IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След тези над 30 % ръстове по основните позиции, очаквам поне още толкова от включването на "умните пари" и набраната енерция до края на месеца ....

А дали (ЩЕ) е така...кой, кой ще ми каже....???

Коментар

• ~Чухте ли новината , че Стоян Мавродиев бил на аудиенция при Обама, може пък американците да са започнали да купуват и от ТИМ-маджийските хартийки.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        И още нещо Тони

Сам си отбелязъл,че при ИНса има ръст...ама при мижав обем.
        При ТИМ акциите,особено при ХИМ има ръст с голям обем(за нашите стандарти).Това в ТА е потвърждаващ сигнал ....

Не е така Бобане..... растежа не става с голям обем от дъното а на малко по-късен атеп. От дъно акцята е волатилана и не знае какво прави известоно време, но с ниски обеми. Големите пари се правят че се протесняват от ниската ликвидност (...може би за да купуват леко леко) а само добрите трейдъри я използват за агресивни движения.
        В този смисъл класическо дъно имаме при Т43 и 4О1... а при Хим и ЦКБ не е толкова типично.

Коментар

Грешиш,мисля.ПФ на ТИМ не могат да купуват техни акции....Иначе става по друг начин .ПФ купуват дялове от някой ВФ с условието ВФ да ги вложи в техни акции

Но ми се струва,че е външен

Пък и за мен няма значение ...портфейлът ми е на 80% от техни акции

Познай колко процента съм напред....а в реално изражение още повече ме радва

Имало и хора с по голям процент тимови акциии от мен. Браво Бобане.

Коментар

• И още нещо Тони

Сам си отбелязъл,че при ИНса има ръст...ама при мижав обем.
            При ТИМ акциите,особено при ХИМ има ръст с голям обем(за нашите стандарти).Това в ТА е потвърждаващ сигнал ....

Коментар

• Правилно си ме разбрал какво казвам

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Мисля че на повечето е ясно, че фондове на ТИМ(без значение ПФ или ДФ) купуват в момента. Основните обеми са там, а както знаем тим взимат още няколко акции в малки количества за цвят в портфейлите и така са повлекли още някоя хартийка. Продавачите са се отдръпнали за да видят какво става и за това имаме този подскок. Ето при Инса имаме +25% само с 15хилки за седмица!?!?
                Не ми се вярва ако тези покупки не пробудят и други да доведат до устойчив ръст за съжаление
                иначе че му е време - време му е!!!
                Грешиш,мисля.ПФ на ТИМ не могат да купуват техни акции....Иначе става по друг начин .ПФ купуват дялове от някой ВФ с условието ВФ да ги вложи в техни акции

Но ми се струва,че е външен

Пък и за мен няма значение ...портфейлът ми е на 80% от техни акции

Познай колко процента съм напред....а в реално изражение още повече ме радва
                Last edited by BOBAN1; 12.01.2013, 18:04.

Коментар

• Мисля че на повечето е ясно, че фондове на ТИМ(без значение ПФ или ДФ) купуват в момента. Основните обеми са там, а както знаем тим взимат още няколко акции в малки количества за цвят в портфейлите и така са повлекли още някоя хартийка. Продавачите са се отдръпнали за да видят какво става и за това имаме този подскок. Ето при Инса имаме +25% само с 15хилки за седмица!?!?
                  Не ми се вярва ако тези покупки не пробудят и други да доведат до устойчив ръст за съжаление
                  иначе че му е време - време му е!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Ооо да, замирише ли ни на пенсии и таксиджии - беж лиске да бягаме.
                    Няма какво да чакаме големите.

Ма засега сме в доста ранен етап мисля все още.
                    Последните 3 седмици имам 2 лични съобщения от хора забелязали БФБ дето нямат и 1 пост тука. Не ми се се е случвало подобно предните 15 месеца.
                    Затова ми се струва че добрите времена тепърва предстоят.
                    Пенсионерите са Пенсионните фондове и защо ли ти пишат лични, като не си в час, също предполагам, че също не знаш, че те пенсионерите имат ограничения и тия цени на борсата не им позволяват да купуват, на по високи нива ще се включат,, ако ги достигнем разбира се... но що ли се хаба да ти отговарям.

Коментар

• http://b2bnews.bg/view.php?url=http:..._prez/?ref=rss

хаха, беше въпрос на време на този палячо да му се наложи да чете лекции в България

Коментар

Ами какво ги различава от другите ,освен,че няма дивидент....Ами потенциал за растеж и сравнително добра ликвидност.

Когато чужденец иска да купува го интересува това.Говорил съм с брокер и той ми го каза.Тогава останах изумен.Мислех,че чужденците се интересуват от отчети,от дивидентна история...и не знам си какво.Ама не...Търсят основно ликвидност и да не е моментна наболончена акцията.Тук в БГ не влизат дългосрочни инвеститори....или са малко.Повечето са спекулантски пари.Затова и така се получава.Естествено местните БГ брокери ги "насочват" и съветват ....към техните акции.

Че така
                        А отде си сигурен че е чужденец ?
                        Може да е и местен дето не иска да се афишира, та през трети лица да купува. Може да е/са тимски ПФ/ве.
                        Може и банка да е, пращят от пари и ДЦК-та са с ниска доходност сега.
                        Що да не ги позавъртят за няколко десетки % печалба.

Ма ще се разбере то...не след дълго.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                          Без да изглежда като заяждане, искам да попитам на какво се дължи това обръщане на сантимента? Може би с края но Боковото правителство? Данъка върху лихвите ме съмнява да има съществено значение? Кой купува Тимаджииск акции, защото те са най-печелившите от началото на годината? Ако някой може да ми отговори ще съм му благодарен, защото съм малко объркан да купувам или да продавам на печалба, защото няколко позиции ми напровиха 15-20%, коет си е 3 годиш депозит, но пък да не изстърва още три пъти по толкова Може и на лични да ме насочите,
                          Ами какво ги различава от другите ,освен,че няма дивидент....Ами потенциал за растеж и сравнително добра ликвидност.

Когато чужденец иска да купува го интересува това.Говорил съм с брокер и той ми го каза.Тогава останах изумен.Мислех,че чужденците се интересуват от отчети,от дивидентна история...и не знам си какво.Ама не...Търсят основно ликвидност и да не е моментна наболончена акцията.Тук в БГ не влизат дългосрочни инвеститори....или са малко.Повечето са спекулантски пари.Затова и така се получава.Естествено местните БГ брокери ги "насочват" и съветват ....към техните акции.

Че така

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                            Без да изглежда като заяждане, искам да попитам на какво се дължи това обръщане на сантимента? Може би с края но Боковото правителство? Данъка върху лихвите ме съмнява да има съществено значение? Кой купува Тимаджииск акции, защото те са най-печелившите от началото на годината? Ако някой може да ми отговори ще съм му благодарен, защото съм малко объркан да купувам или да продавам на печалба, защото няколко позиции ми напровиха 15-20%, коет си е 3 годиш депозит, но пък да не изстърва още три пъти по толкова Може и на лични да ме насочите,
                            Всичко в този свят се крепи на симпатия и антипатия. В този ред на мисли очевидно някой се е влюбил в акциите на ТИМ. Внезапно - по всяка вероятност е любов от пръв поглед
                            Нека веднага да си признае мръсника
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Може да си завъдил фенки-златотърсачки
                              Няма лошо, скоро може да има напплив и от такива.
                              Ще им правим скрининг по ТТ данни и коефициенти.

Абе важното е да има навалица.
                              Нали се някой трябва да държи картофите накрая

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Ооо да, замирише ли ни на пенсии и таксиджии - беж лиске да бягаме.Няма какво да чакаме големите.

Ма засега сме в доста ранен етап мисля все още.
                                Последните 3 седмици имам 2 лични съобщения от хора забелязали БФБ дето нямат и 1 пост тука. Не ми се се е случвало подобно предните 15 месеца.
                                Затова ми се струва че добрите времена тепърва предстоят.
                                Понеже имам още доста акции ....
                                Ще запазя мнението си за по късен етап конкретно по позиции. Но Когато една борса пада от две години а наваксва тези проценти за две седмици....Когато свърши алчноста ,колко голям ще е страха.... и каква е целта на участниците да развяват имагинерни проценти на печалба или да я реализират реално и колко от тях ще го обявят официално кога е денят Х на дадена позиция и колко е голям участника по тегло на продажбата......

П.П. само пример аз само с 9К акции на ССВ в интервала на 75-77 продавайки масирано и поемайки други отиде до 69 стотинки...
                                Last edited by Монти; 12.01.2013, 16:04.

Коментар

Working...
                                X