Колеги, не знам по какви причини, но според мен Спиди малко или много неглижира пазара в България. Двата най-големи сайта за покупко-продажба на стоки (нови или употребявани) дават -10% от доставката, работейки с конкурентния куриер. Друг много голям интернет магазин (не знам дали е най-големия), също ми докара последната пратка с конкурентната компания (преди мисля че работеха със Спиди). Не знам доколко това ще се отрази на приходите, но поне мен, това ме притеснява. Ръста които може да се чака в Румъния (най-вече заради високия икономическия растеж в северната ни съседка) е единственото положително нещо което аз виждам към този момент. Съотношението цена печалба също не е ниско, възнагражденията в акции на висшия мениджмънт (могат да си купят акции на 1лв.) за сметка на обикновените акционери също е нещо което на мен не ми харесва. Не искам да звуча хейтърски, запазих си половината акции, (продадох другата половина поради причините които съм изтъкнал по-горе) като се надявам да запазят печалбата и дивидента, просто реших да ви споделя неща които аз виждам, ще се радвам и вие да споделите мнението си.
Мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар