Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеСмарт контрол на Спиди Ви дава достъп до следните опции:- Потвърждаване на доставка (незадължително)
- Проследяване на пратката в реално време
- Пренасочване на пратката към друг адрес
- Отлагане на доставката за следващ ден
- Отказване на пратка
- Вход в приложението МySpeedy
- 3 Харесвания
Коментар
-
Смарт контрол на Спиди Ви дава достъп до следните опции:- Потвърждаване на доставка (незадължително)
- Проследяване на пратката в реално време
- Пренасочване на пратката към друг адрес
- Отлагане на доставката за следващ ден
- Отказване на пратка
- Вход в приложението МySpeedy
Last edited by Innocent; 15.03.2019, 10:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
Защо да е добре за пазара? Те и без това не се търгуват.
държа го от 17,8 и съм взел съм 5 дивидента
сега е над 50. Защо да търгувам.
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеПо-добре за пазара е, такива празни откъм интерес позиции да се махат и освободеният кеш да се инвестира в активните на пазара компании.
Спиди е голяма позиция. Фри флота на свободните акции е към 30 млн. лв., което е достойно за SOFIX но Спиди не са манипуланти и не надуха акционерите до 750 с кухи сделки, за да го вкарат.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Това че няма да имат 95% не означава автоматично, че ще искат да са публична компания. Въпрос на решение между тях и Мектупчиян. но дано останат на БФБ, ще е добре за пазара да нямаме поредното делистване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
Споделям това мнение. Успех !
За растеж и потенциал винаги се дава принципно някаква премия. А място за такъв има, нашия пазар все още не е наситен толкова колкото на доста други държави относно е търговията.
А някои коефициенти тук са даже леко по изгодни отколкото при една софарма да речем, която не само бележи 30% годишен спад на профита, а и не може да се каже за нея горното изречение като нещо сигурно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Говоря само за себе си - пак 0. Причината - огромен балон, с показатели като на хай тек компания. Да не забравяме, че сме в Бг все пак и мажоритарите много лесно се обръщат на 180 градуса, когато трябва да делят нещо с дребосъка. Честито на печелившите, ако имам, бих продал, но нямам. Не е препоръкЪ - всеки сам да си решава. Успех
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Брой акции % към 31.12.2018
Спиди Груп АД 3,500,367 - 65.09%
GeoPost SA, France 1,333,979 - 24.81%
Други физически и юридически лица 543,273 - 10.10%
Общо 5,377,619
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
Значи ти си бил. Чудех се кой може така смело да атакува аск-а. Харесвам такива трейдъри. Аз лично съм го правил няколко пъти и съм бил сам юнак на коня. Другите ми викаха "лудия Макс", защото трябвало да чакам на бида.
С чакане на бида не става пичове, това не е суинг трейд. Не е
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
Аз влязох след НГ с едни 200бр. на средна 47.40 само и единствено с обиране на аска. Тук просто няма кой да ти продаде на бида.
С чакане на бида не става пичове, това не е суинг трейд. Не е
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
В последните анкетите на "Голямата мечка" на позиция СПИДИ имаше 0/нули/ на"притежавам","ще добавям""ще купувам" явно от форума е нямало интерес към оня момент,а как ли е сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
В последните анкетите на "Голямата мечка" на позиция СПИДИ имаше 0/нули/ на"притежавам","ще добавям""ще купувам" явно от форума е нямало интерес към оня момент,а как ли е сега?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение100бр. up + 9,18%, купува 1054бр. vs продава 527бр. + нова поръчка 100бр. продава на 250лв ???
Коментар
Коментар