Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеТаши, и на мене ми се иска да съм с 20-30 години по-млад и зелен, но за жалост времето няма как да се върне
Дали е време за продаване, това едва ли някой със сигурност може да каже, лично за мене е добре сега да се купува. Доколкото прочетох или си спомням от вашите писания, ти и Монти се кефите на сделките си с печалба от няколко стотинки.За 15 години на БФБ съм разбрал, че е безмислено да се правят някакви врътки на няколко хил.лв през 1-2 %,защото в повечето случаи изпускаш движението, а и си е чиста загуба на времеУспех ти желая и дано наместиш кеша на добри цени!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСори, че ви навлизам в дискусията с полки, ама нали чакаше ГАГБТ на 40 и Петрол на 2 лева да си накупиш?Аз тъкмо ти се зарадвах, че си се нагушил ...И аз чакам 2-3 компании на ниски цени ама мен няма да ме е огрее.На теб тъкмо ти върза и ти си се изстрелял ....
мисирски истории безчет
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМонти, защо се обиждаш от истината? Просто кажи на хората, че не сключваш реални сделки и това е. Все пак борсата не е за хора със слаби нерви
от една страна се изтъква във форума защото в живота е крайно комплексирана .................. същевременно с това цял ден е на държавна службичка където и се плаща да си клати краката, а форума и помага работното време да минава по-бързо
ех, тази мисирка, бе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТози купилия от мен Гагарин на 50лв как ли се чувства сега на 34 ,
Този купилия от мен Петрол ,северкооп юг купил на 4,50 как ли се чувства....И аз чакам 2-3 компании на ниски цени ама мен няма да ме е огрее.На теб тъкмо ти върза и ти си се изстрелял ....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеТаши, ти и Монти се кефите на сделките си с печалба от няколко стотинки.За 15 години на БФБ съм разбрал, че е безмислено да се правят някакви врътки на няколко хил.лв
мисирката като изкара 20 кинта и обикаля целия форум да разправя колко е успешна и как от 1997 има акции, но забравя да уточни , че онези акции и са от масовата приватизация и първите сделки на мисирката са от 2007 година
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВърховното ми удоволствие е да правя анализи на психичното състояние на пианици и идиоти .....за да изкарам 3 лева на демо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТой няма реална сметка, а жули здраво на ДЕМО.за да изкарам 3 лева на демо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПетрол е много рискова ,но много печеливша...
Преди месец я продадох на Юг маркет....после Капман я търсеше....
В момента продават и последните малки....като се изтръскат ,ще си купя сериозно количество....
Иначе купих 1000 бр. със забравена поръчка на 2 и няколко ст. от преди НГ....около два месеца се беше закротила около 2,40-2,50.....
Така ,че чакаме....Last edited by mibova; 12.01.2015, 17:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеПри падащ пазар като цяло си е рисковано да се пазарува, особено пък за интрадей търговия. Аз съм оптимист, надявам се скоро да тръгнат акциите на север и затова почти съм си наместил кешаА ти откъде си убеден,че пазара ще пада още??? Дори ти се чудя, за какво ти е да купуваш ПЕТ сега на 2 лв???, мисля че така беше писал, ако бъркам, извини ме
, аз и при положителен тренд не бих го взел
PS.Аз последно продавах преди месец част от ХИМ на 2.лв, и ЦЦБ на 1.15, та сега си ги допълних, но понякога трябва и късмет
Преди месец я продадох на Юг маркет....после Капман я търсеше....
В момента продават и последните малки....като се изтръскат ,ще си купя сериозно количество....
Иначе купих 1000 бр. със забравена поръчка на 2 и няколко ст. от преди НГ....около два месеца се беше закротила около 2,40-2,50.....
Така ,че чакаме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеЕха Монти как успяваш точно на върха да продадеш--дай ми жокер?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеЕха Монти как успяваш точно на върха да продадеш--дай ми жокер?
Така ,че не се покривам с твоето мнение...
Е колко загуби съм акумулирал от 2008 до 2012 за да изградя някакво противодействия на паниката ....
На падащ маркет съм в стихията ,си отколкото на бичи.....
Колегата Ари е прав на бичи маркет съм като риба без въздух....гоня качващите се акции за стотинки....докато на такъв маркет правя някакви по сериозни печалби....
Това е истината....
Ето днес съм с над 300 лв отгоре и то без да съм приспаднал виртуалните от Трасе....
Не е много , но за мен е добре ... аз милионер не станах на борсата ,няма и да стана.....но просяк също няма да ставам ....Last edited by Монти; 12.01.2015, 17:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТака е ..
Но само ако си на западен маркет...
При нашия един месец се качва , останалото време пада .....
Този купилия от мен на 1,62 на ССВ как ли се чувства ако не е продал ,сега на лефче.......
Този купилия от мен на ХИМ на 2,30 а имаше и 2,40 как ли се чувства сега на 1,60...
Този купилия от мен Гагарин на 50лв как ли се чувства сега на 34 ,
Този купилия от мен Петрол ,северкооп юг купил на 4,50 как ли се чувства....
За всяка акция може да се каже това ,когато маркета вече 11 месеца пада и може да пада още 11.....А ти откъде си убеден,че пазара ще пада още??? Дори ти се чудя, за какво ти е да купуваш ПЕТ сега на 2 лв???, мисля че така беше писал, ако бъркам, извини ме
, аз и при положителен тренд не бих го взел
PS.Аз последно продавах преди месец част от ХИМ на 2.лв, и ЦЦБ на 1.15, та сега си ги допълних, но понякога трябва и късмет
Коментар
Коментар