IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Без да изглежда като заяждане, искам да попитам на какво се дължи това обръщане на сантимента? Може би с края но Боковото правителство? Данъка върху лихвите ме съмнява да има съществено значение? Кой купува Тимаджииск акции, защото те са най-печелившите от началото на годината? Ако някой може да ми отговори ще съм му благодарен, защото съм малко объркан да купувам или да продавам на печалба, защото няколко позиции ми напровиха 15-20%, коет си е 3 годиш депозит, но пък да не изстърва още три пъти по толкова Може и на лични да ме насочите,
    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Ооо да, замирише ли ни на пенсии и таксиджии - беж лиске да бягаме.
      Няма какво да чакаме големите.

Ма засега сме в доста ранен етап мисля все още.
      Последните 3 седмици имам 2 лични съобщения от хора забелязали БФБ дето нямат и 1 пост тука. Не ми се се е случвало подобно предните 15 месеца.
      Затова ми се струва че добрите времена тепърва предстоят.
      Може да си завъдил фенки-златотърсачки
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
        И това е само началото после като се включат и пенсионерите не ми се мисли
        Ооо да, замирише ли ни на пенсии и таксиджии - беж лиске да бягаме.
        Няма какво да чакаме големите.

Ма засега сме в доста ранен етап мисля все още.
        Последните 3 седмици имам 2 лични съобщения от хора забелязали БФБ дето нямат и 1 пост тука. Не ми се се е случвало подобно предните 15 месеца.
        Затова ми се струва че добрите времена тепърва предстоят.
        Last edited by pipbel; 12.01.2013, 15:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Годината започва наистина оптимистично на БФБ, тази седмица при мен доходноста
          е + 22%.
          И това е само началото после като се включат и пенсионерите не ми се мисли

Коментар

• Годината започва наистина оптимистично на БФБ, тази седмица при мен доходноста
            е + 22%.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
              http://www.investor.bg/drugi/338/a/r...dinata,145304/

Ето това е добра новина!!! Означава, че глобално се наливат пари на борсите, което е чудесно! Айде сега 2 европейски Hedge Fund-a да дойдат и тука и да се знае!
              Стават чудеса, обикновено по Коледа, но тази година и през Януари....това дори и Jay го схвана
              "... През 2012 г. тази доходност се срути от почти 5,18 на 3,2% през октомври 2012 г. което силно поставя въпроса, за какво са им на държателите на облигации, книжа които носят по-малко доход от инфлацията....."
              http://borsi.blog.bg/biznes/2013/01/...igacii.1041251
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• ооо не ни се става от леглото

Коментар

• Брех, тук с тоя оптимизъм сън не сте спали

Десет от компаниите, участващи в широкия борсов индекс BG40, отбелязаха двуцифрени ръстове през седмицата, като половината от тях увеличиха пазарната си капитализация с поне една четвърт - Зърнени Храни България (+55%), Химимпорт (+42%), ЦКБ (+39%), Синергон (+36%) и Евроинс (+25).
                  Last edited by dex; 12.01.2013, 12:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                    Другата седмица очаквам двойно.
                    Пу пу, да не му е уроки.
                    Много големи бичи рога са ти пораснали нещо Само за седмица , а

Аз съм по скромен. Чакам си 24-25% ъп само от дивиденти през 2013 (и от еларг вкл.) Ако и растежните ми акции (Фарма, МЦХ, 6C4P, Нео, фазер и по малко от хес и елхим) де ми са 37% от портфейла дадат и 30-40% капиталова от сегашните нива - като едно нищо портмонето ми ще стане 35-40% по тежко края на годината. Дано.
                    Абе и на 33% ще съм доволен.
                    Особено ако се спихнат и то кораво фармата и атерата - пак ще ми е кеф.

Коментар

• http://www.investor.bg/drugi/338/a/r...dinata,145304/

Ето това е добра новина!!! Означава, че глобално се наливат пари на борсите, което е чудесно! Айде сега 2 европейски Hedge Fund-a да дойдат и тука и да се знае!
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

• Искам да се вдигнат оборотите, за да може да се трейдва като хората! Силно се надявам да приватизират тази година най-накрая БФБ и ЦД и да се въведат тия къси продажби. Тогава нещата ще си дойдат на мястото
                        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                        не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                          Ние сме от една година нагоре, справка софикс, обаче сега някои прогледнаха, според мен започва веселата част алчноста с по-силна от страха тека че само здрави колани
                          Реално на + да, но реална търговия и раздвижване от страна на брокерите чак сега,

Коментар

• Ние сме от една година нагоре, справка софикс, обаче сега някои прогледнаха, според мен започва веселата част алчноста с по-силна от страха тека че само здрави колани

Коментар

• Другата седмица очаквам двойно.

Коментар

• Да направим по 500% и още повечко ще се оживи.

Коментар

Working...
                                X