Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеСигурно Форекс Мастъра купува. С тия милиони дето ги спечели от тлъсти лихви.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе виждам какво ми се нервите. Това е пазар все пак, не състезание по красота. Ако някой смята за нормално една акция да расте с по 20% на ден и тоняколко дена, без никаква новина зад това просто да си каже. Много ми е интересно дали има и един такъв човек. Аз не смятам че е нормално.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе виждам какво ми се нервите. Това е пазар все пак, не състезание по красота. Ако някой смята за нормално една акция да расте с по 20% на ден и тоняколко дена, без никаква новина зад това просто да си каже. Много ми е интересно дали има и един такъв човек. Аз не смятам че е нормално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеХмм.. Гледам сте започнали да пълните Тимаджийските гушки. Пак ви изпързаляха по познатата схема.
За толкова много време не поумня ли поне малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКак ще не е. Имаше си съвсем ясни вероятности за сриване на борда и масови фалити. Това че не са стигнали до теб не значи не са били приемани на сериозно от доста хора. И съвсем нормално че не са стигнали до теб, защото за такива неща не се говори публично.
А за сегашния скок, може и да има причина. Но силно ме съмнява тази причина да е устойчива. Защото аз поне дори не мога да си представя нормална фундаментална причина за растежи от по над 20% дни наред без всъщност да има нищо излязло публично. Разбира се настроението е важно, но някой да гради инвестиционната си стратегия на настроения, които не разбира ми изглежда в най-добрия случай несериозно, в най-лошия случай на границата на лудостта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКак ще не е. Имаше си съвсем ясни вероятности за сриване на борда и масови фалити. Това че не са стигнали до теб не значи не са били приемани на сериозно от доста хора. И съвсем нормално че не са стигнали до теб, защото за такива неща не се говори публично.
А за сегашния скок, може и да има причина. Но силно ме съмнява тази причина да е устойчива. Защото аз поне дори не мога да си представя нормална фундаментална причина за растежи от по над 20% дни наред без всъщност да има нищо излязло публично. Разбира се настроението е важно, но някой да гради инвестиционната си стратегия на настроения, които не разбира ми изглежда в най-добрия случай несериозно, в най-лошия случай на границата на лудостта.
Имах пред вид акциите от групата които се качват тия дни.
Ръст без фундамент е като спад без фундамент. И двете се случват на БФБ.
И как няма да се случват, като половината които търгуват в БГ са паникьосани лаици със заемен капитал?Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеНикога не е имало съмнения , че ще фалиратА това , че ние не я знаем, не означава , че няма причина за сегашния скок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ те падаха с причина. Всичко щеше да фалираИмаше влошаване на печалби, падане на цени на активи на дружествата. Към момента макар и този апокалиптичен сценарии да отпада - поне според мен, все пак не е зле да има нещо налице че да имаме ръстове от по 20% на ден. 2-3-4% на ден - разбираемо. Множко е пак но все пак много паднаха и е нормално да наваксват бързо. Но 20% ръст на ден предполага ключова промяна в самата компания, а не просто борсов ентусиазъм.
А това , че ние не я знаем, не означава , че няма причина за сегашния скок.
Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеРавновесие, на борсата се продават и купуват акции, а не компании и цените на акциите се определят основно от законите на търсенето и предлагането (на акциите)Тази сентенция е особено валидна на БФБ, където ликвидността е ниска и фрий флоута рядко надхвърля 15-30%.
Преди няколко години "професор" Каро бе открил закона за свободните от фундамент цени на акциите на БФБ, така че тезата си и научно обоснована.
Коментар
-
Равновесие, на борсата се продават и купуват акции (а не компании) и цените им се определят основно от законите на търсенето и предлагането (на акциите)Тази сентенция е особено валидна на БФБ, където ликвидността е ниска и фрий флоута рядко надхвърля 15-30%.
Преди няколко години "професор" Каро бе открил закона за свободните от фундамент цени на акциите на БФБ
така че тезата е и научно обоснована.
Last edited by Valuator; 10.01.2013, 17:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЯзък ти за ника. Като падаха без причина същите акции с по 20% нищо не каза. Сега като скачат, а твоите надценени на този фон акции не мърдат, ти е криво...
Философ мастърче, запаси ли се с успокоителни и антидепресанти, както те посъветвах преди две седмици!?Имаше влошаване на печалби, падане на цени на активи на дружествата. Към момента макар и този апокалиптичен сценарии да отпада - поне според мен, все пак не е зле да има нещо налице че да имаме ръстове от по 20% на ден. 2-3-4% на ден - разбираемо. Множко е пак но все пак много паднаха и е нормално да наваксват бързо. Но 20% ръст на ден предполага ключова промяна в самата компания, а не просто борсов ентусиазъм.
Коментар
Коментар