Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПоуплашиха се и сега се питат дали ще продължи спада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеняма ли оптимисти тази вечер или всички свалиха гарда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеняма ли оптимисти тази вечер или всички свалиха гарда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМонти, най-вероятно има по-печелившо отиграване от това да не продаваш нищо и пълниш лека-полека с кеша, но мен ме е страх от една поговорка:
"Хитрата сврака - с двата крака", та имам предвид, че съм особено предпазлив от това, заради някакви 10-15% да рискувам да си остана изцяло на кеш и после да се боричкам наново по бидовете
Ако компании като БФБ, Трейдинга, Бреф и т.н. паднат с над 30% ще имам пропуснати ползи, но вярвай ми ще взема пари оттук-оттам и ще бъда щастлив, та ако ще и Барека да ни управлява.
Влезнах в кръгова отбрана...
Държа няколко акции с някаква надежда за бъдещо качване с малко ,останалите ги разкарах...
Ако ще и златни депозитарни разписки да падат ,аз не купувам в шит акците..
Няма такава борса ,да се вдига в политическа криза за месеци напред..освен ако е била в икономичедска криза и спад на капиталовия пазар с до 50 % и във фактически фалит.......
Пари се печатат ,но не и у нас...
това забравяте...
какво ще стане ,когато свършите кеша...питайте тези от 2009г...
Георги ,внимавай с репата....
Поздрави и на двамата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеВерно е, толкова беше лоша тази коалиция, че борсата се качи само със 60-70% в нейния диапазон на управление - 1 година
Нищо - е сега ще дойде Буда и ще ти покаже една хубава коалиция - която ще е някъде минус 60-70%, да се надяваме поне да не е за 1 година, че тогава лошоТой вече веднъж го е правил 2009-та, що да не го направи пак
С реформите които направи или с ниските нива на задлъжнялост на държавата, които успя да запази?
Май за борсата беше по-важно начело да са управляващи с които "the фирмите" да правят лесен бизнес, а не такива дето ще вкарат ред в тази държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТова си е твое решение, която и да е коалицията, ние сме член на ЕС и ще се съобразяваме с това!
Между другото тази коалиция едва ли бе най-добрата за борсата - БСП-ДПС-АТАКА
Нищо - е сега ще дойде Буда и ще ти покаже една хубава коалиция - която ще е някъде минус 60-70%, да се надяваме поне да не е за 1 година, че тогава лошоТой вече веднъж го е правил 2009-та, що да не го направи пак
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеИстината е, че с това бясно печатане на пари НАВСЯКЪДЕ по света, дори инвестицията в БГ акции (на качествени компании) няма алтернатива!
И тук си прав по принцип НО...не на тия цени и мултипъли. Поне не и за мен - аз съм контрарник и си търся дъната. Що да купувам нещо си сега когато ще мога поне двойно по евтино като му дойде времето.
Дори и за спекула не стават с тая проклета ликвидност...
БГ тъй наречената държава, бизнес и мажовци са прекалено рисково нещо та да ги купувам на РЕ 15-20 чи и отгоре, па били и те ( уж) качествени. Ще си чакам next blood on the streets.
Затова на бфб си останах само с 3, а отатък вече х 10 толкова артии.
Там винаги имаш под ръка ( дори и при сегашните ол тайм хайс) поне дузина добри акции на годишни/многогодишни дъна, които си заслужават. И са си ликвидни.
Що да се зоря и да пълня гушата на някой мажо тук плащайки му трабантчето на цената на мерцедес, когато света е пълен с промоционални мерцедеси на цената на трабантче...
Коментар
-
Истината е, че с това бясно печатане на пари НАВСЯКЪДЕ по света, дори инвестицията в БГ акции (на качествени компании) няма алтернатива!
Всичко друго е просто подарък за инфлацията.... и грехота към нас самите...
Аз определено съм в отбора на бидовете...
Хубав уикенд на всички!
И не му се плашете на Бюрека и прочее.... "Мурафетите" на Хитър Петър и Андрешко бързо лъсват като свински м.... в кочина...
Разбира се - мнанието ми НЕ Е ИНВЕСТИЦИОНЕН СЪВЕТ... Умните пари нямат нужда от съвети!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА хората са го казали ..дойде ли май ,продавай всичко... и влизай септември...
"Хитрата сврака - с двата крака", та имам предвид, че съм особено предпазлив от това, заради някакви 10-15% да рискувам да си остана изцяло на кеш и после да се боричкам наново по бидовете
Ако компании като БФБ, Трейдинга, Бреф и т.н. паднат с над 30% ще имам пропуснати ползи, но вярвай ми ще взема пари оттук-оттам и ще бъда щастлив, та ако ще и Барека да ни управлява.Last edited by 15%; 07.06.2014, 13:27.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар