IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Тая седмица ще е така.. На ски в Пампорово съм и само гледкам през смарта без да правя сделки. Така че споко, само още 4 дни и почваме пак с рогата нагоре
    Батя отиде да се парзаля по склоновете и борсата замря,а ние тука чакаме влака-кой ли,за къде ли?

Коментар

• Батя

Няма да е само тази седмица, толкова може да се качи една умряла борса . Това е откат от преди да умре.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Тая седмица ще е така.. На ски в Пампорово съм и само гледкам през смарта без да правя сделки. Така че споко, само още 4 дни и почваме пак с рогата нагоре

Коментар

• хахахах имам чувстовто, че с монтаба е като на промоция за банани един да свирне и сичкото юруш

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
            Нама ли някой да сключи една сделка с Монбат-а, да бутне индекса, не е добре да изглеждаме на червено.
            Ей чули са ме ....., малко ама от сърце.
            Колегата помоли за една сделка,а вие се оляхте

Коментар

• Голям купон се вихри тука днес. Толкова голям че заспах. Добре че колежката ме бутна малко преди да влезне шефа
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• ръст на туристите в банско заради високите температури . ръъъъъъъъъъъъъст ай сега да ги вида нощувки по илядо лева . сееееееееееееееч

Коментар

• Нама ли някой да сключи една сделка с Монбат-а, да бутне индекса, не е добре да изглеждаме на червено.
                  Ей чули са ме ....., малко ама от сърце.
                  Last edited by ПИЧ; 17.02.2014, 13:17.

Коментар

• чакай да вземат заплатите другата седмица-пък гледай тогава какво става

Коментар

• Бих казал, че и във форума няма никакъв оборот, пет мнения на кръст нови

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                        днес голям оптимизъм-голям оборот
                        Два месеца с такъв оборот и SOFIX в изходна позиция

Коментар

• днес голям оптимизъм-голям оборот

Коментар

• Някой да разполага с бюлетина на ЦД?

Коментар

• Актуални анкети

Спекулативни или дългосрочни 2014
                              Дивиденски компании на БФБ 2014

Първата анкета е почти съпоставима с миналата година - 82 попълвания и ако се понапънете малко мога да я спра и днес
                              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• И да паднем, и да бием - пак ще се напием!

Коментар

Working...
                                X