IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    тука възникна един малък казус-излезе ми един непредвиден разход,който трябва да покрия и се чудя сега какво да продавам-имам основно Атери(1.90) и по равно горе-долу от Зрънчо(0.42)ГАЗ(6.50)...СФТРД(3.92)-(тази ми е от вчера).Продажбата на 1 от последните изброени 2 ще ми е достатъчна,но пък ще трябва да затворя съответната позицията.Някакви обосновани идеи по въпроса?
    П.С. цената в скобичките ми е средната към момента
    Да попиташ Батя... нали си негов паЖ.....

Коментар

• тука възникна един малък казус-излезе ми един непредвиден разход,който трябва да покрия и се чудя сега какво да продавам-имам основно Атери(1.90) и по равно горе-долу от Зрънчо(0.42)ГАЗ(6.50)...СФТРД(3.92)-(тази ми е от вчера).Продажбата на 1 от последните изброени 2 ще ми е достатъчна,но пък ще трябва да затворя съответната позицията.Някакви обосновани идеи по въпроса?
      П.С. цената в скобичките ми е средната към момента

Коментар

• Софикс,
        мнението на 100 спекуланта от форума е представително за около една трета от всички активни инвеститори на БФБ - уви малко ни е пазарчето, но колкото толкова...

Георги,
        много от инвестиращите знаят и по малко от теб и пак го правят при това успешно. Като цяло работата ни е сравнително проста купуваш по евтино от колкото продаваш и трябва да знаеш математика за 5 клас - събиране изваждане и процент.
        От друга страна професори по икономика , нобелови лауреати успяха да го оплескат така както 99 % от "незнаещите" като теб никога няма да успеят за цялата си инвестиционна кариера.

Dex,
        мисля че се познаваме лично и ти добре знаеш отговора на твоите въпроси

Готова е класацията на спекулативните и дългосрочни компании към началото на 2014. Най - популярната компания за 2014 година е Химимпорт, догато миналато година е бил Адванс Терафонд.

Класация за най- спекулативни акции на БФБ 2014

Актуални анкети
        Дивиденски компании на БФБ 2014
        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Със сигурност са по-смислени от това да се чете кой какво и кога ще прави със секретарката, колко бело ще употреби или пък само да се повтаря ръсттт, ъп и т.н.
          Снощи им обясняваш два часа, какво е сплит, ПЕ и подобни и аз пак не разбрах нищо. Но пък си попълних анкетата. Значи аз не знам АБВ-то на акциите но чрез тези анкети давам мнение !?!?! А такива като мен са още доста.

А колкото до секретарките и белото, трябва да ги има щото иначе е много сух и еднообразен живота - и реалния, и този във форума.

Поздрави и успех.
          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• BigBear, ти с какво се занимаваш иначе, че и време за анкети намираш

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
              Само адмирации за голямата мечка за положения не веднъж труд с анкетите .... благодарности
              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                Само адмирации за голямата мечка за положения не веднъж труд с анкетите .... благодарности
                +1

Коментар

• Само адмирации за голямата мечка за положения не веднъж труд с анкетите .... благодарности

Коментар

• Не ме разбирайте грешно! Нямам нищо против анкетите. Просто се чудя дали мненията на сто спекуланта са показател за нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Колега, има ли изобщо някакъв смисъл от тия анкети? Аз въобще не им вярвам Иначе ги попълвам за спорта
                      Със сигурност са по-смислени от това да се чете кой какво и кога ще прави със секретарката, колко бело ще употреби или пък само да се повтаря ръсттт, ъп и т.н.
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• добри са анкетките-поне дават някакъв ориентир за настроенията на участниците на пазара

Коментар

Колега, има ли изобщо някакъв смисъл от тия анкети? Аз въобще не им вярвам Иначе ги попълвам за спорта
                          Всяко нещо няма смисъл ако не вярваш в него - та тези анкети не са за Вас колега, а за тези които виждат смисъл в тях и могат да извлекат някаква информация за настроенията и очакванията.

Коментар

Точно щото ги попълват такива инвестиционни инвалиди като мен, не трябва да им се има вяра
                            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                              Готова е класацията на спекулативните и дългосрочни компании към началото на 2014. Най - популярната компания за 2014 година е Химимпорт, догато миналато година е бил Адванс Терафонд.

Актуални анкети

Коментар

• Готова е класацията на спекулативните и дългосрочни компании към началото на 2014. Най - популярната компания за 2014 година е Химимпорт, догато миналато година е бил Адванс Терафонд.

Актуални анкети

Коментар

Working...
                                X