IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Форекс, много добре знаеш, че движеща сила на пазарите са парите.
    Именно... А в БГ пари няма! Другите държави могат да си печатат, ние сме в борд. Пари тук ще има само ако икономиката започне да расте и безработицата да пада. Положоението обаче е точно обратното и не само че е обратно, но и се влошава с всеки изминал ден!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Едно си баба знае, едно си баба бае.

Форекс, много добре знаеш, че движеща сила на пазарите са парите.
      Виж западните пазари, да кажеш че икономиките съм им цъфнали, безработицата ниска? Не, но пазарите са на върхове!

И тук е така, има и се очаква още по-значителен приток на кеш от различни източници, и при тия ниски цени и обеми, виждаме какво се случва...

Айде наздраве и от мен

п. п. А и щом толкова държиш на икономиката и там има положителни сигнали
      Last edited by dex; 10.01.2013, 21:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        И още кеш се очаква на БФБ в близките месеци от ЕЛАРГ и Каолин...
        Да не би икономиката да започва да расте или безработицата да пада?!

- Бабо Мецо, ще има ли дренки тази година?
        - Ще има, ще има. Мнооооого ще има.
        - Защо така мислиш, бабо Мецо?
        - Ами защото много ми се ядат!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• И още кеш се очаква на БФБ в близките месеци от ЕЛАРГ и Каолин...

Отделно и ако Енергото вземе че реши да направи търгово, както очаквам, тогава ще ще настанат едни времена..

п. п. Забравих и дивидентите, които се чакат тая година.. от Атерата само ще са десетки милиони
          Last edited by dex; 10.01.2013, 21:20.

Коментар

• Министерството на финансите e наредило плащане на 879,850 млн. евро в полза на държателите на глобални облигации на Република България с падеж 15 януари 2013 година.
            ПФ ще се опаричат тия дни

Реално държавата нарежда плащането днес, защото средствата трябва да стигнат до банките агенти на емисията и до падежа на 15 януари, те ще разпределят средствата към собствениците на облигациите.
            Last edited by dex; 10.01.2013, 21:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
              Батя, адреналина май здраво те друса
              До вчера приличаше на изпуснат от обора бик
              Днес вече ще шчупиш и оградата на двора

Равновесен, не забравяй, че миналите резултати не гарантират бъдещи успехи
              Нищо гарантирано няма. Просто докато системата работи не я сменям. И аз мисля да хвърля едни 5-10% в боклуци, но просто още му е много рано. Поне според мен.

Преди известно време бях прочел че парите са фашисти, обичат реда, предсказуемостта и сигурността. Та и аз така. Ако нещо не го разбирам - без мен.

Коментар

• БИБИТКИТЕ НА СОФИКСОВ НЕ ВЪРВЯТ

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                  Чи Гивара, препоръчвам ти да купиш около 50 000 акции от Синергон. Не е препоръка нито за Че, нито за останалите трейдъри.
                  Приемаш ли плащане в биткойни за тия 50 000 акции?

Коментар

• Батя, адреналина май здраво те друса
                    До вчера приличаше на изпуснат от обора бик
                    Днес вече ще шчупиш и оградата на двора

Равновесен, не забравяй, че миналите резултати не гарантират бъдещи успехи
                    Last edited by Valuator; 10.01.2013, 20:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      раЗновесен, ти от коя точно планета беше?
                      шегувка... ами нещо ни бъркаш с друга борса бе пич.
                      Тук сме така... ектремно влакче.. правилата са други.
                      В един момент всички се сещат че акциите са прекалено евтини.. рисковете са преекспонирани.
                      Аз затова отдавна пиша че на нашия пазар не можеш да чакаш ясни признаци за оправяне и тогава да пазариш... тръгва едно блъскане на входа, едни двуцифрени ръстове на дан... особенно за портфейли над 100К.... или пък няколко по 10К..
                      2007 това че не играх по правилата на нашата борса ме спаси, 2009 и 2011 отново заради това че не се съобразявах с нашите правила ми докара прекрасна доходност в България. Силно се съмнявам и 2013 да е изключение от правилото

Те на западните борси не случайно тези правила са наложени след столетия практика. Просто всичко друго е по-зле.

Коментар

• Чи Гивара, препоръчвам ти да купиш около 50 000 акции от Синергон. Не е препоръка нито за Че, нито за останалите трейдъри.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Абе, добър ден за демокрацията Тук 30% другаде 10% и те малко по малко се събират
                          Де жа вю ли му се казваше?!... Купуваш стинкаджийски акции с 1000 лева и вдигаш цената им с 20%. Дотук добре. Ама след това, като решиш да си прибереш печалбата и продадеш акции за 1000 лева, тогава цената им пада с 40%...

Коментар

• Абе, добър ден за демокрацията Тук 30% другаде 10% и те малко по малко се събират

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Е те падаха с причина. Всичко щеше да фалира Имаше влошаване на печалби, падане на цени на активи на дружествата. Към момента макар и този апокалиптичен сценарии да отпада - поне според мен, все пак не е зле да има нещо налице че да имаме ръстове от по 20% на ден. 2-3-4% на ден - разбираемо. Множко е пак но все пак много паднаха и е нормално да наваксват бързо. Но 20% ръст на ден предполага ключова промяна в самата компания, а не просто борсов ентусиазъм.
                              раЗновесен, ти от коя точно планета беше?
                              шегувка... ами нещо ни бъркаш с друга борса бе пич.
                              Тук сме така... ектремно влакче.. правилата са други.
                              В един момент всички се сещат че акциите са прекалено евтини.. рисковете са преекспонирани.
                              Аз затова отдавна пиша че на нашия пазар не можеш да чакаш ясни признаци за оправяне и тогава да пазариш... тръгва едно блъскане на входа, едни двуцифрени ръстове на дан... особенно за портфейли над 100К.... или пък няколко по 10К..

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                                Хмм.. Гледам сте започнали да пълните Тимаджийските гушки. Пак ви изпързаляха по познатата схема.
                                Гетофффф, Хим ми е на средна 78 ст., ССВ на 58.5, Зърно на 0.234.... та как точно са ме изпързаляли към момента!?

Ооо, да, сетих се... отваря ми се глътката и бърбъна се пързяля леко

жив и здрав, и успех в усправлението на собствените кинти

http://vbox7.com/play:d06d357b
                                Last edited by Батя; 10.01.2013, 19:33.

Коментар

Working...
                                X