Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМа ти на играч ли ми се правиш!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКато си такъв играч що не си постнеш портфейла....така след няколко месеца ще има да цъкаме с умиление каква доходност си постигнал.
Да не се окаже само, че се състои само от празни бензиноколонки
А някой искаше басче за артиите на ХИМ и Петрол.... по големина...кой ли беше....към май ,юни....и на коя беше заложил...
Нещо бензиколонката не ще под 3,90 да пада... що ли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз не съм от стадото....
така ,че не признавам водачеството на никой и особенно ..не плащам дан обществено мнение....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКато се напълни форума с млади донори най ми харесва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз не съм от стадото....
така ,че не признавам водачеството на никой и особенно ..не плащам дан обществено мнение....
Да не се окаже само, че се състои само от празни бензиноколонкиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ така няма да стигнеш до никъде....
къде е водача на стадото....ченого тихо....
Направих краткотрайна прогноза за ССВ на 1,45.... е стана...
На толкова ги купих преди 20 дни .... и продадох на 1,60...
Пари за семки.... но 750 кинта в джоба....
А при оФците как е... има ли за Фураж.... щото при мен е за агнешко по Великден в некоя близка страна...и свободен кеш от Формопласт ,Етропал и ССВ.......
Поздрави на офцете... това млякото и маслото е хубаво нещо....
Абе както казвам аз играчите играят държачите блеят.Който може го може Монти.Аз също ги нахраних с ЦКБ.Сега по ми харесва да го купувам с 20 ст разлика.Ха нека някой ми каже че не е добре.Ама мълчат като оакано дете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеА защо си прибрал пенсиите на пенсионерите , а не им ги остави бе Монти ?!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТрябва да имаш уважение към парите колко и да са...
защото не се знае какво те чака в бъдещето и дали няма да се молиш за 20 ст...
Някога..
Е разбира се , не ти го пожелавам....
Но не ми харесва иронията ти.....защото това са пенсиите на 5 пенсионера .....за месеца....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа семките видяхте и изчислихте колко са а за прогнозата не ...
Даже имаше спор за числото 1,500 лв. за попълване на 50 % и влизане в играта....да не остана на сухо...
Коментар
Коментар