Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОПссс, започнаха да се появяват скритите лимонки.....
ПЕ 18-20 било нормално.....И от девет планини вода да докараш, това е вредно за борсата...
Над 15 е репер за "беж лиско, да бягаме....."
Аз за да казвам че 18 -20 е нормално мога да го докажа, а ти за 15 просто си гледал в тавана и казваш че е много
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКакво чакаш в Турция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
щом и ти се избичи - тръгват нещата!
миналата година растежа бе само защото през 2012 бе паднал доста. Сега вече идва истински оптимизъм. Няма кризи на хоризонта от доста време - икономиките в ЕС почват и те да растят. Американския тейпъринг реално не предизвика нищо - само където толкова време плямпаха за него.
Народа е свикнал с ПЕ 10-12 и с ПБ под 1, но това не са нормални коефициенти. за България нормалното ПЕ е към 18-20 ако се гледа номиналния растеж на потенциалния БВП. А това предполага ръст на Софикс от 100% и то може да се случи за много кратко време, аз консервативно го слагам това развитие за две години, но като гледам днешните растежи може да стане и за една година. И на ПЕ 20 пак няма да е скъпо.
разбира се нагласите няма да се променят за месец два - пазара и да расте винаги ще има достатъчно хора които ще смятат че се е надул, че е скъп и така нат. И тези хора ще продават - но по някое време ще са продали - и ще гледат от страни как другите печелят. И пак ще влязат като дадат допълнителна газ на пазара.
Ето и днес расте - но на повечето хора им се струва нереално, нещо измислено, една част очевидно са продали. Постепенно обаче пазара ще свикне с новите нива, може да стане и през корекция, може и през консолидация, но ми се струва че най-вероятно е просто през фази през които растежа е по-бавен.
така че следващите година две ги виждам като 2013, но на стероиди
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
щом и ти се избичи - тръгват нещата!Last edited by tony1975; 07.01.2014, 19:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа утре лично аз очаквам продавачите да се дръпнат и ръста да бъде смекчен до известна степен просто защото няма нормални оферти продава. ще се запази така няколко дена с умерени ръстове и умерени обороти до като на някой не му издържат нервите и започне да обира от предлагането и тогава лудницата ще почне още по--силна.
щом и ти се избичи - тръгват нещата!
Коментар
-
За утре лично аз очаквам продавачите да се дръпнат и ръста да бъде смекчен до известна степен просто защото няма нормални оферти продава. ще се запази така няколко дена с умерени ръстове и умерени обороти до като на някой не му издържат нервите и започне да обира от предлагането и тогава лудницата ще почне още по--силна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениедо следващата тенджера под налягане!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение1250 сделки ...!!!
Това дали се е случвало досега ..?The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениене се излагаи с Х5 бе батя направо на Х7 се качвайCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГоляма лудница днес момчета!
Някой е пуснал стадото бизони да вилнее!
И нямаше как, вече нямаха удържане, толкова време само рият с копита на едно място
Портфейла ми се взриви като доходност тия два дниПри консервативни преоценки свети на +17% от нач. на годината. Ще се купува Х5-ца явно... мисля заслужих си я
Съдбата обича смелите!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар