If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Монти не им обръщай внимание.Играй си играта и ако ще и малко да печелиш важното е да не губиш.Хазартните типове рано или късно се наиграват.Помня ги много такива 2007-2008.Някой после бяха на хапчета,а други без да преувеличавам в болницата.Ако някой става за тая игра то той не се шашка и оревава форума от спадовете а се възползва.Само като им заговоря заспад и някой не им издържат нервите.За какво въобще им трябва да се занимават с борси не мога да разбера?
Монти, защо се обиждаш от истината? Просто кажи на хората, че не сключваш реални сделки и това е. Все пак борсата не е за хора със слаби нерви
Аз от истината не се обиждам ,но не и когато е горнирана с изпарения на вино и лъжи....
Нямаш една мисъл за състоянието на борсата и положението на акциите освен спам и наздравици....
За полки няма какво да коментирам ,от пребито на борсата магаре , няма какво да се научи....освен колко тояги може да издържи едно пловдивско/столипиновско магаре....
Вие двамата да вземете да се разберете....
Не можеш на демо да загубиш хиляди от ОЦК ,Мостове ,пътища и Корп....
Или съм на демо или не.....
Или съм в момента на демо или не.....
Смешници.....
Сори, че ви навлизам в дискусията с полки, ама нали чакаше ГАГБТ на 40 и Петрол на 2 лева да си накупиш?Аз тъкмо ти се зарадвах, че си се нагушил ... И аз чакам 2-3 компании на ниски цени ама мен няма да ме е огрее.На теб тъкмо ти върза и ти си се изстрелял ....
Така е...
само ,че това беше през пролетта.....когато излезе новината за Корп...
докато сложа ордера на 37 за гагарин тя пропадна под 30 и там вървяха покупките.....даже и 28 имаше...но не мой...
петрол ги чаках доста време до 2,05 лв.....
След това просто беше кощунство да не продам Гагарин на 50 въпреки че имаше сделки на 52 и Петрол на 2,50 ....
Сега купувах гагарин на 40 ,после 37 , после 34 и винаги има мой ордер за 10-20 бройки..... и Петрол на колко ми дадат....
Но понеже няма много купувачи ,не си давам зор...
Поздрави!
Коментар