If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не не съм аз-тук става въпрос за разход малко над 1000 лева
Хващаш едно за ушите и то да е! Ако са ти поравно "скъпи", направи така - осигури си 1000-та лева от ЧАСТ от някое от тях и хем ще си си свършил работата, хем няма да си го продал всичкото, та да не ти е мъчно! А акциите няма да се свършат, можеш после да си ги купиш и по-евтино, знае ли човек...
тука възникна един малък казус-излезе ми един непредвиден разход,който трябва да покрия и се чудя сега какво да продавам-имам основно Атери(1.90) и по равно горе-долу от Зрънчо(0.42)ГАЗ(6.50)...СФТРД(3.92)-(тази ми е от вчера).Продажбата на 1 от последните изброени 2 ще ми е достатъчна,но пък ще трябва да затворя съответната позицията.Някакви обосновани идеи по въпроса?
П.С. цената в скобичките ми е средната към момента
Аз бих махнал ГАЗ, просто защото си имаш и друго от групата. Иначе нямам идеи, нито препоръки кое ще изпревари останалите по ръст или спад........
тука възникна един малък казус-излезе ми един непредвиден разход,който трябва да покрия и се чудя сега какво да продавам-имам основно Атери(1.90) и по равно горе-долу от Зрънчо(0.42)ГАЗ(6.50)...СФТРД(3.92)-(тази ми е от вчера).Продажбата на 1 от последните изброени 2 ще ми е достатъчна,но пък ще трябва да затворя съответната позицията.Някакви обосновани идеи по въпроса?
П.С. цената в скобичките ми е средната към момента
И защо точно с продажба на акции ще покриваш този разход?
Коментар