If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм добре и знаеш ,ли защо , че ти повервах ,че ще има рали като твърдеше до лятото.......
А хората са го казали ..дойде ли май ,продавай всичко... и влизай септември...
Абе нямам спомен да съм казвал подобно нещо, но както и да е. Все пак рали има при някои акции, но ти явно си заложил на куци коне
Не съм добре и знаеш ,ли защо , че ти повервах ,че ще има рали като твърдеше до лятото.......
А хората са го казали ..дойде ли май ,продавай всичко... и влизай септември...
Това е теоретичен модел, кйто на практика не може да се случи. Лично аз не бих търгувал въз основа на сценарии чиято вероятност е близка до статистическата грешка.
Чи аз не търгувам според него.Чакам си спокойно.
С тия наши политици няма начин пак да не иде там по някое време.
Пък и невъ сей невъ
Бе поне да си тества ма200 може да накара бфб-то.
Като се насложат и други негативи по него време ( блок евросредства, нек, газпром, черешите и прочие) и ако съвпадне и със по ячка корекция на запад - ей го бфб-то отишло у киреча къмто чи и под 300
Това е теоретичен модел, кйто на практика не може да се случи. Лично аз не бих търгувал въз основа на сценарии чиято вероятност е близка до статистическата грешка.
И аз искам пак, но за това ще трябва да забраним на ФЕД и ЕЦБ да печатат, както и да вдигнат лихвите доста, да изчакаме Дакса да падне до 5000 и т.н. - все неща, които не зависят от нас! Тези работи със Станишев - Местан - Сидеров едва ли ще накарат акциите да паднат на половина.....
Бе поне да си тества ма200 може да накара бфб-то.
Като се насложат и други негативи по него време ( блок евросредства, нек, газпром, черешите и прочие) и ако съвпадне и със по ячка корекция на запад - ей го бфб-то отишло у киреча къмто чи и под 300
Последното в уравнение не ме устройва. Защото и аз съм преживял и искам пак
А по-рано тук и други никове списваха - няма ги!
И аз искам пак, но за това ще трябва да забраним на ФЕД и ЕЦБ да печатат, както и да вдигнат лихвите доста, да изчакаме Дакса да падне до 5000 и т.н. - все неща, които не зависят от нас! Тези работи със Станишев - Местан - Сидеров едва ли ще накарат акциите да паднат на половина.....
Далеч съм от позицията да ти давам акъл, но за мен твърде много политизираш борсата. Цветан Василев, Хим, Оги и др. са преживели много правителства при всякакви цени на компаниите им.
Последното в уравнение не ме устройва. Защото и аз съм преживял и искам пак
А по-рано тук и други никове списваха - няма ги! Не че аз съм продал БТХ и МЦХ -те са моите стълбове.
Защото като дойдат такива времена, се сещаме за
балоните
, които дават дивидент!
Защото при тия стрес тестове се вижа качеството
Със ИЗВИНЕНИЯ към ВСИЧКИ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ !! дощя ми се да се самоцитирам
30.05.2013, 21:45
[COLOR="Cyan"]Начално
Е за това съм от скърцащите ;- ШЕСТ МЕСЕЦА не му стигнаха да се намести , А ГО ГЛАВИТЕ ЗА КОРЕКТЕН , И със СТАРАТА ПЛАНИНА е същото , зорлан ни правят спекуланти , И десет дни не можеш да си сигурен в сметките ,- камо ли тримесечие !!![/COLOR]
Инта, ама действително какво искаш да кажеш с цитата си
Със ИЗВИНЕНИЯ към ВСИЧКИ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ !! дощя ми се да се самоцитирам
30.05.2013, 21:45
[COLOR="Cyan"]Начално
Е за това съм от скърцащите ;- ШЕСТ МЕСЕЦА не му стигнаха да се намести , А ГО ГЛАВИТЕ ЗА КОРЕКТЕН , И със СТАРАТА ПЛАНИНА е същото , зорлан ни правят спекуланти , И десет дни не можеш да си сигурен в сметките ,- камо ли тримесечие !!![/COLOR]
Не знам дали ще ме разбереш ,като ми падат акциите или стоят на едно място и усещам паника и некомфорт...
Затова предпочитам да продам всичко наведнъж ,без да гледам каква е загубата и после да тръгна наново....в други позиции...според обстановката....
За мен рали акциите са вече затворена книга...
Табаците ще ги купувам след юли....
Трябва да си уясня спора между Прасчо и Василев..
Ако държах Гагарин ,БТН , Корп , Петрол....
Затова оставих Енерго Про и ИхБГ...за да има някаква разлика в холдингите...
Чичо Цечо му е по малък от негови акции....
Би ли държал такъв портфеил...
Далеч съм от позицията да ти давам акъл, но за мен твърде много политизираш борсата. Цветан Василев, Хим, Оги и др. са преживели много правителства при всякакви цени на компаниите им.
Ако утре дойде твоя кошмар Б.Б. плюс реформаторите примерно какво мислиш ще се случи? Корп ще отидат на загуба и ще се срине?
Плюс това, аз лично мисля, че прасчо е проект., недейте толкова власт да му давате.
Не знам дали ще ме разбереш ,като ми падат акциите или стоят на едно място и усещам паника и некомфорт...
Затова предпочитам да продам всичко наведнъж ,без да гледам каква е загубата и после да тръгна наново....в други позиции...според обстановката....
Монти, в това няма нищо лошо /говоря за "обирането на спреда"/ , а аз съм бил свидетел, че реално печелиш така при табаците и корп. Изненадан съм, че си продал всички табаци, все пак те бяха твой стълб.
Единственно не съм съгласен с теб, че трябва да се продаде всичко, все пак едва ли идва световна война за това, че БСП-ДПС-АТАКА няма да управляват повече
Може да е тъпо...
Избирам си две ,три акции ,който фондовете крепят и ги преоценяват при тримесечията и си купувам при спад с 10 % и чакам да ги качат с 5 % и ги продавам
в диапазона купува ,продава..
При табаците...купувача ,който купува около 95 лв ще бъде задръстен ,понеже няма голям финансов ресурс ....
Не знам колко може да свали маркета...Василев е в слаба страна в момента...
Нали знаеш ,че имам Гагарин...
Избрах ,по малкото зло да продам ...БТН...
Гагарин още ми е на загуба....
Монти, в това няма нищо лошо /говоря за "обирането на спреда"/ , а аз съм бил свидетел, че реално печелиш така при табаците и корп. Изненадан съм, че си продал всички табаци, все пак те бяха твой стълб.
Единственно не съм съгласен с теб, че трябва да се продаде всичко, все пак едва ли идва световна война за това, че БСП-ДПС-АТАКА няма да управляват повече
Коментар