If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Докато си жив не можеш ги похарчи толкова пари бе Монти !
Трябва да имаш уважение към парите колко и да са...
защото не се знае какво те чака в бъдещето и дали няма да се молиш за 20 ст...
Някога..
Е разбира се , не ти го пожелавам....
Но не ми харесва иронията ти.....защото това са пенсиите на 5 пенсионера .....за месеца....
За семките видяхте и изчислихте колко са а за прогнозата не ...
Даже имаше спор за числото 1,500 лв. за попълване на 50 % и влизане в играта....да не остана на сухо...
Пак в минало време.Така всеки може.И всеки път си продал купени преди това акции,които не харесваш.Един път не написа в сегашно време и да си купил или поне аз не съм го видял
За семките видяхте и изчислихте колко са а за прогнозата не ...
Даже имаше спор за числото 1,500 лв. за попълване на 50 % и влизане в играта....да не остана на сухо...
Е така няма да стигнеш до никъде....
къде е водача на стадото....ченого тихо....
Направих краткотрайна прогноза за ССВ на 1,45.... е стана...
На толкова ги купих преди 20 дни .... и продадох на 1,60...
Пари за семки.... но 750 кинта в джоба....
А при оФците как е... има ли за Фураж.... щото при мен е за агнешко по Великден в некоя близка страна...и свободен кеш от Формопласт ,Етропал и ССВ.......
Поздрави на офцете... това млякото и маслото е хубаво нещо....
Докато си жив не можеш ги похарчи толкова пари бе Монти !
А при оФците как е... има ли за Фураж.... щото при мен е за агнешко по Великден в некоя близка страна...и свободен кеш от Формопласт ,Етропал и ССВ.......
Пак в минало време.Така всеки може.И всеки път си продал купени преди това акции,които не харесваш.Един път не написа в сегашно време и да си купил или поне аз не съм го видял
Ти си открил топлата вода с тия диспропорции в рамките на 2-3 процента.Продаде ли акциите дето ги нямаш и купи на същите мажоритари-ама пак минало време
Дзака ,как е интелекта...
За протокола ... интелект и анализаторски способности е да очакваш събитията ,който ще се случат, когато другите сънуват розови сънища и поршета ....ти да се задоволяваш с колело а не да бъдеш част от овчето стадо и да купуваш когато се качва борсата и да псуваш когато пада ,забравяйки ,че сам си си затворил пътя за решаване на проблем с простотията и глупостта да вярваш на фЪлшиви химери......... и събуждайки се разбираш ,че не кон и кокошка няма.....а дължиш за коня....
Един жокер....
Преди 10 дни ..... имаше диспропорция между ЗХБГ ,ССВ ,ГАЗ и цената на ХИМ...
Сега има диспропорция между Хим обикн. и ХИМ прив...
Ти си открил топлата вода с тия диспропорции в рамките на 2-3 процента.Продаде ли акциите дето ги нямаш и купи на същите мажоритари-ама пак минало време
На борсата има инвеститори-играчите са на други места.Драскането по форуми и инвестирането са различни неща.И страхотен начин на изразяване-показва интелект на ,,,,
Дзака ,как е интелекта...
За протокола ... интелект и анализаторски способности е да очакваш събитията ,който ще се случат, когато другите сънуват розови сънища и поршета ....ти да се задоволяваш с колело а не да бъдеш част от овчето стадо и да купуваш когато се качва борсата и да псуваш когато пада ,забравяйки ,че сам си си затворил пътя за решаване на проблем с простотията и глупостта да вярваш на фЪлшиви химери......... и събуждайки се разбираш ,че не кон и кокошка няма.....а дължиш за коня....
Един жокер....
Преди 10 дни ..... имаше диспропорция между ЗХБГ ,ССВ ,ГАЗ и цената на ХИМ...
Сега има диспропорция между Хим обикн. и ХИМ прив...
На борсата има инвеститори-играчите са на други места.Драскането по форуми и инвестирането са различни неща.И страхотен начин на изразяване-показва интелект на ,,,,
Изразяването е според масата във форума.Високоинтелигентните разговори ги провеждам другаде не тук и повярвай ми малко хора биха ми били добри събеседници.Практиката ми показала че хората не четат и имат малко познания за много неща.Нищо още не си видял от борсата млади ми участнико затова не подскачай като петле а наблюдавай внимателно поведението на пазарните учасници и трупай опит.Айде успех .Нямам лоши намерения към никой.
Комплексар си ти а аз съм играч.От 2007 найш ли че такива кат теб се изпариха и повече и не искат да чуят за борса ама аз съм в играта нъл.Аде по кротко с приказките и наблюдавай психологията на пазара.Не си губи времето да драскаш у форумчето.
Благодаря за отговора, така разговора придобива смисъл. Визирания от теб % означава, че смяташ, че сме на 28% над дъното. Дано се окажеш прав, но да падат ВСИЧКИ позиции, а не само "избрани".
Просто не вкарвам всичко в акции.В началото го правех ама сега не.Може и да се качат артиите ма може и да паднат.Та кеш винаги трябва де за някой по екзотик почивка де за някоя друга далаверка.Знае ли човек кога ще му потрябва.
Благодаря за отговора, така разговора придобива смисъл. Визирания от теб % означава, че смяташ, че сме на 28% над дъното. Дано се окажеш прав, но да падат ВСИЧКИ позиции, а не само "избрани".
За такива форумни майстори като теб моята диагноза е форумен комлексар.Аман от продали на всеки връх и влезли на всяко дъно.
Комплексар си ти а аз съм играч.От 2007 найш ли че такива кат теб се изпариха и повече и не искат да чуят за борса ама аз съм в играта нъл.Аде по кротко с приказките и наблюдавай психологията на пазара.Не си губи времето да драскаш у форумчето.
Коментар