IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Винаги по рано съм купувал и по рано съм продавал ....
    Така ,че не се покривам с твоето мнение...
    Е колко загуби съм акумулирал от 2008 до 2012 за да изградя някакво противодействия на паниката ....
    На падащ маркет съм в стихията ,си отколкото на бичи.....
    Колегата Ари е прав на бичи маркет съм като риба без въздух....гоня качващите се акции за стотинки....докато на такъв маркет правя някакви по сериозни печалби....

Това е истината....
    Ето днес съм с над 300 лв отгоре и то без да съм приспаднал виртуалните от Трасе....
    Не е много , но за мен е добре ... аз милионер не станах на борсата ,няма и да стана.....но просяк също няма да ставам ....
    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
      Таши, и на мене ми се иска да съм с 20-30 години по-млад и зелен, но за жалост времето няма как да се върне
      Дали е време за продаване, това едва ли някой със сигурност може да каже, лично за мене е добре сега да се купува. Доколкото прочетох или си спомням от вашите писания, ти и Монти се кефите на сделките си с печалба от няколко стотинки.За 15 години на БФБ съм разбрал, че е безмислено да се правят някакви врътки на няколко хил.лв през 1-2 %,защото в повечето случаи изпускаш движението, а и си е чиста загуба на време Успех ти желая и дано наместиш кеша на добри цени!
      Значи вероятно сме почти набори което е добре.Омръзнало ми е да водя безмислени спорове с хлапаци.По принцип си прав че от спекулиране може да се пропусне движение.За тази цел аз си имам акции дългосрочни и такива за спекула,но когато усетя че ще има сериозе спад няма такава артия която да ме накара да я задържа.Правил съм го веднъж и видях че не прави смисъл.Разбира се всеки си има стратегия.Хубавото тук в Америка е че можеш да заработиш кеш и дори и да си влязъл на по-високи нива в по-късен етап имаш кеш да влезеш на по-ниско.Просто огромна разлика с това което съм бил в БГ-то макар че и там заплатата ми беше прекрасна.

Коментар

• Предлагам да купим новината за изграждането на газов хъб.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Сори, че ви навлизам в дискусията с полки, ама нали чакаше ГАГБТ на 40 и Петрол на 2 лева да си накупиш?Аз тъкмо ти се зарадвах, че си се нагушил ... И аз чакам 2-3 компании на ниски цени ама мен няма да ме е огрее.На теб тъкмо ти върза и ти си се изстрелял ....
          напомняш ми за ОЦК когато мисирката започна да купува по 500 акции на 6 лв и все успяваше да я "огрява" цената до 30 стинки когато купи няколко хиляди акции ............... бая се нагуши в ОЦК защото един фалирал фонд щял да купува някога на 10 лв.

мисирски истории безчет

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Монти, защо се обиждаш от истината? Просто кажи на хората, че не сключваш реални сделки и това е. Все пак борсата не е за хора със слаби нерви
            мисирката е много хитра .............. с един куршум отстрелва два заека

от една страна се изтъква във форума защото в живота е крайно комплексирана .................. същевременно с това цял ден е на държавна службичка където и се плаща да си клати краката, а форума и помага работното време да минава по-бързо

ех, тази мисирка, бе

Коментар

Този купилия от мен Гагарин на 50лв как ли се чувства сега на 34 ,
              Този купилия от мен Петрол ,северкооп юг купил на 4,50 как ли се чувства....
              Сори, че ви навлизам в дискусията с полки, ама нали чакаше ГАГБТ на 40 и Петрол на 2 лева да си накупиш?Аз тъкмо ти се зарадвах, че си се нагушил ... И аз чакам 2-3 компании на ниски цени ама мен няма да ме е огрее.На теб тъкмо ти върза и ти си се изстрелял ....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Еййй, пак сте се подпукали днес кой колко куц спекулант е
                А аз все още не мога да разбера коя е причината за този песимизъм на БФБ-то. То за това сигурно и купувам вашите акции по върховете
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Таши, ти и Монти се кефите на сделките си с печалба от няколко стотинки.За 15 години на БФБ съм разбрал, че е безмислено да се правят някакви врътки на няколко хил.лв
                  не ги надценявай толкова с тези суми за които пишеш .................... няколко хиляди лева печелят за няколко години обаче

мисирката като изкара 20 кинта и обикаля целия форум да разправя колко е успешна и как от 1997 има акции, но забравя да уточни , че онези акции и са от масовата приватизация и първите сделки на мисирката са от 2007 година

Коментар

Върховното ми удоволствие е да правя анализи на психичното състояние на пианици и идиоти ..... за да изкарам 3 лева на демо....
                    Монти, защо се обиждаш от истината? Просто кажи на хората, че не сключваш реални сделки и това е. Все пак борсата не е за хора със слаби нерви

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Той няма реална сметка, а жули здраво на ДЕМО.
                      Върховното ми удоволствие е да правя анализи на психичното състояние на пианици и идиоти ..... за да изкарам 3 лева на демо....

Коментар

Петрол е много рискова ,но много печеливша...
                        Преди месец я продадох на Юг маркет....после Капман я търсеше....
                        В момента продават и последните малки....като се изтръскат ,ще си купя сериозно количество....
                        Иначе купих 1000 бр. със забравена поръчка на 2 и няколко ст. от преди НГ....около два месеца се беше закротила около 2,40-2,50.....
                        Така ,че чакаме....
                        На 20ст.и аз може би ще си купя, но не е сигурно
                        Last edited by mibova; 12.01.2015, 17:49.

Коментар

При падащ пазар като цяло си е рисковано да се пазарува, особено пък за интрадей търговия. Аз съм оптимист, надявам се скоро да тръгнат акциите на север и затова почти съм си наместил кеша А ти откъде си убеден,че пазара ще пада още??? Дори ти се чудя, за какво ти е да купуваш ПЕТ сега на 2 лв???, мисля че така беше писал, ако бъркам, извини ме, аз и при положителен тренд не бих го взел
                          PS.Аз последно продавах преди месец част от ХИМ на 2.лв, и ЦЦБ на 1.15, та сега си ги допълних, но понякога трябва и късмет
                          Петрол е много рискова ,но много печеливша...
                          Преди месец я продадох на Юг маркет....после Капман я търсеше....
                          В момента продават и последните малки....като се изтръскат ,ще си купя сериозно количество....
                          Иначе купих 1000 бр. със забравена поръчка на 2 и няколко ст. от преди НГ....около два месеца се беше закротила около 2,40-2,50.....
                          Така ,че чакаме....
                          Last edited by mibova; 12.01.2015, 17:49. Причина: Спекулативно сравнение

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                            Еха Монти как успяваш точно на върха да продадеш--дай ми жокер?
                            Той няма реална сметка, а жули здраво на ДЕМО.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                              Еха Монти как успяваш точно на върха да продадеш--дай ми жокер?
                              Винаги по рано съм купувал и по рано съм продавал ....
                              Така ,че не се покривам с твоето мнение...
                              Е колко загуби съм акумулирал от 2008 до 2012 за да изградя някакво противодействия на паниката ....
                              На падащ маркет съм в стихията ,си отколкото на бичи.....
                              Колегата Ари е прав на бичи маркет съм като риба без въздух....гоня качващите се акции за стотинки....докато на такъв маркет правя някакви по сериозни печалби....

Това е истината....
                              Ето днес съм с над 300 лв отгоре и то без да съм приспаднал виртуалните от Трасе....
                              Не е много , но за мен е добре ... аз милионер не станах на борсата ,няма и да стана.....но просяк също няма да ставам ....
                              Last edited by Монти; 12.01.2015, 17:49.

Коментар

Така е ..
                                Но само ако си на западен маркет...
                                При нашия един месец се качва , останалото време пада .....
                                Този купилия от мен на 1,62 на ССВ как ли се чувства ако не е продал ,сега на лефче.......
                                Този купилия от мен на ХИМ на 2,30 а имаше и 2,40 как ли се чувства сега на 1,60...
                                Този купилия от мен Гагарин на 50лв как ли се чувства сега на 34 ,
                                Този купилия от мен Петрол ,северкооп юг купил на 4,50 как ли се чувства....
                                За всяка акция може да се каже това ,когато маркета вече 11 месеца пада и може да пада още 11.....
                                При падащ пазар като цяло си е рисковано да се пазарува, особено пък за интрадей търговия. Аз съм оптимист, надявам се скоро да тръгнат акциите на север и затова почти съм си наместил кеша А ти откъде си убеден,че пазара ще пада още??? Дори ти се чудя, за какво ти е да купуваш ПЕТ сега на 2 лв???, мисля че така беше писал, ако бъркам, извини ме, аз и при положителен тренд не бих го взел
                                PS.Аз последно продавах преди месец част от ХИМ на 2.лв, и ЦЦБ на 1.15, та сега си ги допълних, но понякога трябва и късмет

Коментар

Working...
                                X