IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=hristok;1059370122]
    Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Професия?[/QUOTТ

Търговски представител
    Добре е, значи за мен поне още има надежда относно въпроса ти.

Коментар

• [QUOTE=Jekata;1059370120]Професия?[/QUOTТ

Търговски представител

Коментар

• Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнение
        Как мислиш Бобан от Бургас относно ХИМ?
        Ами аз навремето мислех,сега не му мисля много

Коментар

• Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнение
          Как мислите ще се вдига ли Хима?
          Професия?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            И още нещо Тони

Сам си отбелязъл,че при ИНса има ръст...ама при мижав обем.
            При ТИМ акциите,особено при ХИМ има ръст с голям обем(за нашите стандарти).Това в ТА е потвърждаващ сигнал ....
            Как мислиш Бобан от Бургас относно ХИМ?

Коментар

• Как мислите ще се вдига ли Хима?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                .... пенсионерите имат ограничения и тия цени на борсата не им позволяват да купуват, на по високи нива ще се включат,, ако ги достигнем разбира се... .
                пич, това откъде го измисли!?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Пичове, замислих се за ДФ
                  Значи сега те седят на страна и по последна статинстика имат над 42% кеш

Когато паричните потоци станат положителни те ще са принудени да купуват акции, щото тотално ще изостанат от пазара с тия 36% от активите им в тях...

Ама като гледам как скачат основни позиции с няколко десетки хиляди лева, не ми се мисли ако трябва да похарчат някой милион....

Ако няма цикличност, няма да има и борса, 5 години доста време си е, както и да го гледаме, почват следващите 5

Коментар

• Пичове, замислих се за ДФ
                    Значи сега те седят на страна и по последна статинстика имат над 42% кеш

Когато паричните потоци станат положителни те ще са принудени да купуват акции, щото тотално ще изостанат от пазара с тия 36% от активите им в тях...

Ама като гледам как скачат основни позиции с няколко десетки хиляди лева, не ми се мисли ако трябва да похарчат някой милион....

По отношение на инструментите, включени в портфейлите на местните инвестиционни фондове, към септември 2012 г. спрямо същия месец на 2011 г. депозитите нарастват с 5.1 млн. лева (3.2%) до 161.3 млн. лева, инвестициите в акции и други форми на собственост намаляват със 7.3 млн. лева (5%) до 136.9 млн.
                    лева
                    Last edited by dex; 13.01.2013, 13:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                      Предстоят приятни срещи от "трети" вид..

Ще ти се

Коментар

• Предстоят приятни срещи от "трети" вид..

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Жека,има логика в това.Не може Сулио и Пулио да се рови ...Така поне остават следи....и ако утре ти продадат фирмата без да знаеш,поне ще значт кой с е ровил в нея.

Не могло, нали и сега се ровиш, нали до оня ден се ровехме, днес ти я продавам - айде хванете. Няма ИП, няма дяволи нали. Като Дянков - декларирайте доходи от БФБ, че не може да ги хванем. Е ИП, а ЦД, ама дай инфо на НАП...Не оставали следи...ти като дишаш оставяш следи, камо ли като пръднеш.
                          Утре ще ровя в партидата на Петрол, току се разберат нещо ония двамата, накрая ще кажат Жеката ни я гепи.
                          Препоръки нямам, акции също, освен да мислим повече ползотворно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Програма "Електронен подпис". От 1 януари педитата искат или с подпис, или с ПИК от АВ да ползваш всички функционалности. В крайна сметка 1-2-3-10 човека пак ще вадят инфото и ефекта е нулев.
                            Жека,има логика в това.Не може Сулио и Пулио да се рови ...Така поне остават следи....и ако утре ти продадат фирмата без да знаеш,поне ще значт кой с е ровил в нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Вижте какво ми показва , като опитам да отворя документ в Търговския регистър?
                              Коя програма ми се е бъгнала?
                              Програма "Електронен подпис". От 1 януари педитата искат или с подпис, или с ПИК от АВ да ползваш всички функционалности. В крайна сметка 1-2-3-10 човека пак ще вадят инфото и ефекта е нулев.
                              Last edited by Jekata; 13.01.2013, 09:41.

Коментар

• Вижте какво ми показва , като опитам да отворя документ в Търговския регистър?
                                Коя програма ми се е бъгнала?

Attached Files

Коментар

Working...
                                X