IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Това че не ти е известно не означава че не е имало... Дори и непървокласните клиенти преди 3-4 години масово получаваха кредити по 6-7%!
    Ти разлика между 5-6% и 6-7% не правиш ли ?
    Щото на голяма сума е значителна ....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Не е вярно , мой познат в БГ взе инвестиционен кредит като първокласен клиент на между 5-6 % ..... такива нива преди година - две не ми е известно да е имало .
      Това че не ти е известно не означава че не е имало... Дори и непървокласните клиенти преди 3-4 години масово получаваха кредити по 6-7%!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от metala Разгледай мнение
        е,това вече откровено не е вярно !
        Да посочиш накакви факти в подкрепа на това твое твърдение?!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

И защо тогава нито лихвите по депозитите нито по кредитите падат? Сигурно банките са мазохисти и им е кеф да плащат лихви за парите на депозантите, а след това да заплащат и съхранението на тези пачките в мазето си?!
          Не е вярно , мой познат в БГ взе инвестиционен кредит като първокласен клиент на между 5-6 % ..... такива нива преди година - две не ми е известно да е имало .

Коментар

за да не раздават на куцо,кьораво и сакато , както правеха по едно време.....
            Под "куцо и сакато" предполагам разбираш всички онези, които са спрели да си обслужват кредитите?!... Явно доста такива има щом дотам се е стигнало да си променят правилата?!.. И как банките финансират всички тези лоши кредити??? На Запад работят печатните машини, а при нас как го правят?

Коментар

И защо тогава нито лихвите по депозитите нито по кредитите падат? Сигурно банките са мазохисти и им е кеф да плащат лихви за парите на депозантите, а след това да заплащат и съхранението на тези пачките в мазето си?!
              е,това вече откровено не е вярно !

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Та според мен просто няма на кого да си пласират ресурса в момента...

Коментар

И защо са променили правилата в посока затягане на кредитирането?
                  за да не раздават на куцо,кьораво и сакато , както правеха по едно време.....

Коментар

• И аз съм на мнение че банките са пълни с пари , но няма първокласни кредитополучатели.

Казвам го то собствен опит.
                    Преди 2-3 месеца проявявах интерес за инвестиционен кредит в 2 банки за една сделка, след като банките прегледаха финансовите ми отчети , не само че ми предлагат да финансират сделката но и през 2 седмици ми се обаждат да кажат че има по-добри условия, по ниска лихва и т.н. по евентуален кредит. Та според мен просто няма на кого да си пласират ресурса в момента...

Коментар

има,има ....просто попромениха правилата ....
                      И защо са променили правилата в посока затягане на кредитирането?

Коментар

• има,има ....просто попромениха правилата ....как са твоите депозити впрочем ?

Коментар

кредитирането беше доста затегнато в последните години така че това не е вярно.....кинти има
                          Ако имаше кинти нямаше да затягат кредитирането!

Коментар

• кредитирането беше доста затегнато в последните години така че това не е вярно.....кинти има

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              А, добре че ми напомни - забравих 35-те милиарда депозити, дето им орязаха лихвите, че им въведоха и данък...
                              Тези милиарди отдавна са изхарчени от банките под формата на кредити - и то под формата на непроизводителни купчини от тухли и бетон! Няма свободни пари в БГ. Няма и да има през следващите няколко години! Ето защо като и се налага да търси пари държавата ще търси кредити отвън. Така направиха тази година, така ще правят и за в бъдеще!

Коментар

Именно... А в БГ пари няма!
                                А, добре че ми напомни - забравих 35-те милиарда депозити, дето им орязаха лихвите, че им въведоха и данък... А някой взеха да чуват, че на борсата се правили десетки проценти и то на ден

Депозитите на населението се увеличават до нов рекорд от 35,3 млрд. лв. към 30 ноември 2012 г., показват надзорните данни на БНБ. Месечното увеличение е с 409 млн. лв.
                                Last edited by dex; 10.01.2013, 21:56.

Коментар

Working...
                                X