Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Очаквам компанията да расте. Това би ли могло да е фактор за цената на акцията?
А и аз кеш имам, т.е. не ми трябва в момента, а дивидентите на Спиди горе-долу са ок. И мажовци са франсетата, не нашенски типчета.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Франсетата не могат току така да решат да го отпишат от борсата - има си правила Но има доста хипотези, които могат да се развията. Затова основният ти въпрос, който следва да си зададеш сам на себе си, е - струва ли си? Компанията ще остане публична, но каква ще бъде цената ѝ? Защото ръстът до момента се дължи на три фактора:
- НН
- очакваната сделка
- резултатите на фирмата
Сам си прецени колко от тези фактора ще останат и ще влияят положително не цената оттук нататък. Успех
А и аз кеш имам, т.е. не ми трябва в момента, а дивидентите на Спиди горе-долу са ок. И мажовци са франсетата, не нашенски типчета.Last edited by Yolo; 14.05.2021, 16:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеВъпрос. Ако сега не си дам акциите, ще имам ли още един шанс АКО франсетата решат да го отписват от борсата, в случай че придобият подобно право. Хич не ми се дават. Кефи ме спидито. Ама и акционер в непублична не ми се става много.
- НН
- очакваната сделка
- резултатите на фирмата
Сам си прецени колко от тези фактора ще останат и ще влияят положително не цената оттук нататък. УспехNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗдравко 80 ЛЕВА Е МНОГО ВИСОКА ЦЕНА ЗА ТУК, 3 ПРОЦЕНТА ДИВИДЕНТ Е МНОГО НИСЪК ДАЖЕ ЗА БГ.. Очаквам цени 75 след търговото, освен ако мажоритаря не ги поткрепя..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКогато и да ги даде 3 процента е малък дивидент,а да се чака ново търгово едва ли си заслужава..Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче,след търговото цените доста може да паднат..Ще се пускат нови компании ,а кеша си е кеш.
3 процента си е малка брат..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче,след търговото цените доста може да паднат..Ще се пускат нови компании ,а кеша си е кеш.
3 процента си е малка брат..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар