IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• а дано и ние го последваме
    http://www.investor.bg/sasht/337/a/w...ia-pyt,170596/

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel
      Мека пишка всеки смешник може да извади
      Да не визираш себе си.Не си изказвай проблемите бледолики,че много заместници ще имаш .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Ма ти на играч ли ми се правиш!?
        Хахаха що бе ти за полски свирач ли се имаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel
          Щото , Монти не съм решил да продавам
          Предлагаш да приемеш баса ли....
          Че ХИМ обикн ще минат Петрол тези дни...

Коментар

• Само като видя автора на даден пост и вече ми е ясно какво се казва в него без да съм го чел.....
            Много психически проблеми имаме участниците тук, много.................
            Както казваше някой "Боже, колко мъка има на този свят"
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Откакто изчезна Жорката тоя форум западна

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Като си такъв играч що не си постнеш портфейла....така след няколко месеца ще има да цъкаме с умиление каква доходност си постигнал.
                Да не се окаже само, че се състои само от празни бензиноколонки
                Искаш ли едно басче ,че август бензиколонката ще е над 4-5 лв .... артията...
                А някой искаше басче за артиите на ХИМ и Петрол.... по големина...кой ли беше....към май ,юни.... и на коя беше заложил...
                Нещо бензиколонката не ще под 3,90 да пада... що ли...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Аз не съм от стадото....
                  така ,че не признавам водачеството на никой и особенно ..не плащам дан обществено мнение....
                  Ти не си стадото, а на овчаря гегата

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Като се напълни форума с млади донори най ми харесва.
                    Ма ти на играч ли ми се правиш!?

Коментар

Аз не съм от стадото....
                      така ,че не признавам водачеството на никой и особенно ..не плащам дан обществено мнение....
                      Като си такъв играч що не си постнеш портфейла....така след няколко месеца ще има да цъкаме с умиление каква доходност си постигнал.
                      Да не се окаже само, че се състои само от празни бензиноколонки
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Като се напълни форума с млади донори най ми харесва.

Коментар

Е така няма да стигнеш до никъде....
                          къде е водача на стадото....ченого тихо....
                          Направих краткотрайна прогноза за ССВ на 1,45.... е стана...
                          На толкова ги купих преди 20 дни .... и продадох на 1,60...
                          Пари за семки.... но 750 кинта в джоба....
                          А при оФците как е... има ли за Фураж.... щото при мен е за агнешко по Великден в некоя близка страна...и свободен кеш от Формопласт ,Етропал и ССВ.......
                          Поздрави на офцете... това млякото и маслото е хубаво нещо....

Абе както казвам аз играчите играят държачите блеят.Който може го може Монти.Аз също ги нахраних с ЦКБ.Сега по ми харесва да го купувам с 20 ст разлика.Ха нека някой ми каже че не е добре.Ама мълчат като оакано дете.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                            А защо си прибрал пенсиите на пенсионерите , а не им ги остави бе Монти ?!
                            Аз не съм от стадото....

Коментар

Трябва да имаш уважение към парите колко и да са...
                              защото не се знае какво те чака в бъдещето и дали няма да се молиш за 20 ст...
                              Някога..
                              Е разбира се , не ти го пожелавам....
                              Но не ми харесва иронията ти.....защото това са пенсиите на 5 пенсионера .....за месеца....
                              А защо си прибрал пенсиите на пенсионерите , а не им ги остави бе Монти ?!

Коментар

За семките видяхте и изчислихте колко са а за прогнозата не ...
                                Даже имаше спор за числото 1,500 лв. за попълване на 50 % и влизане в играта....да не остана на сухо...
                                Нищо не разбирам.Явно един от двамата е уморен.Лека вечер.Не се преуморявай.

Коментар

Working...
                                X