IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Другари имате ли сделки риъл тайм от инвестора?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Преди изборите когато БСП спечели всички се бяхме наплашили че те ще скапят борсата. Страховете се оказаха напълно напразни. За голямо съжаление единствените две партии, които настина скапват пазара са Костов, по негово време се случваха едни от най-неприятните неща като практики и ГЕРБ сега. Така че каквито и да са реузалтатите от следващите избори ако ГЕРБ не е във властта със сигурност ще е много по-добре за борсата.
      Не съм съгласен!
      По време на триглавата ламя имахме както бурен ръст 2005-7 (стигане на дългосрочен връх), така и адски спад 2008-9 (дългосрочно дъно).
      Какво ви говори това!?
      Много по-голямо значение за тренда на БФБ има външната макро конюнктура, отколкото кой от маскарите ни управлява!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Ами тинямаш ракети в портфейла си...поне засега...

А ХИМа е най голямата ракета от два месеца,че и по-малко,не е ли така.От дъното си около 150% ...ФАКТ...При мен са само 100% Щото съм от 82ст..Ох,горкият аз ,къде се набутах при тези .."лоши" хора...Аз се дърпам,ТЕ ...отиди си купи една нова кола,ама от магазина,...ето ти пари
        Аз подсмърчам,хленча и им викам.....Ама Вие сте лоши......

Даже ги заплаших,че ще кажа на Монти ,да ги набие...щото са много лоши батковци

И сега се чудя,дали пък да не им взема парите,дето ми ги подаряват...и да отида да си сменя Маздата с чисто нова.
        Смятам да поизцхакам ,обачче.Лощи,лоши...колко да са лоши.....Щом коли подаряват...
        Бобане,
        аз те питам сериозно а ти ми редиш дитирамби в полза на ТИМ....
        Става въпрос за бъдеща ракета а не минала....защото съпоставката на Еларг с ХИМ не е в полза на ХИМ....
        Ами аз също имах ССВ ,ЗХБГ и ХИМ прив.. и си взех своето в размер на 30 % и вече не става въпрос какво да правя Нероден Петко ,защото при мен вече се е родил.... е тежи по малко но го отхранваме с други добавки...
        мини в Темата на Енерго Про и ми кажи мнението си за ЕРП като фундамент и перспектива...
        Знам ,че можеш да бъдеш много Убедителен ако нещо не ти харесва... .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Здравей Бобане,
          Знаеш ми портфеила .... имам Каолин ,Еларг ,Доверие ,Стара планина ,Корп ,даже БТН имам малко и Хим прив....
          Пълня ЕРП....
          Коя ще е ракетата ... ами не знам ....надявам се от мойте ....
          Ти какво мислиш по въпроса....Без ТИМ моля...
          Ами тинямаш ракети в портфейла си...поне засега...

А ХИМа е най голямата ракета от два месеца,че и по-малко,не е ли така.От дъното си около 150% ...ФАКТ...При мен са само 100% Щото съм от 82ст..Ох,горкият аз ,къде се набутах при тези .."лоши" хора...Аз се дърпам,ТЕ ...отиди си купи една нова кола,ама от магазина,...ето ти пари
          Аз подсмърчам,хленча и им викам.....Ама Вие сте лоши......

Даже ги заплаших,че ще кажа на Монти ,да ги набие...щото са много лоши батковци

И сега се чудя,дали пък да не им взема парите,дето ми ги подаряват...и да отида да си сменя Маздата с чисто нова.
          Смятам да поизцхакам ,обачче.Лощи,лоши...колко да са лоши.....Щом коли подаряват...

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            ...Сесията започва, успех на всички
            Гетоф как е настроението, реши ли се най-после, да спреш да плюеш и да хапеш от баницата

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Единственият, който може да си помогне е самият индивид. Държавата и политиците могат само да пречат на развитието му, но не и да му решават проблемите.
              Доколкото се гледа от собствената паничка, то няма как да не се съглася с това твърдение. Народът обаче не е съставен само от индивиди, които могат да си помогнат сами (пр. деца, пенсионери). Ала това е друга тема, вече не става въпрос за БФБ. Сесията започва, успех на всички

Коментар

Единственият, който може да си помогне е самият индивид. Държавата и политиците могат само да пречат на развитието му, но не и да му решават проблемите.
                Знаещият с второ попадение в 10-ката от сутринта...
                Custodite sortem vestram

Коментар

Ако в борсата се изразява смисълът на целия живот, то може да се мисли в такава насока. Това обаче се отнася само за шепа хора, които пишат тук. Затова мисля, че не важно как ще се отрази политиката на борсата, а как ще се отрази в ежедневието на българина и в перспективите пред нашите деца.

Коментар

Ако в борсата се изразява смисълът на целия живот, то може да се мисли в такава насока. Това обаче се отнася само за шепа хора, които пишат тук. Затова мисля, че не важно как ще се отрази политиката на борсата, а как ще се отрази в ежедневието на българина и в перспективите пред нашите деца.
                    Много ме боли за българина, артиите да вървят, пък кой както иска да се оправя. Всеки сам кове съдбата си на този свят!
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Преди изборите когато БСП спечели всички се бяхме наплашили че те ще скапят борсата. Страховете се оказаха напълно напразни. За голямо съжаление единствените две партии, които настина скапват пазара са Костов, по негово време се случваха едни от най-неприятните неща като практики и ГЕРБ сега. Така че каквито и да са реузалтатите от следващите избори ако ГЕРБ не е във властта със сигурност ще е много по-добре за борсата.

Коментар

• Поздрави за всички представителки на нежния пол из тези борсови ширини по случай деня на либовта с пожелание "да правим деца а не война" както се казва

Мастъре накъде сме днес ?

Коментар

някакво маскирано като експертно, но лявоориентирано ще да е.
                          Личи си, кой е знаещ Ама като казваш А, кажи и Б?
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Да се надяваме да е някакъв микс от партии, които наистина да се експертно ориентирани. Т.е. да се вземе най-доброто от всяка една партия, която влезе в следващия Парламент и да се разпределят така позициите, че всяка една партия да контролира останалите, за да не се краде. Проблемът при ГЕРБ е, че те нямат никакви експерти или просто са много малко и за нищо не стават. От ГЕРБ можем да вземем Президента, другите да си ходят
                            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                            не е препоръка

Коментар

Щеше да е достатъчен, ако се задаваше нещо по-добро. За съжаление не съм оптимист, че следващото правителство ще е по-добро - някакво маскирано като експертно, но лявоориентирано ще да е. Няма да има много от недостатъците на сегашните, но ще има доста други, а и не знам колко време ще отнеме да се състави

Коментар

Така е на теория, да. Обаче има една малка подробност. Варна. Герб е само част от пъзела, а другата част от пъзела не обещава добро за ликвидната част на Софикса.
                                Поясни: коя е другата част от пъзела???
                                Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

Working...
                                X