IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Така е ..
    Но само ако си на западен маркет...
    При нашия един месец се качва , останалото време пада .....
    Този купилия от мен на 1,62 на ССВ как ли се чувства ако не е продал ,сега на лефче.......
    Този купилия от мен на ХИМ на 2,30 а имаше и 2,40 как ли се чувства сега на 1,60...
    Този купилия от мен Гагарин на 50лв как ли се чувства сега на 34 ,
    Този купилия от мен Петрол ,северкооп юг купил на 4,50 как ли се чувства....
    За всяка акция може да се каже това ,когато маркета вече 11 месеца пада и може да пада още 11.....
    Еха Монти как успяваш точно на върха да продадеш--дай ми жокер?
    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
      Таши, и на мене ми се иска да съм с 20-30 години по-млад и зелен, но за жалост времето няма как да се върне
      Дали е време за продаване, това едва ли някой със сигурност може да каже, лично за мене е добре сега да се купува. Доколкото прочетох или си спомням от вашите писания, ти и Монти се кефите на сделките си с печалба от няколко стотинки.За 15 години на БФБ съм разбрал, че е безмислено да се правят някакви врътки на няколко хил.лв през 1-2 %,защото в повечето случаи изпускаш движението, а и си е чиста загуба на време Успех ти желая и дано наместиш кеша на добри цени!
      Така е ..
      Но само ако си на западен маркет...
      При нашия един месец се качва , останалото време пада .....
      Този купилия от мен на 1,62 на ССВ как ли се чувства ако не е продал ,сега на лефче.......
      Този купилия от мен на ХИМ на 2,30 а имаше и 2,40 как ли се чувства сега на 1,60...
      Този купилия от мен Гагарин на 50лв как ли се чувства сега на 34 ,
      Този купилия от мен Петрол ,северкооп юг купил на 4,50 как ли се чувства....
      За всяка акция може да се каже това ,когато маркета вече 11 месеца пада и може да пада още 11.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Май се заформи дъно или само така ми се струва?
        Това че няколко м.мейкъри се уплашиха от ситуацията и изкараха малко кеш , говори че има паника на маркета.....
        Ако до сряда не скочим до 525 ,след това ще търсим дъното около 475-480....
        м.мейкърите имат горна граница на покупките и не смеят да я прескочат...
        Може би знаят за огромни пакети на малко по високи цени ,където ще бъдат удавени от акции....
        Не е препоръка...
        Last edited by Монти; 12.01.2015, 17:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Млад си още.Зелен си.
          Таши, и на мене ми се иска да съм с 20-30 години по-млад и зелен, но за жалост времето няма как да се върне
          Дали е време за продаване, това едва ли някой със сигурност може да каже, лично за мене е добре сега да се купува. Доколкото прочетох или си спомням от вашите писания, ти и Монти се кефите на сделките си с печалба от няколко стотинки.За 15 години на БФБ съм разбрал, че е безмислено да се правят някакви врътки на няколко хил.лв през 1-2 %,защото в повечето случаи изпускаш движението, а и си е чиста загуба на време Успех ти желая и дано наместиш кеша на добри цени!

Коментар

Браво,
            чичо боко пише че подкрепял българските банки,знаеш ли кои са , като негов фен да споделиш.....
            А относно петрол аз над шест пъти ги купувах и продавах и по между 5 и 10 К като количество.....и все на печалба.... това за една година да се котира от 2 до 4,50 и до 1,85 е шанс за спекулантите а за тези който виждат калпава акция ,говори ,че те са калпави..... за да рискуват малко кеш....
            Не знам...само се досещам, но в неделя може да го питам
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Май се заформи дъно или само така ми се струва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Ти си знаеш
                Ще ти пиша отново когато ЦКБ се изравни с Петрол...
                забеляза ли че PET е наравно с Хим ?..., нещо , което до скоро ти се струваше невъзможно...от година ти приказвам , но ти си ... "стар и знаещ"
                Особеното в случая е , че...едната ще върне върне обратно , но другата не..
                Браво,
                чичо боко пише че подкрепял българските банки,знаеш ли кои са , като негов фен да споделиш.....
                А относно петрол аз над шест пъти ги купувах и продавах и по между 5 и 10 К като количество.....и все на печалба.... това за една година да се котира от 2 до 4,50 и до 1,85 е шанс за спекулантите а за тези който виждат калпава акция ,говори ,че те са калпави..... за да рискуват малко кеш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  На теб ти носи кеф, че борсата не върви, но за всички останали какво донесе?
                  E, как да върви? Ние сме в европейския съюз, не сме в евразийския.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ти си знаеш
                    забеляза ли че PET е наравно с Хим ?..., нещо , което до скоро ти се струваше невъзможно...от година ти приказвам , но ти си ... "стар и знаещ"
                    Скоро Хима ще стане два пъти по-скъп от Петрол.

Коментар

Аз съм от борсата от 1997 г. ...Изкарал съм три кризи....
                      Така ,че твоето светкане ,може да е от полза но на тези който купуваха ХИМ на 13 лв и на ССВ на 10 .....и ЗХБГ на 4,4.....
                      Бъди малко по възпитан и учтив.... към по старите и знаещите....
                      Това което казваш не е вярно на 70 %....
                      Първо ,нашата икономика е вързана с държавата.....
                      Второ ликвидните акции при мечи пазар падат като гюле.....
                      Мажо подкрепя позицията.... ами вече съм го гледал филма ...свършиха парите на мажо.....
                      Ти си знаеш

Коментар

Да те светна какви са правилата за игра на БФБ – в случай, че искаш да печелиш
                        - Играй само в най-ликвидните позиции
                        - В които мажо не се заиграва политически – дори и интервюта не дава
                        - Където мажо подкрепя позицията – често нелогично, но пък …. често .
                        Направи си филтър и виж кои ще останат. Успех .
                        Аз съм от борсата от 1997 г. ...Изкарал съм три кризи....
                        Така ,че твоето светкане ,може да е от полза но на тези който купуваха ХИМ на 13 лв и на ССВ на 10 .....и ЗХБГ на 4,4.....
                        Бъди малко по възпитан и учтив.... към по старите и знаещите....
                        Това което казваш не е вярно на 70 %....
                        Първо ,нашата икономика е вързана с държавата.....
                        Второ ликвидните акции при мечи пазар падат като гюле.....
                        Мажо подкрепя позицията.... ами вече съм го гледал филма ...свършиха парите на мажо.....

Коментар

Хим пак имаше на 1,62 а стигна над 1,72... ... но ти пак не си на тази борса.... ССВ продадох на н 1,65
                          Знаеш ли кой са правилата на сайта.....
                          Да не пишеш против ТИМ.....
                          Да те светна какви са правилата за игра на БФБ – в случай, че искаш да печелиш
                          - Играй само в най-ликвидните позиции
                          - В които мажо не се заиграва политически – дори и интервюта не дава
                          - Където мажо подкрепя позицията – често нелогично, но пък …. често .
                          Направи си филтър и виж кои ще останат. Успех .

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Нямат нужда от кой знае какво рушене. Построени са на пясъчна основа.
                            И до какво доведе развалянето на пенсионната схема?
                            На теб ти носи кеф, че борсата не върви, но за всички останали какво донесе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              Да се захванеш без нужда, да рушиш частните пенсионни фондове
                              Нямат нужда от кой знае какво рушене. Построени са на пясъчна основа.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                                Ужас,тази Пенда Стоянова дебил ли е?Каза,че със закон трябва да се ЗАДЪЛЖАТ частните пенсионни фондове да изкарат поне нулева доходност.Сега била отрицателна и естествено я опровергаха.
                                Да се захванеш без нужда, да рушиш частните пенсионни фондове, е най-краткия път към политическото самоубийство.

Коментар

Working...
                                X