се определя от резултатите на групата и сметките според опцията. Акцията досега следваше приблизително това поведение и не виждам причина нещо да се промени за напред. Да, не може да се очакват резки скокове и съответно спадове, защото голяма част от излишната волатилност тук е премахната.
ГеоПост дори са направили прогноза колко смятат, че ще е ЕБИТДА през 2026 г., така че всеки може да си направи сметката колко би струвала акцията тогава. Разбира се, ако вярвате, че сметките на ГеоПост са верни.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКакво стана тука сега?
Смени се правителството и франсетата решиха да пробват със същата цена на търговото дето беше отхвърлена предния път
Интересен подход.Vanitas vanitatum...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар