IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много е намаляло предлагането на Енергони , тая артия ще изригва скоро ми се струва !

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Незнам как я мислите, но си мислА, че идат парламентарни избори и безвремие на БФБ поне докато не минат пък после, знае ли човек?
      Евроизбори идат само. Миналата година се видя, че изборите не влияят на тренда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Ти излезна по песимист и от мен...
        Мисля ,че ще има едно финално качване на ХИМ и СИЕ и то ще е около конс...
        Ако си прав и от Продажби ще си купиш еФтино към 16 , 17 лв.... другия месец....
        Не е препоръка...
        До консолидираните отчети на Групата има бая вино да изтече... До тогава, друго конче

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Идва време на разпродажби, по-точно дойде. Всички знаем как приключват ръстовете всяка година... ТОЧНО КАКТО В МОМЕНТА. Аз лично съм си харесал една две позиции (Билборд и Енерго про - продажби) с потенциал от тук нататък (смяна на коня), ако бъдат оценени добре и се влее в тях освободен кеш, пей сърце. Ако не.. имам си реален бизнес. До тук - ДОВОЛНО!
          Ти излезна по песимист и от мен...
          Мисля ,че ще има едно финално качване на ХИМ и СИЕ и то ще е около конс...
          Ако си прав и от Продажби ще си купиш еФтино към 16 , 17 лв.... другия месец....
          Не е препоръка...

Коментар

Незнам как я мислите, но си мислА, че идат парламентарни избори и безвремие на БФБ поне докато не минат пък после, знае ли човек?
            Идва време на разпродажби, по-точно дойде. Всички знаем как приключват ръстовете всяка година... ТОЧНО КАКТО В МОМЕНТА. Аз лично съм си харесал една две позиции (Билборд и Енерго про - продажби) с потенциал от тук нататък (смяна на коня), ако бъдат оценени добре и се влее в тях освободен кеш, пей сърце. Ако не.. имам си реален бизнес. До тук - ДОВОЛНО!

Коментар

... сигурно си горд собственик на милиони акции
              Засега за съжаление - не.
              Може би тук теорията анти осредняване се пропуква - пропускат до какви низини може да стигне една "цена".

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Ти си добре, аз след нашивки от лев та с продан до 3.3+, нещо почнах да се нашивам на 1.35, па на .9, па на .5, па на .1, па на .05, та до 0.005 стигнахме, та почти докарах средната.
                E, че няма лошо, нали трябва да се осигурява ликвидност, все пак...

Коментар

Ти си добре, аз след нашивки от лев та с продан до 3.3+, нещо почнах да се нашивам на 1.35, па на .9, па на .5, па на .1, па на .05, та до 0.005 стигнахме, та почти докарах средната.
                  ... сигурно си горд собственик на милиони акции

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                    Аз се наших още откак почна да пада от 5ст и се наложи после да се нашия още малко на 0.003 че да постигна средна горе долу 0.005!

Коментар

• Незнам как я мислите, но си мислА, че идат парламентарни избори и безвремие на БФБ поне докато не минат пък после, знае ли човек?

Коментар

Манете тия глупости, кажете колко народ се наши в Енрони на 0.005?
                        Аз се наших още откак почна да пада от 5ст и се наложи после да се нашия още малко на 0.003 че да постигна средна горе долу 0.005!

Коментар

Манете тия глупости, кажете колко народ се наши в Енрони на 0.005?
                          вдигам ръка

Коментар

• Манете тия глупости, кажете колко народ се наши в Енрони на 0.005?

Коментар

• Нещо голяма скука стана. Да взема да дръпна по-рязко смукача...

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                                Хващаш едно за ушите и то да е! Ако са ти поравно "скъпи", направи така - осигури си 1000-та лева от ЧАСТ от някое от тях и хем ще си си свършил работата, хем няма да си го продал всичкото, та да не ти е мъчно! А акциите няма да се свършат, можеш после да си ги купиш и по-евтино, знае ли човек...
                                току-виж излезеш прав

Коментар

Working...
                                X