IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://darikfinance.bg/novini/89721/...EE%F8%E0%E2%E0

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Да му мисли следващото правителство което ще погребва валутния борд по неизбежност! Да наблюдават внимателно Аржентина в момента и да си правят изводите!
      Това прогноза ли е или причинно следствена връзка

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Кой туй Трансстрой-АМ АД
        Чудя се ко да си зема на БФБ-ту
        земи си от второто започва с О

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
          И се опитва да ги възвърне като одира(доубива) малки и среден бизнес в момент, когато има най-много нужда от държавна подкрепа.
          Аз разбирам че е криза и че резервите са именно за това, да си помогнеш по време на криза. Но да изплюскаш 5 милиарда лева резерви за 3 години, да не ти стигат и да вземеш 1 милиард евро заем от чужбина, и в същото време да плюеш безобразо срещу тези преди теб които са ти осигурили тези буфери, това е абсолютна тъпанарщина. Такова поведение може да има само много, много изплашен човек който е на ръба на истерията и паниката Да му мисли следващото правителство което ще погребва валутния борд по неизбежност! Да наблюдават внимателно Аржентина в момента и да си правят изводите!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Кой туй Трансстрой-АМ АД
            Чудя се ко да си зема на БФБ-ту

Коментар

• БРАВО ФОРЕКСОВ ВЯРНА ОЦЕНКА. Самодоволството и некомпетентното упраление на ГЕРБ му изиграха лоша шега. Като прибавим и популизма с празните неизпълнени обещания през цялото време те не показаха загриженост икономически растеж и повишаване на доходите на наи- бедния европеиски народ. С казармени методи и сляпо подчинение икономика не се прави

Коментар

Сегашното правителство просто изяде макроикономическите резерви, които бяха натрупани от предишните.
                И се опитва да ги възвърне като одира(доубива) малки и среден бизнес в момент, когато има най-много нужда от държавна подкрепа.

.

Коментар

Аз не мога да се сетя за по-слабо, по-безпринципно, по-инертно и по-безволево правителство от това на гербаджиите през последните 20 години. Борят се за тази титла с правителството на проф. Беров! Сегашното правителство просто изяде макроикономическите резерви, които бяха натрупани от предишните. Резултатът е виден от всички. Пълна безнадеждност и отчаяние у средния българин и то вече срещу му е една полицейска държава с оглозгана до кокъл социална система. Безработицата и имиграцията растат с пълна сила! Я има в момента в България 4-5 милиона българи, я не. Какво има да се спори?
                  Мдаа, много черно, много.... и естествено в тази среда ръста на БФБ е няква манипулация и съвсем скоро ще се запътим към 0.
                  Нали така беше шлагера?
                  Запомних го, щото вече 100-тина пъти си го припявал тук

Коментар

Аз не мога да се сетя за по-слабо, по-безпринципно, по-инертно и по-безволево правителство от това на гербаджиите през последните 20 години. Борят се за тази титла с правителството на проф. Беров! Сегашното правителство просто изяде макроикономическите резерви, които бяха натрупани от предишните. Резултатът е виден от всички. Пълна безнадеждност и отчаяние у средния българин и то вече срещу му е една полицейска държава с оглозгана до кокъл социална система. Безработицата и имиграцията растат с пълна сила! Я има в момента в България 4-5 милиона българи, я не. Какво има да се спори?
                    Няма нация във света, която да се топи по-бързо от нашата. Социалните и демографски проблеми вече отдавна са ескалирали и са извън контрол. Проблемът е не само в правителството на ГЕРБ, а по-скоро в невъзможността и нежеланието на всички властимащи през последните 23 години да се борят с организираната престъпност и корупцията - там, откъдето идват бедите на държавата. ЕРП, Катуница и всичко друго са само симптоми да истинския проблем - безнаказаността на престъпниците. Няма БСП, ДПС, Герб и т.н. Всичко е корумпирано и играе по схема. Ала един колега сутринта си го каза - всеки народ си заслужава съдбата и всеки индивид се спасява. Децата ви да му мислят - по всяка вероятност в друга държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      И да добавя че съм принципно съгласен със знаещия, дето писа по-долу че не вдява какво по-добро очаквате след падането на ГЕРБ...
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Пак не съм съгласен.
                        Това което е направил фин. министър е било по принуда пак на външната среда - еврокризата наложи затягане на коланите. Не може да си сигурен дали щяхме да сме по-добре с отпуснати колани.
                        Това си е твое мнение. За мое щастие си общувам с доста икономисти, на които наистина това им е професията, и в български и в чужди институции, и до сега не съм срешнал някой който да не е моето мнение. Че политиката на Дянков е навредила изключително силно на българската икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
                          Гетоф как е настроението, реши ли се най-после, да спреш да плюеш и да хапеш от баницата
                          Настроението е супер. Мнението ми за емитентите на ценни книжа на БФБ не се е променило, а четейки тук не съм сам с тези си възгледи. Но това няма нищо общо с борсовата търговия. Там всеки прави каквото може.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            ...
                            Спада от есента на 2009 до дъното преди два три месеца е поне на 50% резултат от глупавата политика на Дянков. Аз поне в момента в който каза какво мисли да прави есента на 2009 и още повече като го видях какво прави пролетта на 2010 и взех да си изкарвам инвестициите от БФБ, от 80% на БФБ към момента съм ги докарал до 10% на БФБ. Предполагам че това са направили и доста чужденци пък и български институционални инвеститори ако са си били с акъла. Поне тези които са успели.
                            Пак не съм съгласен.
                            Това което е направил фин. министър е било по принуда пак на външната среда - еврокризата наложи затягане на коланите. Не може да си сигурен дали щяхме да сме по-добре с отпуснати колани. Щото Гърция примерно, не са по-добре, нали?
                            Така че пак опираме до външното макро.
                            И да добавя че съм принципно съгласен със знаещия, дето писа по-долу че не вдява какво по-добро очаквате след падането на ГЕРБ...

Но стига политика.
                            Гледам че на БФБ май пак ще подрусаме крушата
                            Няма лошо, запазваме си темпото - 2-3 напред, една назад

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Другари имате ли сделки риъл тайм от инвестора?
                              От два дена няма..
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Не съм съгласен!
                                По време на триглавата ламя имахме както бурен ръст 2005-7 (стигане на дългосрочен връх), така и адски спад 2008-9 (дългосрочно дъно).
                                Какво ви говори това!?
                                Много по-голямо значение за тренда на БФБ има външната макро конюнктура, отколкото кой от маскарите ни управлява!
                                Това е вярно само до някъде. Когато обаче министерството на финансите провежда рестриктивна политика и ограничаване на оборота на парите, рационалното действие е да излезеш от пазара.

Спада от есента на 2009 до дъното преди два три месеца е поне на 50% резултат от глупавата политика на Дянков. Аз поне в момента в който каза какво мисли да прави есента на 2009 и още повече като го видях какво прави пролетта на 2010 и взех да си изкарвам инвестициите от БФБ, от 80% на БФБ към момента съм ги докарал до 10% на БФБ. Предполагам че това са направили и доста чужденци пък и български институционални инвеститори ако са си били с акъла. Поне тези които са успели.

Коментар

Working...
                                X