If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тука възникна един малък казус-излезе ми един непредвиден разход,който трябва да покрия и се чудя сега какво да продавам-имам основно Атери(1.90) и по равно горе-долу от Зрънчо(0.42)ГАЗ(6.50)...СФТРД(3.92)-(тази ми е от вчера).Продажбата на 1 от последните изброени 2 ще ми е достатъчна,но пък ще трябва да затворя съответната позицията.Някакви обосновани идеи по въпроса?
П.С. цената в скобичките ми е средната към момента
тука възникна един малък казус-излезе ми един непредвиден разход,който трябва да покрия и се чудя сега какво да продавам-имам основно Атери(1.90) и по равно горе-долу от Зрънчо(0.42)ГАЗ(6.50)...СФТРД(3.92)-(тази ми е от вчера).Продажбата на 1 от последните изброени 2 ще ми е достатъчна,но пък ще трябва да затворя съответната позицията.Някакви обосновани идеи по въпроса?
П.С. цената в скобичките ми е средната към момента
Софикс,
мнението на 100 спекуланта от форума е представително за около една трета от всички активни инвеститори на БФБ - уви малко ни е пазарчето, но колкото толкова...
Георги,
много от инвестиращите знаят и по малко от теб и пак го правят при това успешно. Като цяло работата ни е сравнително проста купуваш по евтино от колкото продаваш и трябва да знаеш математика за 5 клас - събиране изваждане и процент.
От друга страна професори по икономика , нобелови лауреати успяха да го оплескат така както 99 % от "незнаещите" като теб никога няма да успеят за цялата си инвестиционна кариера.
Dex,
мисля че се познаваме лично и ти добре знаеш отговора на твоите въпроси
Готова е класацията на спекулативните и дългосрочни компании към началото на 2014. Най - популярната компания за 2014 година е Химимпорт, догато миналато година е бил Адванс Терафонд.
Със сигурност са по-смислени от това да се чете кой какво и кога ще прави със секретарката, колко бело ще употреби или пък само да се повтаря ръсттт, ъп и т.н.
Снощи им обясняваш два часа, какво е сплит, ПЕ и подобни и аз пак не разбрах нищо. Но пък си попълних анкетата. Значи аз не знам АБВ-то на акциите но чрез тези анкети давам мнение !?!?! А такива като мен са още доста.
А колкото до секретарките и белото, трябва да ги има щото иначе е много сух и еднообразен живота - и реалния, и този във форума.
Поздрави и успех.
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Колега, има ли изобщо някакъв смисъл от тия анкети? Аз въобще не им вярвам Иначе ги попълвам за спорта
Със сигурност са по-смислени от това да се чете кой какво и кога ще прави със секретарката, колко бело ще употреби или пък само да се повтаря ръсттт, ъп и т.н.
Колега, има ли изобщо някакъв смисъл от тия анкети? Аз въобще не им вярвам Иначе ги попълвам за спорта
Всяко нещо няма смисъл ако не вярваш в него - та тези анкети не са за Вас колега, а за тези които виждат смисъл в тях и могат да извлекат някаква информация за настроенията и очакванията.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Готова е класацията на спекулативните и дългосрочни компании към началото на 2014. Най - популярната компания за 2014 година е Химимпорт, догато миналато година е бил Адванс Терафонд.
Коментар