Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
за мен е много добре
труден пазар, висока конкуренция, но и Спиди си работи добреdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеПриходите в Румъния с над 30% ръст на годишна база.
В България около 12%
Средно 18%
Делът на румънското дружество достигна около 35% от приходите, спрямо около 65% на българското.
Не е препоръка
труден пазар, висока конкуренция, но и Спиди си работи добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Поздравления Осло! Признавам си, че предвид по-лошите резултати очаквах по-малък дивидент, но за наша обща радост... не познах
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеи по-важното - мениджмънтът иска да покаже характер и отношение явно очакват по-добри резултати през тази и следващите години
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
А дивидента трябва да е левче поне
Не е етично да пада под тази психо-граница...
Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia-239858/
Не е зле, при положение че печалбата е надолу. Неголяма дивидентна доходност, но за сметка на това постоянна и стабилнаДоволен съм...
Алееее - надуто е, но си оставих няколко. При цена на покупка около 17.5 кинта, що да не си оставя?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia-239858/
Не е зле, при положение че печалбата е надолу. Неголяма дивидентна доходност, но за сметка на това постоянна и стабилнаДоволен съм...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Хе-хе: не съм си продал последните, които си запазих. Вярно е, че продадох повечето, но не защото не ме кефи Мишокът, но защото съм дивидентаджия, а дивидент под 3% (в случаят около 2.62% ако се запази миналогодишният дивидент) е ного кежаво. Бих бил доволен от такъв само за супермогъща и стратегическа компания. Дори хипермегаебасиколосът в хапчетата Pfizer (вчера си взех няколко) при сегашни цени дава 2.78%. Все пак запазих малко Мишоци - слабост са ми - а и вярвам, че компанията добре ще се развива.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
Да продаваш на определена цена е ОК, особено ако очакваш корекция. Проблемът при този фрифлоат е дали ще има от кого да купиш?! Там е ключът. А Импето вече продаде.
ПС: вчера успях да взема малко.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Напълно вероятно, защото доколкото ми е известно, инвестициите за навлизане на нови пазари и откриване на нови офиси са направени, и едва ли ще трябват толкова много пари, както миналата година. Но дали ще бъде разпределен такъв дял от печалбата, зависи най-вече от решението на мажоритаря...“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеКаква е вероятността да бъде разпределен брутен дивидент от отново 1,13 лв. на акция или 78,1% от печалбата за 2016 г. (или 6 млн. лв. за дивидент от 7,72 млн. лв. печалба)?
Коментар
Коментар