IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
    Почват да катерят ... За тези които имат ще спят спокойно а тези които нямат ще ръфат хем загуби продали от страх хем ще изпитват и злоба от движенията на горе и да драскат тук но стоп няма да успеят да си купат
    Доста усилия полагам, но не мога нищо да ти разбера. Ти сега бик, мечка или кибик си?

Коментар

• Почват да катерят ... За тези които имат ще спят спокойно а тези които нямат ще ръфат хем загуби продали от страх хем ще изпитват и злоба от движенията на горе и да драскат тук но стоп няма да успеят да си купат

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Много си прав!! Много те нападат ама помня че 2008 -2009 г мълчаха.Тогава също не ти вярваха и се задавиха яко.
        А такива малоумници, дето немогат да мислят, винаги са на това мнение, включително и тогава, ама ти как така го помниш какво е говорил, точно тогава и как всички са мълчали...едва ли не. А бе смешни истории само създавате.
        Май много ти е лошо още от 2008 година.. но пък защо ти избива така, нали си имаш кеш ще си усредняваш пак и пак..

И какво сега, ПАК БФБ ЩЕ ПАДАЛО, АМИ след КТБ, всичко е възможно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Да, движението на Софикс напоследък е естествено следствие от това, че животното бойкоборисов пак съсипва държавата ни, подпомаган от едно човече, стоящо ного по-ниско дори от гномът дянков. Ама все тая - моят портфейл е дивидентен и в секси и могъщи компании. Какво ми е?
          - Жабоците ги имам повечето от толкова време, че само от дивиденти съм си избил парите. Облизвациите с 12% лихва няма как да се срутят.
          - Атерките след два дивидента и трети на път, ще ми струват реално около 1.18 лв.
          - Трейдингите съм ги пазарувал на около 2 кинта - колко ще се срутят, че да съм на минус ако отчетем и дивидентите?
          - Софармата Имоти - подобно... това са ми големите дружества.

Да пада - опрашил съм го. Ако се срине пазарът, ще мога да реинвестирам дивидентите с над 20% доходност на реинвестицията САМО от дивиденти. Не ме интересува колко ми струват акциите, а какво ми носят.
          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Първо ще падне Обама. След това Камерън. След това Оланд. След това Меркел. И чак тогава Путин... може би.
            Но за вас е важно, че преди всички тях най-първо ще падне бфб-ту... хаха
            Много си прав!! Много те нападат ама помня че 2008 -2009 г мълчаха.Тогава също не ти вярваха и се задавиха яко.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Ами то по борсите е пълно с ненормални хора, но точно това е интересното
              Проблемът е, че ДЪРЖАВАТА се управлява от ненормални хора и анусоврътковци, които са непостоянни дори в глупостите, които вършат.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Имаше един който разправяше същото преди години когато еврохолтчето от 8 лева падна 5. Как ако паднел на 3 щял да продаде апартамента, колата и жената и щял всичко да набута там...
                Той го е казал пресилено и със спекулантска идея, а при мен не е така. Прочети още веднъж какво съм написал по-долу, драги Че.

Коментар

Имаше един който разправяше същото преди години когато еврохолтчето от 8 лева падна 5. Как ако паднел на 3 щял да продаде апартамента, колата и жената и щял всичко да набута там...
                  Ами то по борсите е пълно с ненормални хора, но точно това е интересното

Коментар

Ох, Че - дано си прав...
                    Как ми се ще да видя Атерката на 98 стинки, Трейдингът на 1.38, М+С на 1.24... ехххх: мечти...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Ток
                      Дребна разлика между златото и -койните е електричеството, едното можеш да го копаш без ток, другото не...
                      А златото да не би да го копаш с кофичка и лопатка на плажа? Знаеш ли тези камиончета, колко на 100 харчат?

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Не ме интересува колко ми струват акциите, а какво ми носят.
                        Много добре си се позиционирал, адаш Мисля, че идва времето и на другите... на първо време да видим дали 490 ще издържи
                        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                          Премиерът Бойко Борисов: В момента подкрепяме други частни банки и никой не говори затова

http://www.focus-news.net/news/2015/01/10/2010358/

Това същество ще клати ще клати докато разклати всички. Но оптимистите с розовите очила няма как да видят това.
                          Асвалт паша е уникален ,няма втори като него.

Коментар

Да, движението на Софикс напоследък е естествено следствие от това, че животното бойкоборисов пак съсипва държавата ни, подпомаган от едно човече, стоящо ного по-ниско дори от гномът дянков. Ама все тая - моят портфейл е дивидентен и в секси и могъщи компании. Какво ми е?
                            - Жабоците ги имам повечето от толкова време, че само от дивиденти съм си избил парите. Облизвациите с 12% лихва няма как да се срутят.
                            - Атерките след два дивидента и трети на път, ще ми струват реално около 1.18 лв.
                            - Трейдингите съм ги пазарувал на около 2 кинта - колко ще се срутят, че да съм на минус ако отчетем и дивидентите?

Да пада - опрашил съм го. Ако се срине пазарът, ще мога да реинвестирам дивидентите с над 20% доходност на реинвестицията САМО от дивиденти. Не ме интересува колко ми струват акциите, а какво ми носят.
                            Като стана пенсионер най-вероятно и аз така ще си мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                              Премиерът Бойко Борисов: В момента подкрепяме други частни банки и никой не говори затова

http://www.focus-news.net/news/2015/01/10/2010358/

Това същество ще клати ще клати докато разклати всички. Но оптимистите с розовите очила няма как да видят това.

Коментар

От какъв зор? Пирамидите никога не са ми били слабост.

Досега пирамидата наречена бфб се държеше поради принудителната конфискация всеки месец на 5% от осигуровките на българите. Тези 5% се разпределяха между паразитите за да се издържат. След като държавата им ги отнеме, защото тя също има нужда от тези 5%, борсичката е осъдена на имплозия. Паразитите трябва да си намерят нови професии.
                                Ох, Че - дано си прав...
                                Как ми се ще да видя Атерката на 98 стинки, Трейдингът на 1.38, М+С на 1.24... ехххх: мечти...
                                Ако трябва от Златния Жабок кредит ще дръпна, за да наливам в пирамидата БФБ...

Коментар

Working...
                                X