IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    а, днес портфейла е на +4% доволно!!!
    20 дни по 4% си е доста за месец.

Коментар

• а, днес портфейла е на +4% доволно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Сигурно Форекс Мастъра купува. С тия милиони дето ги спечели от тлъсти лихви.
        Вече купих, трибезкозов. Купих си злато, сребро и биткойн... Опааа, сега видях колко са подскочили и трите валути от последното ми включване тук отпреди няколко часа... Охааааа... Пак заработвам тлъсти печалби макар и без депозити вече.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Не виждам какво ми се нервите. Това е пазар все пак, не състезание по красота. Ако някой смята за нормално една акция да расте с по 20% на ден и тоняколко дена, без никаква новина зад това просто да си каже. Много ми е интересно дали има и един такъв човек. Аз не смятам че е нормално.
          Аз пък смятам, че е. Освен това тази акция не се е качила с 20% в нито 1 ден или може би в 1, не помня; Но ако видиш цената на акцията, и ако имаш малко финансова грамотност и видиш счетоводните стойности и отчетите на компанията ще ти се вижда съвсем нормално, както на мен. Казвам малко, защото и аз не съм най-добрият счетоводител...
          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
          не е препоръка

Коментар

Не виждам какво ми се нервите. Това е пазар все пак, не състезание по красота. Ако някой смята за нормално една акция да расте с по 20% на ден и тоняколко дена, без никаква новина зад това просто да си каже. Много ми е интересно дали има и един такъв човек. Аз не смятам че е нормално.
            Сигурно Форекс Мастъра купува. С тия милиони дето ги спечели от тлъсти лихви.

Коментар

• Не виждам какво ми се нервите. Това е пазар все пак, не състезание по красота. Ако някой смята за нормално една акция да расте с по 20% на ден и тоняколко дена, без никаква новина зад това просто да си каже. Много ми е интересно дали има и един такъв човек. Аз не смятам че е нормално.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Хмм.. Гледам сте започнали да пълните Тимаджийските гушки. Пак ви изпързаляха по познатата схема.
                Ееее, откога не си "анализирал".
                За толкова много време не поумня ли поне малко.

Коментар

Как ще не е. Имаше си съвсем ясни вероятности за сриване на борда и масови фалити. Това че не са стигнали до теб не значи не са били приемани на сериозно от доста хора. И съвсем нормално че не са стигнали до теб, защото за такива неща не се говори публично.

А за сегашния скок, може и да има причина. Но силно ме съмнява тази причина да е устойчива. Защото аз поне дори не мога да си представя нормална фундаментална причина за растежи от по над 20% дни наред без всъщност да има нищо излязло публично. Разбира се настроението е важно, но някой да гради инвестиционната си стратегия на настроения, които не разбира ми изглежда в най-добрия случай несериозно, в най-лошия случай на границата на лудостта.
                  Равния, ти си просто един лаик.

Коментар

Как ще не е. Имаше си съвсем ясни вероятности за сриване на борда и масови фалити. Това че не са стигнали до теб не значи не са били приемани на сериозно от доста хора. И съвсем нормално че не са стигнали до теб, защото за такива неща не се говори публично.

А за сегашния скок, може и да има причина. Но силно ме съмнява тази причина да е устойчива. Защото аз поне дори не мога да си представя нормална фундаментална причина за растежи от по над 20% дни наред без всъщност да има нищо излязло публично. Разбира се настроението е важно, но някой да гради инвестиционната си стратегия на настроения, които не разбира ми изглежда в най-добрия случай несериозно, в най-лошия случай на границата на лудостта.
                    Ти за борда ли ми говориш?

Имах пред вид акциите от групата които се качват тия дни.

Ръст без фундамент е като спад без фундамент. И двете се случват на БФБ.
                    И как няма да се случват, като половината които търгуват в БГ са паникьосани лаици със заемен капитал?
                    Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                      Никога не е имало съмнения , че ще фалират А това , че ние не я знаем, не означава , че няма причина за сегашния скок.

Коментар

Е те падаха с причина. Всичко щеше да фалира Имаше влошаване на печалби, падане на цени на активи на дружествата. Към момента макар и този апокалиптичен сценарии да отпада - поне според мен, все пак не е зле да има нещо налице че да имаме ръстове от по 20% на ден. 2-3-4% на ден - разбираемо. Множко е пак но все пак много паднаха и е нормално да наваксват бързо. Но 20% ръст на ден предполага ключова промяна в самата компания, а не просто борсов ентусиазъм.
                        Никога не е имало съмнения , че ще фалират А това , че ние не я знаем, не означава , че няма причина за сегашния скок.
                        Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                          Равновесие, на борсата се продават и купуват акции, а не компании и цените на акциите се определят основно от законите на търсенето и предлагането (на акциите) Тази сентенция е особено валидна на БФБ, където ликвидността е ниска и фрий флоута рядко надхвърля 15-30%. Преди няколко години "професор" Каро бе открил закона за свободните от фундамент цени на акциите на БФБ, така че тезата си и научно обоснована.
                          Ми така излиза. Поне от време на време. Тази ниска ликвидност обаче действа и в двете посоки. И както някой купува акции без да се съобразява с фундамент. Така по някое време почват да му продават акции заради фундамент. И във форума се почват едни тиради, Ама колко има да продава, ама защо пада като така хубаво се вдигаше. И настава шок и ужас защо някой си бил прецакал хубавия ръст. И настроението се скапва.

Коментар

• Равновесие, на борсата се продават и купуват акции (а не компании) и цените им се определят основно от законите на търсенето и предлагането (на акциите) Тази сентенция е особено валидна на БФБ, където ликвидността е ниска и фрий флоута рядко надхвърля 15-30%. Преди няколко години "професор" Каро бе открил закона за свободните от фундамент цени на акциите на БФБ така че тезата е и научно обоснована.
                            Last edited by Valuator; 10.01.2013, 17:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Язък ти за ника. Като падаха без причина същите акции с по 20% нищо не каза. Сега като скачат, а твоите надценени на този фон акции не мърдат, ти е криво...

Философ мастърче, запаси ли се с успокоителни и антидепресанти, както те посъветвах преди две седмици!?
                              Е те падаха с причина. Всичко щеше да фалира Имаше влошаване на печалби, падане на цени на активи на дружествата. Към момента макар и този апокалиптичен сценарии да отпада - поне според мен, все пак не е зле да има нещо налице че да имаме ръстове от по 20% на ден. 2-3-4% на ден - разбираемо. Множко е пак но все пак много паднаха и е нормално да наваксват бързо. Но 20% ръст на ден предполага ключова промяна в самата компания, а не просто борсов ентусиазъм.

Коментар

• Хмм.. Гледам сте започнали да пълните Тимаджийските гушки. Пак ви изпързаляха по познатата схема.

Коментар

Working...
                                X