IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не закачайте мастъра щото в момента си пие хапчетата

Коментар

• Първоначално изпратено от Голяма бяла столипинска Кокошка
      мисирката пише и в двата форума ..................... затова понякога не знае къде се намира

Сто по Сто човека ти казаха , сто пъти , че си идиот ако не престанеш със спама и простотиите ,но ти твърдо си решил да си показваш идиотизма...

Без коментар...

Коментар

• Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
        Верно ли си купил ЦКБ за спекула ?
        Това го правя доста често от средата на януари, защо? Ако погледнеш назад в темите винаги съм твърдял, че ЦКБ е единствената акция на ТИМ, която си заслужава донякъде. Но никога не ги държа повече от няколко часа, защото моите пари няма как да бъдат инвестирани в акции на ТИМ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          мисирката пише и в двата форума ..................... затова понякога не знае къде се намира
          Не знаех, че е толкова опасна мисирката Има ли още нещо страховито, което не знаем за нея

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Няма нужда да ги събарям, въпреки негативното ми мнение за повечето акции на БФБ. Движенията могат да се използват, важното е докато не се пробие върха от последното по-значимо покачване през 2009 г. (Софикс около 500) да съм всяка вечер в кеш. Защото акциите на БФБ са по-скоро инструмент за прибиране на пари, а като актив са доста калпави. Ето например само от ЦКБ направих 1340 лв. за 5 дни. Вярно, ако държах примерно 20 000 акции щях към днешния ден за същия период да имам виртуална печалба от над 2000 лв., но ако утре акцията падне аз ще си имам моите пари, а на дългорсрочните ще им е трудно да продадат и ще си останат в акции. Ако акцията падне само на 0,965 ст. аз ще съм по-добре от тях.

По-малки крачки напред, никакви назад. И така всеки ден - докато Софикс не пробие 500.Тогава и аз ще се замисля за по-дългосрочно портфолио от 4-5 набелязани компании. Пък дотогава всеки си играе играта, само Полки си губи времето да се заяжда.
            Верно ли си купил ЦКБ за спекула ?

Коментар

преди кризата от мамата някои се пробваха на химко за тренинг Чиста хартия без отчети - само чарт, чист като кристал

Коментар

Гетов, няма ли да извикаш Мастъра на помощ, за да клатите хартиите на бфб
                Няма нужда да ги събарям, въпреки негативното ми мнение за повечето акции на БФБ. Движенията могат да се използват, важното е докато не се пробие върха от последното по-значимо покачване през 2009 г. (Софикс около 500) да съм всяка вечер в кеш. Защото акциите на БФБ са по-скоро инструмент за прибиране на пари, а като актив са доста калпави. Ето например само от ЦКБ направих 1340 лв. за 5 дни. Вярно, ако държах примерно 20 000 акции щях към днешния ден за същия период да имам виртуална печалба от над 2000 лв., но ако утре акцията падне аз ще си имам моите пари, а на дългорсрочните ще им е трудно да продадат и ще си останат в акции. Ако акцията падне само на 0,965 ст. аз ще съм по-добре от тях.

По-малки крачки напред, никакви назад. И така всеки ден - докато Софикс не пробие 500.Тогава и аз ще се замисля за по-дългосрочно портфолио от 4-5 набелязани компании. Пък дотогава всеки си играе играта, само Полки си губи времето да се заяжда.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  Мислех си че тая тема по-стара пък тя новичка била, очаквах да видя нещо от 2007ма
                  Сори, има и друга тема от 2007

Клуб на КОБОС геймърките

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233232.0

първи пост

В духа на клюката, че един пич не можел да хване никой от подчинените си да свърши някаква работа преди 13.00ч. , щото всички играели на някаква игра Кобос. Има ли в нашите редици такива геймърки да си направим клубче?

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                    Софикс се е устремил към 500 пункта още малко и никой няма да го спре
                    А после !?!? На бял кон идва негово величество Мастъра

Коментар

Мислех си че тая тема по-стара пък тя новичка била, очаквах да видя нещо от 2007ма
                      Импето къде е, да организира една среща с форума на бг-мама.. ще предизвика фурор тук

Коментар

• Софикс се е устремил към 500 пункта още малко и никой няма да го спре

Коментар

преди кризата от мамата някои се пробваха на химко за тренинг
                          аха, ясно що няма тема от добрите години

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            хахаха, някой току що е линкнал това изказване там

http://www.bg-mamma.com/index.php?PH...opic=558699.15
                            преди кризата от мамата някои се пробваха на химко за тренинг Чиста хартия без отчети - само чарт, чист като кристал
                            Last edited by kilimandjaro; 12.02.2013, 18:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Коментар

Я дайте един линк, стана ми много интересно

Коментар

Working...
                                X