Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Едно си баба знае, едно си баба бае.
Форекс, много добре знаеш, че движеща сила на пазарите са парите.
Виж западните пазари, да кажеш че икономиките съм им цъфнали, безработицата ниска? Не, но пазарите са на върхове!
И тук е така, има и се очаква още по-значителен приток на кеш от различни източници, и при тия ниски цени и обеми, виждаме какво се случва...
Айде наздраве и от мен
п. п. А и щом толкова държиш на икономиката и там има положителни сигналиLast edited by dex; 10.01.2013, 21:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИ още кеш се очаква на БФБ в близките месеци от ЕЛАРГ и Каолин...
- Бабо Мецо, ще има ли дренки тази година?
- Ще има, ще има. Мнооооого ще има.
- Защо така мислиш, бабо Мецо?
- Ами защото много ми се ядат!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
И още кеш се очаква на БФБ в близките месеци от ЕЛАРГ и Каолин...
Отделно и ако Енергото вземе че реши да направи търгово, както очаквам, тогава ще ще настанат едни времена..
п. п. Забравих и дивидентите, които се чакат тая година.. от Атерата само ще са десетки милиониLast edited by dex; 10.01.2013, 21:20.
Коментар
-
Министерството на финансите e наредило плащане на 879,850 млн. евро в полза на държателите на глобални облигации на Република България с падеж 15 януари 2013 година.
Реално държавата нарежда плащането днес, защото средствата трябва да стигнат до банките агенти на емисията и до падежа на 15 януари, те ще разпределят средствата към собствениците на облигациите.Last edited by dex; 10.01.2013, 21:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеБатя, адреналина май здраво те друса
До вчера приличаше на изпуснат от обора бик
Днес вече ще шчупиш и оградата на двора
Равновесен, не забравяй, че миналите резултати не гарантират бъдещи успехи
Преди известно време бях прочел че парите са фашисти, обичат реда, предсказуемостта и сигурността. Та и аз така. Ако нещо не го разбирам - без мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеЧи Гивара, препоръчвам ти да купиш около 50 000 акции от Синергон. Не е препоръка нито за Че, нито за останалите трейдъри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениераЗновесен, ти от коя точно планета беше?
шегувка... ами нещо ни бъркаш с друга борса бе пич.
Тук сме така... ектремно влакче.. правилата са други.
В един момент всички се сещат че акциите са прекалено евтини.. рисковете са преекспонирани.
Аз затова отдавна пиша че на нашия пазар не можеш да чакаш ясни признаци за оправяне и тогава да пазариш... тръгва едно блъскане на входа, едни двуцифрени ръстове на дан... особенно за портфейли над 100К.... или пък няколко по 10К..
Те на западните борси не случайно тези правила са наложени след столетия практика. Просто всичко друго е по-зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеАбе, добър ден за демокрациятаТук 30% другаде 10% и те малко по малко се събират
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ те падаха с причина. Всичко щеше да фалираИмаше влошаване на печалби, падане на цени на активи на дружествата. Към момента макар и този апокалиптичен сценарии да отпада - поне според мен, все пак не е зле да има нещо налице че да имаме ръстове от по 20% на ден. 2-3-4% на ден - разбираемо. Множко е пак но все пак много паднаха и е нормално да наваксват бързо. Но 20% ръст на ден предполага ключова промяна в самата компания, а не просто борсов ентусиазъм.
шегувка... ами нещо ни бъркаш с друга борса бе пич.
Тук сме така... ектремно влакче.. правилата са други.
В един момент всички се сещат че акциите са прекалено евтини.. рисковете са преекспонирани.
Аз затова отдавна пиша че на нашия пазар не можеш да чакаш ясни признаци за оправяне и тогава да пазариш... тръгва едно блъскане на входа, едни двуцифрени ръстове на дан... особенно за портфейли над 100К.... или пък няколко по 10К..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеХмм.. Гледам сте започнали да пълните Тимаджийските гушки. Пак ви изпързаляха по познатата схема.
Ооо, да, сетих се... отваря ми се глътката и бърбъна се пързяля леко
жив и здрав, и успех в усправлението на собствените кинти
http://vbox7.com/play:d06d357bLast edited by Батя; 10.01.2013, 19:33.
Коментар
Коментар