IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    не не съм аз-тук става въпрос за разход малко над 1000 лева
    Хващаш едно за ушите и то да е! Ако са ти поравно "скъпи", направи така - осигури си 1000-та лева от ЧАСТ от някое от тях и хем ще си си свършил работата, хем няма да си го продал всичкото, та да не ти е мъчно! А акциите няма да се свършат, можеш после да си ги купиш и по-евтино, знае ли човек...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Колега, прави каквото сметнеш за най-добре!
      аз си сложих поръчката преди малко просто ми беше интересно да чуя и вашето мнение.Благодаря на всички взели отношение по въпроса

Коментар

Колега, прави каквото сметнеш за най-добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Софикс ,
          днес това ти е втората изцепка...

Вземи пиине едно ,че не ти е ден....
          ми на второто питие съм

Коментар

За жокер „обади се на приятел” мислил ли си?
            Софикс ,
            днес това ти е втората изцепка...

Вземи пиине едно ,че не ти е ден....

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
              Ти ли продаде ГАЗ-та .........10 бона ......малко разходче казваш?

Коментар

защото всичко съм набутал в акции към днешна дата имам само за цигари и някое друго кафе
                За жокер „обади се на приятел” мислил ли си?

Коментар

• Ти ли продаде ГАЗ-та .........10 бона ......малко разходче казваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Аз бих махнал ГАЗ, просто защото си имаш и друго от групата. Иначе нямам идеи, нито препоръки кое ще изпревари останалите по ръст или спад........
                    Защо не Зрънчо ...
                    И аз имам малко и ще се справим до 50- 53 стинки....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Аз бих махнал ГАЗ, просто защото си имаш и друго от групата. Иначе нямам идеи, нито препоръки кое ще изпревари останалите по ръст или спад........
                      благодаря ти за отговора

Коментар

И защо точно с продажба на акции ще покриваш този разход?
                        защото всичко съм набутал в акции към днешна дата имам само за цигари и някое друго кафе

Коментар

тука възникна един малък казус-излезе ми един непредвиден разход,който трябва да покрия и се чудя сега какво да продавам-имам основно Атери(1.90) и по равно горе-долу от Зрънчо(0.42)ГАЗ(6.50)...СФТРД(3.92)-(тази ми е от вчера).Продажбата на 1 от последните изброени 2 ще ми е достатъчна,но пък ще трябва да затворя съответната позицията.Някакви обосновани идеи по въпроса?
                          П.С. цената в скобичките ми е средната към момента
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Може да направи репо.....
                            Нали?
                            защо да продава....

Коментар

тука възникна един малък казус-излезе ми един непредвиден разход,който трябва да покрия и се чудя сега какво да продавам-имам основно Атери(1.90) и по равно горе-долу от Зрънчо(0.42)ГАЗ(6.50)...СФТРД(3.92)-(тази ми е от вчера).Продажбата на 1 от последните изброени 2 ще ми е достатъчна,но пък ще трябва да затворя съответната позицията.Някакви обосновани идеи по въпроса?
                              П.С. цената в скобичките ми е средната към момента

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Да попиташ Батя... нали си негов паЖ.....
                                мерси за помоща

Коментар

Working...
                                X