IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    С тези темповете на повишение на борсовите индекси темата "БФБ" във форума бг-мама, скоро отново ще стане активна
    Я дайте един линк, стана ми много интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Не съм убеден, че късите функционират на БФБ. Докато не стане практика не бих го направил. Защо питаш?
      Гетов, няма ли да извикаш Мастъра на помощ, за да клатите хартиите на бфб

Коментар

• Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
        Пичове внимавайте с лафовете, особено мечките - влизаме в часовата зона на Полки. Мистър Mонти да внимава особено, защото по всичко изглежда, че столипиновския е в настроение

Пет години му обясняваме как се търгува на борсата и той пак не е разбрал....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Гетов,ти,ако потеглим надолу,би ли играл КЪСИ......и на какви акции
          Не съм убеден, че късите функционират на БФБ. Докато не стане практика не бих го направил. Защо питаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Аз за това искам да видя Z-score на дружествата от Sofix-а!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Здравей кукло, събуди ли се? Днес проспа няколко много хубави движения..................ох, забравих..................ти имаш..................акции............., така че всичко е наред. Е, нищо, като потеглим обратно ти пак ще имаш................акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                защо пък точно утре???

чакай да се потвърди тренда .................... не си ли чел трудовете на нечистоплътника гет-офф
                Мисля, че мечките ще имате още няколко седмици в чакане, а пък после ще внимавам все пак и Pip си го каза правилно...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  С тези темповете на повишение на борсовите индекси темата "БФБ" във форума бг-мама, скоро отново ще стане активна
                  Навърташ се ти май редовно около младите мами САФ; и помислите ти май не са само инвестиционни

Коментар

• С тези темповете на повишение на борсовите индекси темата "БФБ" във форума бг-мама, скоро отново ще стане активна

Коментар

• Пичове внимавайте с лафовете, особено мечките - влизаме в часовата зона на Полки. Мистър Mонти да внимава особено, защото по всичко изглежда, че столипиновския е в настроение

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Що не налазвате този колос на БФБ - Енергони
                        оставили сме го за гетовицата за да може когато и се потвърди тренда да има къде да пак се надене...

Коментар

• Що не налазвате този колос на БФБ - Енергони

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                            На 363 пункта 18,01 кой ме слушал слушал тия дето не да си дърпат макарите
                            а онези които нямат макари (като гет-офф) могат да дойдат да опънат моите

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
                              може вече да си е сменила "бельото"
                              тя е без бельо ..................... проигра го тук през 2008 когато не можеше да спи по цяла вечер и смяташе на ум загубите си .................. след което 2-3 години бля пред компа и накрая отиде да бачка на повикване за да избие загубите

................ сега вече няма кой да я поръча и седи да се обяснява по форумите и да разправя колко успешна е била по другите "фронтове"

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                                БФБ е ракета дето никой не можеда я спре
                                На 363 пункта 18,01 кой ме слушал слушал тия дето не да си дърпат макарите

Коментар

Working...
                                X