IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Не съм добре и знаеш ,ли защо , че ти повервах ,че ще има рали като твърдеше до лятото.......
    А хората са го казали ..дойде ли май ,продавай всичко... и влизай септември...
    Абе нямам спомен да съм казвал подобно нещо, но както и да е. Все пак рали има при някои акции, но ти явно си заложил на куци коне

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Монти, ти добре ли си?
      Съвсем сериозно питам.
      Не съм добре и знаеш ,ли защо , че ти повервах ,че ще има рали като твърдеше до лятото.......
      А хората са го казали ..дойде ли май ,продавай всичко... и влизай септември...

Коментар

• поглеждаме как се развиват събитията на изток...
        http://www.blitz.bg/news/article/272034
        а след това и на запад.....
        http://www.investor.bg/sasht/337/a/n...-truda,173846/
        остава само нашите любими политици да се разберат за изборите..
        http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...emvri-,173844/
        ....и потегляме нагоре
        кой от колегите обичаше да казва UP UP ?!?
        Last edited by orakula; 07.06.2014, 11:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Чакам си спокойно.
          И аз си чакам Памела Андерсон спокойно, вече 10 г...........
          Дано да си прав и да видим Софка на 300 без войни, излизане от ЕС и подобни катаклизми
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Това е теоретичен модел, кйто на практика не може да се случи. Лично аз не бих търгувал въз основа на сценарии чиято вероятност е близка до статистическата грешка.
            Чи аз не търгувам според него.Чакам си спокойно.
            С тия наши политици няма начин пак да не иде там по някое време.
            Пък и невъ сей невъ
            Last edited by pipbel; 06.06.2014, 23:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Бе поне да си тества ма200 може да накара бфб-то.
              Като се насложат и други негативи по него време ( блок евросредства, нек, газпром, черешите и прочие) и ако съвпадне и със по ячка корекция на запад - ей го бфб-то отишло у киреча къмто чи и под 300
              Това е теоретичен модел, кйто на практика не може да се случи. Лично аз не бих търгувал въз основа на сценарии чиято вероятност е близка до статистическата грешка.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                И аз искам пак, но за това ще трябва да забраним на ФЕД и ЕЦБ да печатат, както и да вдигнат лихвите доста, да изчакаме Дакса да падне до 5000 и т.н. - все неща, които не зависят от нас! Тези работи със Станишев - Местан - Сидеров едва ли ще накарат акциите да паднат на половина.....
                Бе поне да си тества ма200 може да накара бфб-то.
                Като се насложат и други негативи по него време ( блок евросредства, нек, газпром, черешите и прочие) и ако съвпадне и със по ячка корекция на запад - ей го бфб-то отишло у киреча къмто чи и под 300

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  Последното в уравнение не ме устройва. Защото и аз съм преживял и искам пак
                  А по-рано тук и други никове списваха - няма ги!
                  И аз искам пак, но за това ще трябва да забраним на ФЕД и ЕЦБ да печатат, както и да вдигнат лихвите доста, да изчакаме Дакса да падне до 5000 и т.н. - все неща, които не зависят от нас! Тези работи със Станишев - Местан - Сидеров едва ли ще накарат акциите да паднат на половина.....

Коментар

Далеч съм от позицията да ти давам акъл, но за мен твърде много политизираш борсата. Цветан Василев, Хим, Оги и др. са преживели много правителства при всякакви цени на компаниите им.
                    Последното в уравнение не ме устройва. Защото и аз съм преживял и искам пак
                    А по-рано тук и други никове списваха - няма ги! Не че аз съм продал БТХ и МЦХ -те са моите стълбове.
                    Защото като дойдат такива времена, се сещаме за
                    балоните
                    , които дават дивидент!
                    Защото при тия стрес тестове се вижа качеството
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Със ИЗВИНЕНИЯ към ВСИЧКИ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ !! дощя ми се да се самоцитирам

30.05.2013, 21:45

[COLOR="Cyan"]Начално
                      Е за това съм от скърцащите ;- ШЕСТ МЕСЕЦА не му стигнаха да се намести , А ГО ГЛАВИТЕ ЗА КОРЕКТЕН , И със СТАРАТА ПЛАНИНА е същото , зорлан ни правят спекуланти , И десет дни не можеш да си сигурен в сметките ,- камо ли тримесечие !!!
                      [/COLOR]
                      Инта, ама действително какво искаш да кажеш с цитата си

Коментар

• Със ИЗВИНЕНИЯ към ВСИЧКИ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ !! дощя ми се да се самоцитирам

30.05.2013, 21:45

[COLOR="Cyan"]Начално
                        Е за това съм от скърцащите ;- ШЕСТ МЕСЕЦА не му стигнаха да се намести , А ГО ГЛАВИТЕ ЗА КОРЕКТЕН , И със СТАРАТА ПЛАНИНА е същото , зорлан ни правят спекуланти , И десет дни не можеш да си сигурен в сметките ,- камо ли тримесечие !!!
                        [/COLOR]

Коментар

Не знам дали ще ме разбереш ,като ми падат акциите или стоят на едно място и усещам паника и некомфорт...
                          Затова предпочитам да продам всичко наведнъж ,без да гледам каква е загубата и после да тръгна наново....в други позиции...според обстановката....
                          За мен рали акциите са вече затворена книга...
                          Табаците ще ги купувам след юли....
                          Трябва да си уясня спора между Прасчо и Василев..
                          Ако държах Гагарин ,БТН , Корп , Петрол....
                          Затова оставих Енерго Про и ИхБГ...за да има някаква разлика в холдингите...
                          Чичо Цечо му е по малък от негови акции....
                          Би ли държал такъв портфеил...
                          Далеч съм от позицията да ти давам акъл, но за мен твърде много политизираш борсата. Цветан Василев, Хим, Оги и др. са преживели много правителства при всякакви цени на компаниите им.
                          Ако утре дойде твоя кошмар Б.Б. плюс реформаторите примерно какво мислиш ще се случи? Корп ще отидат на загуба и ще се срине?
                          Плюс това, аз лично мисля, че прасчо е проект., недейте толкова власт да му давате.
                          Last edited by 15%; 06.06.2014, 21:46.

Коментар

Не знам дали ще ме разбереш ,като ми падат акциите или стоят на едно място и усещам паника и некомфорт...
                            Затова предпочитам да продам всичко наведнъж ,без да гледам каква е загубата и после да тръгна наново....в други позиции...според обстановката....
                            Монти, ти добре ли си?
                            Съвсем сериозно питам.

Коментар

Монти, в това няма нищо лошо /говоря за "обирането на спреда"/ , а аз съм бил свидетел, че реално печелиш така при табаците и корп. Изненадан съм, че си продал всички табаци, все пак те бяха твой стълб.

Единственно не съм съгласен с теб, че трябва да се продаде всичко, все пак едва ли идва световна война за това, че БСП-ДПС-АТАКА няма да управляват повече

Коментар

Може да е тъпо...
                                Избирам си две ,три акции ,който фондовете крепят и ги преоценяват при тримесечията и си купувам при спад с 10 % и чакам да ги качат с 5 % и ги продавам
                                в диапазона купува ,продава..
                                При табаците...купувача ,който купува около 95 лв ще бъде задръстен ,понеже няма голям финансов ресурс ....
                                Не знам колко може да свали маркета...Василев е в слаба страна в момента...
                                Нали знаеш ,че имам Гагарин...
                                Избрах ,по малкото зло да продам ...БТН...
                                Гагарин още ми е на загуба....
                                Монти, в това няма нищо лошо /говоря за "обирането на спреда"/ , а аз съм бил свидетел, че реално печелиш така при табаците и корп. Изненадан съм, че си продал всички табаци, все пак те бяха твой стълб.

Единственно не съм съгласен с теб, че трябва да се продаде всичко, все пак едва ли идва световна война за това, че БСП-ДПС-АТАКА няма да управляват повече

Коментар

Working...
                                X