През 2015г най-много ще се радваме на дивидента, защото капиталовите ще са клонящи към 0 образно казано.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВожде, какъв е тоя кеф да дразниш хората? То бива ден-два, ама всеки ден не е хубавоLast edited by Ташунко със сапа; 12.01.2015, 04:08.
Коментар
-
Гледам че пак сте започнали вечната тема БФБ vs Gold.
Интересно ми е колко от компаниите на БФБ от 90-те години, все още съществуват...?!
Просто е комично да се сравнява златото с БФБ. Иначе по принцип с борсата може и да се сравнява... но не с нашата борса.
БФБ на общия фон на нещата, няма да съществува много дълго време... не за друго, а защото просто ние не сме от най стабилните държави. Нашата държава има огромни проблеми... и борсата ни е просто някакво недоразумение, от което нито има смисъл, нито има полза.
Това разбира се не означава, че борсата ще изчезне напълно... но ще продължи да съществува по скоро като формално понятие. (не че и в момента не е нещо такова).
При всички случаи интересните събития на БФБ тепърва предстоят...
Коментар
-
Пиши тък придал и си се подготвиш с айзберзи по долу ама ще останеш с кеш а всичко тръгва нагоре ... И ще пишеш тук злобно както и сега ...Ами това че ще могат да местат всички пари от НОИ към частните и увеличаване на осигуровките е вече доста добра новина ... Сигурно и проектозакона който от години го предлагат за мултифондовете ще приемат за разширяване на инвестициите в акции и влакът софикс ще стане изтребител за 2 дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеВажното е че реформаторите ще правят НОИ на лични партиди и всичко ще може да се мести към пенсионните и вдигат осигуровките което е повене от положително ... Който купил купил Хаха
Положителна новина може да бъде само ако се откажат от първоначалните си намерения, но аз не виждам такова нещо.Last edited by al4en; 12.01.2015, 00:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЩе обсъждат и увеличаването на пенсионните осигуровки
Новина от днес:
Меркел е провела спешно съвещание с икономическия си екип. Решението им е, че излизането на Гърция от еврозоната е преодолимо... Започва заключителното действие от комедията "ЕС"...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеНяма как да има такъв избор - всичко в частни фондовеОт къде ще имат пари за сегашните пенсии и за толкова роми. Но няма да е зле да можем по голям процент да преместим към частните фондове. За всички нас които се осигуряваме на по високи заплати ще е по добре. Иначе едва ли и сегашните пенсии ще могат да ни плащат след 30-40 години
Може и да има малък процент преместени пари към НОИ но това няма да има ефект на борсата. Мисля че може да бъдат 'посъветвани' фондовете да инвестират в БЕХ примерно, ако го листнат на Борсата
Сегашният спад е от страх от разпродажби на пенсионните фондове и някой хора намалят риска от неизвестното. Няма как и да е другояче, хората се страхуват и от това че може да има проблеми с някой фондове но за мен това много скоро ще се видим че е мираж. Мисля че някой от фондовете ще инвестират малко по разумно за в бъдеще
много добре си ги казал нещата!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеАми това че ще могат да местат всички пари от НОИ към частните и увеличаване на осигуровките е вече доста добра новина ... Сигурно и проектозакона който от години го предлагат за мултифондовете ще приемат за разширяване на инвестициите в акции и влакът софикс ще стане изтребител за 2 дниОт къде ще имат пари за сегашните пенсии и за толкова роми. Но няма да е зле да можем по голям процент да преместим към частните фондове. За всички нас които се осигуряваме на по високи заплати ще е по добре. Иначе едва ли и сегашните пенсии ще могат да ни плащат след 30-40 години
Може и да има малък процент преместени пари към НОИ но това няма да има ефект на борсата. Мисля че може да бъдат 'посъветвани' фондовете да инвестират в БЕХ примерно, ако го листнат на Борсата
Сегашният спад е от страх от разпродажби на пенсионните фондове и някой хора намалят риска от неизвестното. Няма как и да е другояче, хората се страхуват и от това че може да има проблеми с някой фондове но за мен това много скоро ще се видим че е мираж. Мисля че някой от фондовете ще инвестират малко по разумно за в бъдеще
Коментар
-
Калфин и Горанов договарят лични партиди в НОИ
Ще обсъждат и увеличаването на пенсионните осигуровки
http://www.blitz.bg/news/article/313092
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеПочват да катерят ... За тези които имат ще спят спокойно а тези които нямат ще ръфат хем загуби продали от страх хем ще изпитват и злоба от движенията на горе и да драскат тук но стоп няма да успеят да си купат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнениеА такива малоумници, дето немогат да мислят, винаги са на това мнение, включително и тогава, ама ти как така го помниш какво е говорил, точно тогава и как всички са мълчали...едва ли не. А бе смешни истории само създавате.
Май много ти е лошо още от 2008 година.. но пък защо ти избива така, нали си имаш кеш ще си усредняваш пак и пак..
И какво сега, ПАК БФБ ЩЕ ПАДАЛО, АМИ след КТБ, всичко е възможно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеПочват да катерят ... За тези които имат ще спят спокойно а тези които нямат ще ръфат хем загуби продали от страх хем ще изпитват и злоба от движенията на горе и да драскат тук но стоп няма да успеят да си купат)) . Хванах и СПИДИ както си трябва.
А разбирачите хванаха движенията нa БФБ и в двете посоки няма да ги посочвамLast edited by al4en; 11.01.2015, 15:27.
Коментар
Коментар