IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
    И от какъв зор ги продаде??? И аз в петък си допълних ХИМ,ЦЦБ,Трасе, но не мисля, че точно сега е момента за продажба. Успех!
    Млад си още.Зелен си.

Коментар

• Ужас,тази Пенда Стоянова дебил ли е?Каза,че със закон трябва да се ЗАДЪЛЖАТ частните пенсионни фондове да изкарат поне нулева доходност.Сега била отрицателна и естествено я опровергаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        сутринта продаваше в ниското

сега купуваш на дебелото

не знаеш какво точно правиш, но важното е, че си в играта...
        Хим пак имаше на 1,62 а стигна над 1,72... ... но ти пак не си на тази борса.... ССВ продадох на н 1,65
        Знаеш ли кой са правилата на сайта.....
        Да не пишеш против ТИМ.....

Коментар

• сутринта продаваше в ниското

Първоначално изпратено от Монти Днес в 10:55 Разгледай мнение

В момента се кефя ,как в петък разпродадоха акциите и във форума днес няма никой....
          А аз купувах във всички посоки включително за кратка спекулация ССВ и ХИМ и вече ги продадох....
          сега купуваш на дебелото

Първоначално изпратено от Монти Днес в 14:32 Разгледай мнение
          сега купувам ССВ и ХИМ
          не знаеш какво точно правиш, но важното е, че си в играта...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Хваля когото си искам ,когато си искам и до когато си искам ....
            А такива като теб ,който четат само каквото си искат ,са само патица за гюме.....Сори....
            Ако беше прочел ,че през май съм излязъл с 65% от кеша на борсата ,щеше други въпроси да ме питаш ,както останалите нормални форумци.....
            Слабо ме интересува специално ти къде си влязал и излязал

Казвам да не спекулираш с разни твои разсъждения за групата

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
              Ти така и не разбра че върви ли Хима ще върви цялата борса, и това го казвам с много малка позиция в групата в момента. Това си е най ликвидната и спекулавативна позиция на БФБ.

А пък кой какво казал като ти довчера хвалеше мустака - Петрол, КТБ, Булгартабак, Гагарин,......... и какво стана Стига с тези твои спекулации.

Не е препоръка!

Хваля когото си искам ,когато си искам и до когато си искам ....
              А такива като теб ,който четат само каквото си искат ,са само патица за гюме.....Сори....
              Ако беше прочел ,че през май съм излязъл с 65% от кеша на борсата ,щеше други въпроси да ме питаш ,както останалите нормални форумци.....

Коментар

• Днес по някои позиции голяма активност. Да не налазват фондове.

Коментар

не забравяй, че обичах да пиша и в позициите в които мисирката се беше наденала --- пътища, мостове, кремиковци, ОЦК, БАКБ, КТБ, петрол ............... не си забравила, нали, мисирко

мисирко, кажи сега къде си се набримчила за да си направя сметката коя акция ще изгори за пореден път
                  Влезнах в ССВ и ХИМ и от март ще ги отписваме от борсата....
                  Разбрали Патаране.....

Тези със синьото ни кога не съм имал а тези с червеното съм ги имал както ги имам сега Хим и ССВ ....до като има подкрепа.....
                  Нещо днес подкрепата свърши ....май

Коментар

сега купувам ССВ и ХИМ ,понеже и те вървят към фундамента на пътища и Мостове....
                    Много си тъп Благойчо......
                    Ама нервичките не издържат.....
                    Преди пишеше само в ССВ сега навсякъде...ега стане чудо и излезеш от блатото.....
                    Пожелавам ти го.....
                    Ти така и не разбра че върви ли Хима ще върви цялата борса, и това го казвам с много малка позиция в групата в момента. Това си е най ликвидната и спекулавативна позиция на БФБ.

А пък кой какво казал като ти довчера хвалеше мустака - Петрол, КТБ, Булгартабак, Гагарин,......... и какво стана Стига с тези твои спекулации.

Не е препоръка!

Коментар

Преди пишеше само в ССВ сега навсякъде...
                      не забравяй, че обичах да пиша и в позициите в които мисирката се беше наденала --- пътища, мостове, кремиковци, ОЦК, БАКБ, КТБ, петрол ............... не си забравила, нали, мисирко

мисирко, кажи сега къде си се набримчила за да си направя сметката коя акция ще изгори за пореден път

Коментар

едно си баба знае, едно си баба бае

спомням си как купуваше пътища, мостове, кремиковци, ОЦК, БАКБ, КТБ, петрол които според приказките и имаха голям фундамент и как обикаля форума да разправя, че ХИМ,ЦЦБ са без никакъв фундамент вече толкова години

онези акции с фундамента вече ги няма, а тези без фундамент се търгуват ......................... това сигурно е някакво мисирско перпетум-мобиле
                        сега купувам ССВ и ХИМ ,понеже и те вървят към фундамента на пътища и Мостове....
                        Много си тъп Благойчо......
                        Преди пишеше само в ССВ сега навсякъде...ега стане чудо и излезеш от блатото.....
                        Пожелавам ти го.....

Коментар

• Първоначално изпратено от atb Разгледай мнение
                          Аз тук, до сега не съм чел някой да е продал на загуба. все влиза в дъното, продава на върха, фундаменти чете...Ако седяха така нещата, сега нямаше да сме на софка 500
                          Ти на циганина от столипиново ,аверче ли ставаш....
                          Той тепърва ще прежалва загубите си в ССВ и ХИм.....
                          не напразно вече губи четвърти джип в тези позиции......
                          А за КТБ никой не беше очаквал ,така че го съжалявам за загубите на депозите в тази банка.....

Коментар

голяма мисирка си .................. няма спор

като се качи някоя акция с няколко стинки не пропускаш да кажеш, че си купила и продала ...................... но винаги го обявяваш пост фактум

миналата година един път каза, че си купила хиляди акции на ЦКБ на 1,50 и на следващата седмица цената падна на 1,20

мисирко, как така става, че когато обявиш, че нещо си купила цената винага пада, а когато обявиш, че нещо си продала то винаги е с печалба???
                            Аз тук, до сега не съм чел някой да е продал на загуба. все влиза в дъното, продава на върха, фундаменти чете...Ако седяха така нещата, сега нямаше да сме на софка 500

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              За периода януари-ноември 2014 търговското салдо с Русия се подобрява с над 1,3 млрд. лева

По сектори "Минерални горива, масла и подобни продукти" към трети страни подобрението е 850 млн. лева...
                              И това преди големия срив на цената на петрола през декември

Коментар

• За периода януари-ноември 2014 търговското салдо с Русия се подобрява с над 1,3 млрд. лева

По сектори "Минерални горива, масла и подобни продукти" към трети страни подобрението е 850 млн. лева...
                                Last edited by dex; 12.01.2015, 13:27.

Коментар

Working...
                                X