If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може да е тъпо...
Избирам си две ,три акции ,който фондовете крепят и ги преоценяват при тримесечията и си купувам при спад с 10 % и чакам да ги качат с 5 % и ги продавам
в диапазона купува ,продава..
При табаците...купувача ,който купува около 95 лв ще бъде задръстен ,понеже няма голям финансов ресурс ....
Не знам колко може да свали маркета...Василев е в слаба страна в момента...
Нали знаеш ,че имам Гагарин...
Избрах ,по малкото зло да продам ...БТН...
Гагарин още ми е на загуба....
Ако ми кажеш каква ще е следващата коалиция, ще ти кажа какво ще си купя. Засега - ЧЕЗ и билети за някое убаво местенце
Това си е твое решение, която и да е коалицията, ние сме член на ЕС и ще се съобразяваме с това!
Между другото тази коалиция едва ли бе най-добрата за борсата - БСП-ДПС-АТАКА
И на мен ми направи лошо впечатление това - или някой действително има още доста бройки за продаване по тези позиции, или просто бе опит за париране на паниката за понеделник.
Какво имаш предвид сделки с цел 10%? И защо си махна бидовете при табаците?
Може да е тъпо...
Избирам си две ,три акции ,който фондовете крепят и ги преоценяват при тримесечията и си купувам при спад с 10 % и чакам да ги качат с 5 % и ги продавам
в диапазона купува ,продава..
При табаците...купувача ,който купува около 95 лв ще бъде задръстен ,понеже няма голям финансов ресурс ....
Не знам колко може да свали маркета...Василев е в слаба страна в момента...
Нали знаеш ,че имам Гагарин...
Избрах ,по малкото зло да продам ...БТН...
Гагарин още ми е на загуба....
Високо завършване в много позиции с малки бройки с цел продаване на по добри цени с малко под днешното завършване...
Лошо...
Май ще минаваме пак към сделки с цел..10 %....
И на мен ми направи лошо впечатление това - или някой действително има още доста бройки за продаване по тези позиции, или просто бе опит за париране на паниката за понеделник.
Какво имаш предвид сделки с цел 10%? И защо си махна бидовете при табаците?
Коментар